Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tarzınla Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla birlikte yeni bir düzen kurmayı planlayabilirsin, bu da ikinizi mutlu edecek bir gelişme olabilir tabii. Gelecek ile ilgili planlar yapmak ilişkinizi daha net görmenizi sağlayacak. Özenli ve incelikli hareket etmek o yüzden önemli bugün.

Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Siz ise işini eve taşıyanlardansınız. Bugün yine işle ilgili bir zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu yüzden size sitem edilebilir.

Para konusunda aldığın kararların etkisini hemen görmek mümkün olabilir bugün. Uzun vadede etkili olacak planlar yapmaya da özen göstermelisin tabii. Yenifırsatlarını değerlendirmeye çalışmak bugün seni ekstra memnun edebilir.

Kendini daha hareketli bir rutine sokabilirsin bugün. Hayatına daha fazla hareket katmak ister istemez sağlığın için iyi olabilir. Yemekte de aşırıya kaçmamak sağlık açısından ön plana çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ertelediğin bir projeye geri dönmek isteyebilirsin bugün. Eğitimini aldığın bir konuda yaptığın şeyleri geliştirmek gibi konular daha baskın olabilir. Eğer farklı işlerle meşgul olduysan, biraz daha kendi kökenine dönmeyi tercih edebilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde kişisel veya profesyonel alanınızda olup bitenleri kontrol edebilmenizin hiçbir yolu yok, o yüzden sakin olun. Beğenin ya da beğenmeyin, değişen koşullara uyum sağlamak zorunda kalacaksınız çünkü onlar sizin için değişmeyecek.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha fazla vakit ayırmak senin de hoşuna gidecek. Giyim stilinde yapacağın değişiklikler ile etrafındaki kişilerin dikkatini çekeceksin. Uzun zamandırarayışı içindeysen, kaygılarının artması seni olduğundan daha gergin yapabilir. Kasım ayının son gününde beklemediğin bir andabaşvurularınla ilgili geri dönüş alabilirsin. Sağlık konuları bugün gündeminde olacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın gerçeklerinden kaçamayacağınızı bilmelisiniz. Kendi kurallarınız ve isteklerinizin dışında da karşılaştığınız insanların ve durumların da yaşamanıza etki ettiğini unutmayın. Davranışlarınızı değiştirmeniz gereken konularda direnmeyi bırakın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizde büyük bir yer edinebilir. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir. Siz bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayan koşullar gündeme gelebilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler olabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda başkalarının sizden akıl aldığı ve fikirlerinize saygı duyulan bir döneme giriyorsunuz. Bu sizi mutlu edecek ve başarılı hissettirecek.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önüne çıkacak fırsatların seni nereye götüreceğini bilmemek seni biraz tedirgin edebilir. Bu durumu avantajın için kullanmak isteyebilirsin. Karşına çıkacaklardan zevk almaya çalışmak hayattan daha çok keyif almanı sağlayabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç dünyanızın şu anda bir düzene ihtiyacı olabilir. Neyse ki, rahatlamak için ihtiyaç duyduğunuz fiziksel veya mecazi alanı inşa etmek için gerekli donanıma sahipsiniz. Kaydettiğiniz ilerleme heyecan verici olabilir ve potansiyel olarak bunu başkalarına anlatmak için sizi cezbedebilir ancak ne kadar iyi niyetli olursa olsun, başkalarının geri bildirimleri muhtemelen bu noktada dikkatinizi dağıtacaktır. Şu an için kendi iç sesinizi duymaya odaklanın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Mars’ın geri hareketi sizi de etkiliyor. Unuttuğunuz faturaların ve ödemelerin sizi sıkmasını istemiyorsanız, finans durumunuzu bir düzene oturtmalısınız.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz, duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Çevrenize karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Kariyer vehayatınızdaki fırsatları kararsızlıklardan dolayı kaçırabilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Ani seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda huzurlu ve geleceğe dönük kararların etkisiyle yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Daha pratik olabilmek için işle ilgili alışılagelmiş yöntemlerden sıyrılıp farklı yöntemler denemelisiniz. Uzun zamandır yürüttüğünüz bazı projelerinizin meyvelerini vermeye başlaması, sizi maddi açıdan mutlu edecek. Maddi rahatlığı seviyorsunuz. Yatırım yapmak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Eğlenmeyi seviyor ve enerjinizi olabildiğince tüketiyorsunuz. Bu durumhayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 38" R
Ay
Başak
14° 16' 34"
Merkür
Koç
17° 20' 22"
Venüs
Koç
18° 03' 56"
Mars
Balık
21° 36' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 54"
Satürn
Balık
15° 35' 41"
Uranüs
Boğa
21° 45' 31"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 20"
Lilith
Başak
22° 10' 26"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>