Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mantığın Devreye Giriyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk söz konusu olduğunda kendi yaşadıklarından çok çevrendekilerin neler yaptığını öğrenmek isteyebilirsin. Her ne kadar aşk dedikoduları ilginç gelse de başkalarının hayatına müdahale etmemeye çalışman gerekebilir. Temkinli olmanda fayda var.

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz veyerinizde bazı insanlarla işbirliği içine girebilirsiniz.

İş ile alakalı iletişimler beklenmedik ortamlarda kendini gösterebilir. İşe odaklanırken güzel gelişmeleri kendine çekebileceksin. Sıkıcı görünse de bazı ortamlarda bulunmanın faydasını görmen olası.

Bugün daha rahat olabilirsin. Zihnen ve bedenen daha keyifli bir enerjiye sahip olabilirsin. Bolca esneme hareketi yapıp kaslarını hareket ettirmenin de bu konuda sana faydası olabilir. Bu tür konularda kendini geliştirmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklına geleni yazman veya çizmen gereken bir gün olabilir. Zihnindeki dağınıklığı engellemek ve kafanı toparlamak için elini meşgul tutman da gerekebilir. Daha dikkatli bir gün geçirmek için bir şeyleri yazman önem kazanacak.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Liderlik etmenin en iyi yolu, örnek olarak liderlik etmektir ve bugünün yeni ayı, başkalarının kopyalamak için can attığı türden hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır. Şüpheli taktiklere ve gizli yöntemlere başvurmadan hayatta başarılı olmanın mümkün olduğunu onlara gösterin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş pişmanlıklarından çıkardığın dersler rutin hayatında faydalı oluyor. Kararlarını alırken mantık süzgecinden geçiriyorsun. Son zamanlardaki duygusal iniş çıkışların sana radikal kararlar aldırabilir. Özellikle ortaklı bir işte çalışıyorsan, tek başına hareket etmek isteyebilirsin. Bu kararı almadan önce bir kez daha düşünmende fayda var.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ileriye gitmekle ilgili düşünceleriniz yoğunlaşabilir. Hızlı ve mantıklı ilerlemenize engel olan durumları tespit ediyorsunuz. Hakkınızın size teslim edileceği görüşmeler yapabilir, yer değişikliği işlemlerinizden geri dönüşler alabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel konularda sorumluluk alabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkinizi toparlamanız gerekebilir. Değişmesi gereken durumlar sizi zorlayabilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Karşınızdaki insanlarla görüşmelerinizde yapıcı olmaya çalışmalısınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade ederken kibirliymiş gibi bir imaj çizebilirsiniz. Yokluk bilinci hissettiğiniz bazı konular da akşam saatlerinde gün yüzüne çıkabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizinle ters düşülmesinden hoşlanmıyorsunuz ve birisi herhangi bir konuda size katılmadığında bunu alınganlıkla karşılıyorsunuz. Bazen karşınızdakini bir ahmak, hatta bir düşman olarak bile görebiliyorsunuz. Ancak muhtemelen bunların ikisi de söz konusu değil. Bugün bir anlaşmazlık yaşanması durumunda egonuza hakim olmalısınız. Duygularınız incindi diye savaşa girmeye değmez!

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizli gizli yaptığınız büyük övünmeler her an sizi yakalayabilir. Beğenseniz de beğenmeseniz de muhtemelen fark edileceksiniz! Öte yandan, melodramatik bir anda söylediğiniz bir şey üzerine çağrılmak o kadar da kötü olmak zorunda değil. Sırf yapıp yapamayacağınızı görmek için kendi meydan okumanızı kabul etmeyi düşünebilirsiniz. Düşündüğünden daha fazlasını yapabileceğini keşfetmek hoş bir sürpriz olabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek, sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; kariyer vehayatınızda yeni kararlar alabilir, yeni adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte kararlı olmalısınız. Aldanmalara açıksınız aslında aldanmadan ziyade çok hayalci yaklaşıp hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle evliliğe doğru bir adım atmak sizin elinizde. Sizden gelecek bir cevapla evlilik konusunda ciddi kararlar alınabilir. Sabah saatlerinde gerekli görüşmelerinizi planlamanız size zaman kazandıracak. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlayışlı tutumunuz onların da işlerini kolaylaştıracak. Beklediğiniz paranın elinize geçmesi zaman alabilir. Sağlığınıza özen göstermeli ve korumalısınız. Bitkisel çaylar içmek ve beslenmenize dikkat etmek sizi koruyacaktır

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 38" R
Ay
Başak
14° 16' 34"
Merkür
Koç
17° 20' 22"
Venüs
Koç
18° 03' 56"
Mars
Balık
21° 36' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 54"
Satürn
Balık
15° 35' 41"
Uranüs
Boğa
21° 45' 31"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 20"
Lilith
Başak
22° 10' 26"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>