Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Karmaşıklık Devam Ediyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevgilinize bağlantı kurmak için güzel bir gün ve birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Bazen abartıya kaçıp sevgilinizle şık bir restorana gitmek iyi bir olacaktır. Belki de bir otelde hafta sonunu geçirmek isteyebilirsiniz? Bekarsanız, özel biriyle bir randevuya çıkmanın tam zamanı. Samimiyet ve güçlü ilişkiler bugünün gündeminde olacak.

Bugün tüm ayın en yüksek noktası olabilir. Bir ay önce yaptığınız tüm planların neresinde bulunduğuna bir göz atmak faydalı olabilir. Geliştirmek için çalıştığınız mesleki fırsatları gördünüz mü? Umduğunuz kadar üretkenler miydi? Değilse, neden yepyeni bir başlangıç yapmak için fikrinizi yeniden denemeyi denemiyorsunuz?

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Bugün egonu bir kenara bırak ve başkalarına hizmet et. Söyleyecek olumlu bir şeyin ve insanları neşelendirecek düşüncelerin yoksa hiçbir şey söyleme daha iyi. Hassas ve anlayışlı olman gereken bir gün. İçindeki feminen ve kucaklayıcı yönle temas kur. Ayrıca Yin ve Yang dengesini sağlamak senin için önemli olacaktır...Bugün kendiniz önemli bir olaya başlamak için seçilmiş bulabilirsiniz. Grupları organize etmek ve benzer düşünen insanları bir araya getirmek için olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunuz için doğal bir seçimsiniz. Neden bir risk almıyor ve gerçekten eşsiz bir şey planlamıyorsunuz? Yaratıcı sezginiz size iyi hizmet edecektir. Hiç şüphe yok ki bu olay tam bir başarı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alınganlık ve hassasiyetlere açık olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı daha korumacı olabilir, duygularınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gündemler olabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizlikler seni yoruyor. Duygusal hayatındaki karmaşıklığın devam etmesi, seni işlerinden alıkoyabilir. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan, vakit geçirmek için kendine uğraşlar edinmeyi düşünüyorsun. Kardeşinle yapacağın konuşmalar, üzerinde olumlu etkiler bırakabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir çalışma alanı düşünürken eski görev yerinizde kalmanız sizde bir özgüven eksikliği ve hayal kırıklığı oluşturabilir. Çabalarınızı hiçe saymadan devam etmelisiniz. Eğer daha faydalı ve kazançlı olduğuna inanıyorsanız, koşullar da buna uygunsa o yeni adımı atmaktan geri durmayın.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkıyor. Ayrıca kendinizle ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha dikkatli yaklaşmak gerek. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size iyi gelecek.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir projeyi değerlendirmek yerine mevcut işinizi geliştirmek için uygun bir gün. Zaman içerisinde karşınıza geçmişte görmediğiniz fırsatlar çıkabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla iyi ilişkiler ve genel olarak iyi şans önümüzdeki üç hafta boyunca kaderiniz olacak. Kısacası bugün sizler için çok uygun bir dönemin başlangıcına işaret ediyor. Şansınızı deneyin. Şimdi alınan risklerin daha sonra büyük getirileri olacaktır.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın, zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın. Bugün, kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz stresin etkisini azaltabilir veya tamamen yok edebilirsiniz. Özellikle bu dönem kazanımlara doğru yelken açacaksınız.  

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zaten yoğun olan duygularınız iyice hareketlenebilirler. Bu durum, sizi güzel olan şeylere yöneltecektir. İlişkilerinizde bir uyum havası yakalayabilirseniz, günün nitelikleri sayesinde kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda girecek ve eşiniz ile birlikte eğlenceli anlar geçireceksiniz. Bugünyerinizde kendinizi çok yaratıcı ve çalışkan hissedeceksiniz. Stresli ortamlardan uzaklaşmaya çalışın ve kendinize dinlenmek için zaman ayırın.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün. Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı paralellikte düşünen kişilerle paylaşacaksınız.Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için gerekli zamanı yaratmalısınız. Periyodik tembelliklerinizin dışında her şeyi yaşama dökebiliyorsunuz. Baş bölgenizin hassas olduğu bir gün.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 35" R
Ay
Balık
20° 58' 51"
Merkür
Koç
18° 55' 56"
Venüs
Boğa
05° 52' 05"
Mars
Koç
02° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 53"
Satürn
Balık
16° 54' 55"
Uranüs
Boğa
22° 34' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 47"
Lilith
Başak
23° 46' 34"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>