Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Azmin Takdir Görüyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşka odaklanırken için daha rahat olabilir. Eğer hayatında birisi varsa onunla alakalı içinin daha da rahatladığını, ona daha fazla güvendiğini fark edebilirsin. Kalbinin güvende olduğu hissine kavuşmak aşkı daha tatlı hale getirebilir sana.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Özelliklekonularında daha iyi gelişmeler görmen olası bugün. Zihnini bu konulara verdiğin zaman neleri başarabileceğini görmek seni mutlu edecek. Kaldı ki bazı şeyler zihninde yaşanmayacak, güzel fırsatlar kapına da gelebilir!

Kendini çok daha iyi hissetmen olası bugün. Haftaya daha iyi başlayabilirsin. Enerjinin giderek yükseldiğini görebilirsin. Gününü daha rahat kontrol edecek ve sağlığına daha dikkat edecek bir hale gelebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Stres ve kaygının seni kontrol etmesine izin vermemelisin. Kontrolün dışında gerçekleşecek olaylar hakkında aşırı düşünmekten vazgeçmelisin. İhtimalleri düşünmek, istediğin gibi hareket etmeni engelleyebilir. Hayallerin geleceğini örtmesine izin vermemelisin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, hayatı daha kolay ve ilginç hale getirme arzusu içinde olabilirsiniz. Bu durum yeni arkadaşlıklar edinmek içi harika bir motivasyon olacak. Bugün bazı şaşırtıcı bilgilere rastlayabilirsiniz ve bu zihninizde yeni bir yöne gidişin yolunu açar.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarısızlığa uğradığın konulara küsmüyorsun. Çalışma azmini kaybetmiyorsun. Bu durum yakın çevrenin de takdirini kazanmanı sağlayacak. Bugün etrafındaki insanlar hakkında karar almak konusunda aceleci davranabilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, onlara manevi duygularını güçlendirmek adına önemli geleneklerden bahsedeceksin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden istenenleri yerine getirdikten sonrasını düşünmemelisiniz. Çalışma ortamındabarışını sağlamak için dengeyi korumalısınız. Arta kalan zamanları spor ve beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemeye ayırabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara hayır diyememe durumundan dolayı kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Mümkün olduğunca tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösterin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınız ruhani inançlarınızda olabilir. Belki bu sizin için net bir tanımı olan bir şeydir ya da belki inanca bel bağlamaya pek yatkın değilsiniz. Her halükarda, eğer bu konu aklınızı kurcalıyorsa, mevcut olan sayısız farklı inanç sistemini araştırmak için doğru zaman olabilir. Din gibi ilginç bir konuda öğrenecek çok şey bulabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde her şeyin istediğiniz gibi olması konusunda ısrar edebilirsin. Belki de görünür bir şey üzerinde kontrol uygulamak, daha kişisel bir konuda yaşadığınız sinir bozucu belirsizliği telafi edecek gibi geliyor. Tüm cevapları bilmek zorunda değilsiniz. Hissettiğiniz olası baskıyı hafifletmenin bir yolu olarak, içinde bulunduğunuz durum hakkında bir yakınınıza samimiyetle güvenmeyi düşünün. En azından dürüstlüğünüzü takdir etmeliler.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının, sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Yapmak istediğiniz birçok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden, sırayla toparlayın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, finans, okültizm, sağlık, cinsellik konuları gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir, yatırım yaparken dikkatli olmalısınız. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.Eski sevgilim geri dönecek mi?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 41' 36" R
Ay
Akrep
21° 56' 16" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 04"
Mars
Balık
25° 58' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 33"
Satürn
Balık
16° 08' 02"
Uranüs
Boğa
22° 04' 16"
Neptün
Balık
28° 45' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 53"
Lilith
Başak
22° 47' 52"
True Node
Koç
15° 35' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>