Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hakkını Savunuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Kalbini insanlara daha rahat açabileceğin bir gün olabilir bugün. Eğer hayatında birisi yoksa bugün aşk konularında daha aktif olabilirsin. Aşka kendini daha fazla açmak seni biraz daha memnun edebilir.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

İş konularında çok daha fazla yol kat edebilirsin bugün. Eğer bir süredir yoluna koyamadığın meseleler varsa bu konularda çok daha hızlı ilerleyebilirsin. Eksik kalan işleri halledebilecek enerjin olacak bugün.

Güne daha rahat ve keyifle odaklanabilirsin. Fiziksel olarak kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Enerjini doğru yönlendireceğin ve yorgunluk çekmeyeceğin bir gün olabilir. Keyifli bir gün seni bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşleri erkenden halletmelisin ki günün geri kalanında keyfine göre bir gün geçirebilesin. Bugün bu tür konularda daha özenli olman sonuç getirebilir. İşleri erkenden halletmek için kolları erkenden sıvaman ve güne erken başlaman gerekecek.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Balık doğasının bir lütuf ve bir lanet olabilecek hassas bir yanı vardır. Sevilen birinin neden bu kadar üzgün göründüğünü anlamanıza yardımcı olacağı için bugün bir lütuf olmalı. O zaman onları neşelendirmeyi kendi işiniz haline getirebilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde maddi sorunlardan doğan tartışmalar son buluyor. Bu konuda objektif kalman işe yarıyor. Bu durum sonucunda hisse, ortaklık gibi konularda uzlaşma sağlanacak konuşmalara dâhil olacaksın. Hakkını korumaktan başka bir şey düşünmeyeceksin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, karşı tarafın bazı hareketlerinden hoşnutsuzluk duyabilirsin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir öncelik sıralaması ve çalışma takvimi çıkarmalısınız. Yoğun ve hassas düşüncelerinizi bir hedef etrafında topladığınızda hayatın sizin için sakladığı sürprizleri de bulabilirsiniz. Aksayan işleriniz ya da iptal olan seyahatlerinizi birkaç gün sonra yeniden düşünecek şekilde askıya alın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostluk ilişkilerinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz ancak yine de kendinizi iyi ifade ettiğiniz taktirde problemlerin üstesinden gelebileceksiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her zamankine göre daha fazla enerjik olmakta fayda var. Etrafındaki olaylar istemesen de seni yorabilir. Zorlandığın durumda arkadaşlarından yardım istemek senin için iyi olacak. Üzerindeki yük azaldıkça rahatlayacaksın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akranlarınızdan yaşam güncellemeleri görmek, şu anda mali durumunuz hakkında güvensiz hissetmenize neden olabilir. Harekete geçmeden önce tüm hikâyeyi bildiğinizden emin olun. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak sizin için bunaltıcı hale geldiyse, endişelerinizi güvendiğiniz bir arkadaşınızla konuşurken dile getirmek akıllıca olabilir. Sadece birkaç soru sormak, muhtemelen gerçeğin göründüğünden çok daha karmaşık olduğunu ortaya çıkaracaktır. Detaylara biraz daha bakmadan kendinizi strese sokmayın!

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin güçlü olması, bazı ideallerinizi ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Yollarla ilgili fırsatların gündeme gelmesi söz konusu.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili kalıcı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda da güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size yapacağı sıcak itiraflar, ilişkinizi yeni boyutlara taşıyarak, yeniden düşünmenize neden olabilir. Onu kaybetmek istemiyorsanız, sabırlı ve anlayışlı davranarak, onu anlamaya çalışmalısınız. İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli rekabet halinde olmanız olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili ihtar alabilirsiniz. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sizi zarara uğratıyor. Formunuzu korumak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 02" R
Ay
Başak
14° 21' 29"
Merkür
Koç
17° 20' 10"
Venüs
Koç
18° 04' 27"
Mars
Balık
21° 37' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 60"
Satürn
Balık
15° 35' 43"
Uranüs
Boğa
21° 45' 32"
Neptün
Balık
28° 34' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 21"
Lilith
Başak
22° 10' 29"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>