Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sosyal Medya Dikkatini Çekiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 70%

Kendinizi geçmiş ilişkileriniz konusunda çok duygusal hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, hala çözülmesi gereken konuların olması olabilir.Kalbinizdeki duygulara kulak asmaz ve kendiniz için huzurlu bir yer bulamazsanız, bu hisler yıllarca tekrarlayabilir. Belki birinin şimdi gitmesine izin vermiştiniz ve şu an pişmansınız ya da belki içinizde size zarar vermeye devam eden bir acı vardır. Sezgilerine değer verdiğiniz güvenilir bir arkadaşınızla bu konuyu konuşun.

Eğer rutine biraz ara verip çalışabilirseniz bugün sizin için mükemmel bir gün olacak. Hayal gücünüzü yardıma çağırabilirsiniz ve yaratıcılığınız gelecek için çok değerli bir şeye yol açabilir. Her halükarda, kendinize ve ekibinize koçluk yapmanız ve gerekirse bireysel üyelerin moralini yükseltmeniz için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugünü harika yapmak için elinizden geleni yapın!

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Olumlu spiritüel enerjiyle bağ kurmak için güzel bir gün. Dışarı çıkıp yürüyüş yaparak iyileştirici enerjiyi özümsemekten keyif alabilirsin. Şu anda odaklanmaya ihtiyacın var. Kaotik sesleri zihninden atmaya çalışmalısın. Bu zihinsel sesi meditasyon veya ibadetle sustur. Biraz çabayla zihnin berraklaşacaktır. Böylece çözümler de kendiliğinden gelecektir.Bugün özellikle de ev yaşamınızla ilgili güzel haberler alacağınız bir gün. Ailenizde birtakım oldukça olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Bir taşınma düşüncesi bile söz konusu olabilir. Eğer durum buysa, yeni bir ev aramanızın tam zamanı. Ayrıca bugün insanları bir araya getirmek için mükemmel bir gün, bir parti düzenleyebilir ve özellikle de uzun bir süredir görmediğiniz insanları çağırabilirsiniz. Arayı kapatmaktan büyük keyif alacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün toprakla haşır neşir olmak için ideal bir gün. Dışarıda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Şu an doğa anayla iletişim kurmak size iyi gelebilir. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkar ya da evinizin çevresinde dolaşırsanız kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Dünya sizi çağırırken kendinizi dört duvara hapsetmeyin! Bahçe işleriyle uğraşma istiyorsanız bugün bir şeyler ekmek, çim biçmek ya da zararlı otları temizlemek için muhteşem bir gün.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar, ödemeler ve hediyeler gündeminizde olabilir. Günün ilk yarısında isteklerinizle ilgili şanslar yakalayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise kendinizi destekleme ve onaylama hali içinde olmalısınız. Öz eleştiride abartıya kaçmayın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Astrolojide aşkı temsil eden gezegen Venüs bugün itibariyle hava burcunda hareket etmeye başlıyor. İlişkinde yaşadığın sorunlar hakkında sevgilinle konuşmalar gerçekleştirebilirsin. İnternette gördüğün kıyafet, seni alışveriş yapmaya itebilir. Sosyal medya geçmişe oranla daha fazla ilgini çekiyor.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızda bazı gergin anlar yaşanabilir. Abartıya kaçtığınızı kabul etmeli ve suçu karşı tarafta aramamalısınız. Kendinizle ilgili fark ettiğiniz detaylar sizi bu konuda bir düzenleme yoluna itebilir, adım atın ve ilişkilerinizin iyiliği için gerekeni yapın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda yapabileceğiniz çok şey var. Bütçeniz üzerinde yeniden düşünmek de faydalı olabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize karşı bazı noktalarda kendi değerinizi görmezden gelerek haddinden fazla fedakarlık yapabiliyorsunuz. Bu siziyorabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle zıt fikirlerde olanlara kızmanın ve onlarla savaşmanın anlamı yok. Onları yenemeyeceksiniz, bu nedenle onlara katılsanız iyi olur. Bu, farklı olduğunuz yollardan ziyade barış yapmanın ve benzer olduğunuz yolları bulmanın zamanıdır.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteyaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri sayesinde, başarı olasılığınız artıyor. Bugün yönetilmekten hoşlanmadığınız için, ortak çalışmalarınızda girişimci ve paylaşımcı insanları tercih ediyorsunuz. 

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte tutkulu bir gün geçirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. İş hayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alabilirsiniz. Bugün hayatınızı etkileyecek önemli kararlar almamaya özen gösterin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniyor, ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün, kişisel hırslarınızı bileyerek engellere karşı bir güç yelpazesi oluşturuyorsunuz. Size karşı tepkisel davranışların mevcudiyeti, moralinizi bozmamalı ve yaşam kalitenize olumsuzluk yüklememeli. Pozitif değişimlere hazır olun. Yaşamınız renkleniyor.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 55' 38" R
Ay
İkizler
01° 17' 02" R
Merkür
Koç
22° 45' 06"
Venüs
Boğa
11° 48' 12"
Mars
Koç
06° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 51"
Satürn
Balık
17° 18' 19"
Uranüs
Boğa
22° 51' 09"
Neptün
Balık
29° 09' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 34"
Lilith
Başak
24° 18' 38"
True Node
Koç
15° 17' 17"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>