Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusallaşıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aklınızda yeni bir yöntem veya plan olabilir. Zihniniz daima aktif ve her şeyi analiz etmekten zevk alıyorsunuz. Belki de sevgilinizi mutlu eden şeyi anlamaya çalışıyorsunuzdur. Bu kişinin davranışını belirli kategorilere sokarak farklı psikolojik perspektifleri araştırıyor olabilirsiniz. Veya birdurumu hakkında dedektifçilik olabilirsiniz. İşyerinizde size yardımcı olacak yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Bugün evinizde olun ve yapılması gereken işleri yapın. Liste yapın ve ona sadık kalın. Bugün görevde kalmanıza yardımcı olacak güçlü bir odaklanma hissinin olduğunu fark edebilirsiniz. Oyunun adı verimlilik bu yüzden işinizde duygularınızı stabil tutabildiğiniz zaman (bugün olması gerektiği gibi) bir ilerleme yaşamanız muhtemeldir.

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ölçülü bir hızla ilerlemeyi seviyorsunuz. Fakat bugün her şey düşündüğünüzden çok daha hızlı bir biçimde cereyan edecek. Günün temposu biraz yoğun olabilir. Bir şeylerle ilgili hızlıca bir yargıya varmanız istenebilir. Değerlendirme rakamları hazır olmadan kafadan yorumlar yapmanız istenebilir. Yanlış veriler vermemeye çalışın çünkü bu vicdan azabı peşinizi bırakmaz!

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi manevi güçlenmeye odaklanabilir, ilişkilerde veya finansal konularda isteklerinizi elde etmeye, planlarınızı hayata geçirmeye çalışabilirsiniz. Spor ve sağlıklı beslenme gün içinde daha sağlıklı bir enerjide olmanızı sağlayacak. Geleceğe dair karamsarlıktan kaçınmalısınız. Harcamalar ve gelirlerle ilgili kaygı içinde olmak, kıtlık bilincinde olmanıza neden olabilir. Paranızın bereketi azalabilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Online alışveriş sitelerinde vakit geçirebilirsin. Maddi anlamda kendini güçlü hissediyorsun. İlişkisi olan bir Balık burcuysan ayrılığın eşiğinde olmak seni duygusal anlamda huzursuz edebilir. Bu olumsuz etkiyi üzerinden atmak için hobilerine yoğunlaşabilirsin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden beklediğiniz fazla ilgi sizleri tek taraflı bir yaşama sürükleyebilir. Unutmayın, aşk 2 kişiliktir. Bu konuda bencil olmamalısınız. Sevgi almak istediğiniz kadar da sevgi vermelisiniz. Cömert olun. İletişiminizin sade ve içine kapanık olması yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha akıcı ve kendinizi daha yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar var. Sevdiklerinizle bir arada olmak da size iyi gelecek.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında başarılarınızın arttığı ve göz doldurduğunuz bir dönemdesiniz. Tez canlılığı bir kenara bırakıp sakin düşünmeyi başarabilirseniz başarılı olabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkiniz hakkında konuşmak için mükemmel. Mevcut durumdan memnunsanız veya birkaç öneriniz varsa, partnerinize tam olarak nasıl hissettiğinizi bildirin!

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati romantik konuları ön plana taşıyor.Flört etmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır, hobilerinizle ve çocuklarınızla ilgili konular gündemde. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim yakın çevrenizden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor. Partnerinizle ilişkinize heyecan katmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler bugün hareketli, canlı bir gündeme işaret ediyor. İstek ve beklentileriniz ön planda olabilir, kendi ihtiyaçlarınız konusunda daha talepkâr davranabilirsiniz. Kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>