Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın karşısına sürekli yeni taleplerle çıkmanız hoş değil. Birlikte olduğunuz kişi sizi nasıl tatmin edeceğini şaşırmış durumda. Özellikleçevrenizde size ilgi duyan bir başkası olabilir.

İşbirliği çabalarınız nihayet meyvelerini veriyor. Başarınızı fark eden amirlerinizden destek göreceksiniz. Yeni girişimler için ihtiyacınız olan ve talep ettiğiniz maddi desteği alacaksınız.

Beklediğiniz bir paradan ses çıkmaması üzerine endişelenmişsiniz. Gün içinde alacağınız bir haber endişelerinizi bir ölçüde yatıştırıyor. Çıkmayı istediğiniz tatil için gereken parayı ayırabileceksiniz.

Aile içinde ortaya çıkacak tatsız bir durumu kafanıza fazlaca takma ihtimaliniz yüksek. İş yaşamınızın etkide kalmamasına dikkat!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha iyi hissetmeniz, bugünlerde zihninizdeki bulanıklıkları berraklaştırmanıza bağlı. Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor. Bugün hayal kırıklıklarınız var, abartılı anlamlar yüklediğiniz ilişkilerinizde kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Bu durum, arkadaşlıklarınızda daha seçici olmanıza yol açacak.

10 Mart 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Perşembe günümüz, bu geçiş etkinliğinde başlarken, maddi anlamda rahatça kararlarımızı uygulayabiliriz. Ancak yine de hesabı bilmekte yarar var. Piyasanın durumuna göre alış-satış, pazarlama, gereksinimlerin karşılanması yönündeki işlerimizi bitirmeliyiz. Saat 23:37 Ay-Satürn görünüm etkisinde, karşımıza çıkan zorlukları kendi gücümüzü görebilme yönünde bir atlama taşı gibi görmek gerekiyor.  Geçmişteki tecrübeleri unutmayalım tabii ki. Elimize geçeni veya karşımıza çıkan bir fırsatı bilinçli şekilde gözden geçirelim.Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

10 Mart 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamı kendi kuralları içinde yargılıyorsunuz. Bugün, kişiliğinizin güçlü yönlerini kullanma konusunda ketum davranacaksınız. Dostlarınızla görüşeceğiniz konularla ilgili ortak karar alma konusunda zorlanabilirsiniz. Sizi ikna etmek için çaba sarf etmeleri gerekebilir. Partnerinizin size vereceği desteği de unutmamalısınız.

10 Mart 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor. Bilginiz ve tecrübenizle insanların beklentilerini gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz. Ancak, dikkat inatçılığınızın veya ısrarcılığınızın bedeli yüksek olabilir. Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerine kadar hareketli ve enerjiğiz. Enerjimizi kullanabileceğimiz işlerle ilgilenebiliriz. Günün geri kalanında ise, somut adımlar atabilir, gerçekçi yaklaşımlar içerisine girebilir, kararlarımızda daha mantıklı düşünmeye önem verebilir, konusunda uzman, tecrübeli veya yaşça bizden büyük kişilerden fikir alabilir, yardımlarını isteyebiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Mart 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Parayla ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

10 Mart 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla meşgulsünüz. Üretken olabilmek için işlerinizi planlayın. Endişe duyduğunuz şeyler tekrar ortaya çıkabilir.

10 Mart 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Mart 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konulara odaklanacaksınız. Bu alanda beklenmedik kararlar almaya müsait olabilirsiniz. Bir şey satın alacaksanız kafanıza göre hareket etmemeye özen gösterin.

10 Mart 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda odak noktası olan tüm konulardaki sezgisel farkındalıklarınız ortaya çıkabilir. Ruh ve beden sağlığınıza odaklanıp hayatınızda yeni bir sayfa açmanız gerektiğini düşündürten konu ve olaylar dizisini inceleme altına alabilirsiniz. Sezgisel yeteneklerinizde tıkanma, sorumlulukları yerine getirememe durumu yaşamanız olasıdır. Genel olarak ise; bugün 19 derece Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Ay, Koç burcuna 22:56'da geçiş yapıyor. Bu tam Güneş Tutulması, alma verme dengemizi oluşturmamız gereken bir sürece işaret ediyor. Kendinizden özveride bulunduğunuz, fedakarlık yaptığınız konularda yüklendiğiniz, hayır diyemediğiniz sorumluluklara yönelik bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Hem ruh hem de beden sağlığınıza odaklanmalısınız. Dışsal koşullarınıza uyum sağlamak ve içsel enerjinizi bu koşullara uyumlamak için mücadele verebilirsiniz. Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak, pratik ve pragmatik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanmak gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal anlamda sizi etkileyen konular, hassasiyetler bu dönemde yoğun bir biçimde su yüzüne çıkabilir. Bir süre gündelik hayatın akışına bırakmak ve yapmanız gereken işleri kendi temponuzda yapmak isterken, üzerinize aldığınız işleri bitirmekte zorlandığınız anlar olabilir. Enfeksiyonlar bu dönemde artış gösterebilir. Dalgınlığa, unutkanlığa karşı dikkatli olunuz. BALIK BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

10 Mart 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzün son derece hareketli geçme olasılığı vardır. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ve her türlü iletişiminizde artış olabilir. Bu durum, sizi biraz yorabilecekse de, sosyal yönünüzü tatmin ederek size büyük keyif de verebilir.

10 Mart 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 12' 49" R
Ay
Başak
02° 13' 11"
Merkür
Koç
17° 50' 58"
Venüs
Koç
16° 48' 23"
Mars
Balık
20° 49' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 55"
Satürn
Balık
15° 29' 37"
Uranüs
Boğa
21° 42' 09"
Neptün
Balık
28° 32' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 45"
Lilith
Başak
22° 03' 38"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>