Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sessiz Kalıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 80%

Açık fikirli olmaya çalışın. Bugün size bazı ilginç sürprizler sunabilir. Ailenizden biri ani bir açıklama yapacak olabilir. Mesela, bir kardeşiniz evleniyor ya da geniş ailenizden biri yeni bir bebek bekliyor olabilir. Veya bir yakınınızın uzak bir yere taşınmayı planladığını bile öğrenebilirsiniz. Hayatı değişecek olan bu kişiye destek vermek ve arkadaşlığınız göstermek isteyeceksiniz.

Gerçekten işinizde ilerlemenizi sağlayacak kadar kuvvetli hisleriniz var, ancak ilerlemenizin karşısında henüz bir şeyler duruyor gibi gözüküyor. Belki de kendinizi üç arabayla birlikte bir dört yol ağzında ve hanginiz daha önce gidecek endişesi yaşıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Hepiniz bir kerede gidemezsiniz, ama henüz kimse sıranın kimse olduğunu bilmiyor. Gaza basmak yerine, kesişme noktasına yavaşça ilerleyin ve sinyal vererek niyetinize diğerlerine de belli edin.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Bugün vakit kaybetmemelisin. En ilkel doğana bürün ve önlemleri rüzgara savur gitsin! Zekan ve zihinsel farkındalığın, balıklama atlayabileceğin fırsatlar doğuruyor. İnsanlarla ortak işlere giriş; enerjini kolektif projelere yatır. Hiçbir şey gözünden kaçamaz. Ayrıca yapboz gibi zeka oyunlarıyla beyin jimnastiği yapmak iyi gelebilir.Bugün, kişisel haysiyetin, sizin için son derece önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durum, işler ters gittiğinde veya yapmadığınız bir şeyle suçlandığınızda ortaya çıkabilir. Saygınlığınızı korumak, her zaman üzerinde kontrol sahibi olduğunuz bir şey. Günlük eylemleriniz bunu doğruluyor ve kim olduğunuza sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu ve anahtarın ne olduğuna inandığınızı gösteriyor. Size meydan okunması durumunda haysiyetinizi savunun. Bu, ne olursa olsun kimsenin alabileceği bir şey değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendi duygu ve düşüncelerinizde ısrarcı olmanız, sabit bakış açılarınızda diretmeniz iletişim sorunlarına sebebiyet verebilir. Bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilir ve dile getirmekten kaçınabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer planların karşılık buluyor. Evde verimli çalışmak için kendine gereken ortamı hazırlamak istiyorsun. Sağlıklı beslenme ile kötü alışkanlıklarını geride bırakacaksın. Senin dışında gelişen olaylardan etkileniyorsun. Aile içerisindeki tartışmalarda sessiz kalmayı tercih ediyorsun.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İzole olduğunuz yerden artık çıkmaya karar veriyorsunuz. Özgürlüğünüzü elinize alın ve bu hayatın yalnızca bir kere yaşandığını düşünerek kendiniz için bir şeyler yapın. Oyunu kurallarına göre oynadığınızda her şeyin lehinize işlediğini ve beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.     

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapıcı hareketin, iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde şanslı olduğunuz zamanlar var. İyimser tavrınızla işlerinizin daha kolay ilerlemesiniz sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki dedikodular kulağınıza gelebilir. Akşam saatlerinde zekânızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari anlaşmalar söz konusu.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemen strese girmek yerine çevrenizdeki kişilerin aslında size ne söylemeye çalıştıklarına odaklanarak onları anlamaya çalışın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pek çok sorunun yüzeyini gözden geçirmek yeterli olmayacaktır. İnsanlar kapsamlı bir analiz istiyor. Eldeki durumun iyice araştırılmasını istiyorlar. Verdiğiniz herhangi bir rapor, sözlü veya yazılı olarak çok derinlemesine sunulmalıdır. Fazladan çalışmanız gerekecek.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmanız gereken birçoksizi bekliyor. Kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bugün Ay, finans evinizde ilerliyor ve maddi konularda sizi dikkatli, detaycı ve kuralcı yapıyor. Disiplinli bir yapınız var. 

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulmak ve mutlu bir aile kurmak istiyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi deniyorsunuz. Sahip olduğunuz pozitif enerjiyi çevrenizdeki insanlarla paylaşın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, daha da başarılı oluyorsunuz. Bugün Ay size farklı duygular sunuyor. Geçmişinizdeki olayları geride bırakmanın tadını duymak istiyor, teslimiyetçiliği tercih ediyorsunuz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 27' 10" R
Ay
Boğa
24° 16' 13" R
Merkür
Koç
22° 18' 12"
Venüs
Boğa
11° 11' 58"
Mars
Koç
06° 05' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 55"
Satürn
Balık
17° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 49' 27"
Neptün
Balık
29° 08' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 59"
Lilith
Başak
24° 15' 22"
True Node
Koç
15° 19' 26"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:44

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>