Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kontrolü Sağlıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşka dair beklentilerini gözden geçireceğin bir gün olabilir. Kötü bir şey olabileceği için değil, daha doğru adımlar atabilmek için... Aşkta fedakarlığın bir sınırı olması gerektiğini kendine tekrar öğretmen gerekebilir.

Yardımsever özellikleriniz bugün ön plana çıkabilir. Birisinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu ve işe koyulmaya karar verdiğini görebilirsiniz. Bir arkadaş ya da meslektaş bir proje ile mücadele ediyor olabilir. İşleri bitirmelerine yardımcı olmak için onlara ekstra birkaç saat teklif edebilirsiniz. Ya da çocuğa yeni bir beceri öğretmeyi teklif edebilirsiniz. Melek kanatlarınızı giyin ve harekete geçin.

Bugün senden borç isteyenler olabilir. Veya bazı masrafları senin üstlenmeni bekleyenler olabilir. Bu kişilere direkt olarak set çekmen gerekecek. Bazı insanların kendi sorumluluklarını senin üstüne yıkmalarına izin vermemen önemli bir konu haline gelebilir.

Sağlıklı bir rutin oluşturmak ve bunu sürdürebilmek iyi bir öz disiplin isteyebilir. Bugün bu konularda özellikle neleri geliştirebileceğine odaklanman gerekebilir. Güne daha erken başlamak veya işleri erken saatte yoluna koymak oldukça önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanların görmekte zorlandığı detayları sen daha rahat görebilirsin. Ve o yüzden herkes sıkıntıdayken sen onlara bir çözüm yolu ile gelebilirsin. İşte de aşkta da kendini çok daha rahat ifade etmen olası bugün.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş bugün haritanızın kariyer alanına girerken, ardından yarının güçlü yeni ayı gelirken, bu, uzun vadeli hedeflerinizi değerlendirmek için ideal bir zamandır. Bundan 10 yıl sonra nerede olmak istiyorsun? Bunun için çalışmaya başlayın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte verdiğin emeklerin maddi olarak karşılığını alıyorsun. Bu gelire dayanarak yeni harcamaların kapısını aralasan da fazla açılmamaya özen göstereceksin. Hiç ummadığın inanların arkandan konuştuğunu anlayacaksın. Keskin çıkışlar yapmak yerine usulca uzaklaşmayı tercih edeceksin. Çünkü biliyorsun ki bazen sessizlik en büyük cevaptır. Göz ağrıları yoracak.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızı etkileyen bazı gelişmeler olabilir. Özellikle kazanç noktasında şanslı olabilir, beklentilerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Ağır aksak ilerleyen konular hız kazanabilir. Dikkatinizi toplamak sizin avantajınıza olacaktır.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizde büyük bir yer edinebilir. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir. Siz bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayan koşullar gündeme gelebilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler olabilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Radikal karar alma düşüncesi içine girerseniz o kararı ilerleyen günlere bırakmanız faydanıza olacaktır. Sosyal olarak mutlu olacaksınız.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zodyakın en neşeli burcu için, bugün biçilmiş kaftan. Bolca ilham kaynağıyla karşılaşabilirsin. Her zamanki gibi, çok konuşacak ve şakalar yapacaksın, fakat bugün söylediklerin başkaları arasında yankılanacak- bunu hedefleyerek yapmamış olsan da. Herkesin kendine vakit ayırabileceği, nefes alabileceği bir gün olacak. Sen ise lider olacaksın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Bugün hayali bir enerji sizi ayaklarınızdan alıp tamamen başka bir aleme sürükleyebilir. Eldeki konulara daha iyi bir bakış açısı kazandırmak için en azından bir süreliğine havalanmakta özgürsünüz. Güçler, belirli bir projede dizginleri başkasının almasına izin vermenizi istiyor. Günü daha geride geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı şeylerin açığa çıkacağı o gün nihayet geldi! Bazı anlarda düşünceleriniz içerisinde kaybolabilirsiniz. Ama bugün büyük ihtimale yolunuzu bulacaksınız. Bir yandan kendinizi yalnız ve dünyevi problemlerle yüzleşmek için fazla saf hissederken bir yandan da tecrübelenecek ve kendinizi daha bilge hissedeceksiniz. Bugün dünyanın sırlarını keşfetmeye daha yakın olacaksınız.Ruh eşimin burcu ne?

23 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Bu korkunuz boşuna! Karşınıza çıkacak ilginç teklifleri değerlendirmek için sezgilerinize kulak verin. Daha önceden bu konularda tecrübesi olan dostlarınızdan da yardım alabilirsiniz. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız

23 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 01' 02" R
Ay
Başak
24° 01' 30"
Merkür
Koç
16° 58' 53"
Venüs
Koç
19° 05' 05"
Mars
Balık
22° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 15"
Satürn
Balık
15° 40' 33"
Uranüs
Boğa
21° 48' 14"
Neptün
Balık
28° 36' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 13"
Lilith
Başak
22° 15' 56"
True Node
Koç
15° 38' 12"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>