Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Telafi Çabası İçerisindesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız şeyden son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endişelerinizi yenerken diğer yandan problemlerinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmek için kendi iradenizi ve kontrolünüzü kullanmanız gerek. İyi şanslar! Başarabilirsiniz!

Bugünün hedefiyle kendinizi motive edin, ancak düşecek bir güvenlik ağınız olduğundan emin olun. Muhafazaka bir atmosfer, spontaneliğinizi zehir edebilir. Bunun sizi engellemesine izin vermeyin! İşler yolunda gitmiyor gibi görünüyorsa, o işi zorlamayın. Kişisel projelere ve ev yenileme çalışmalarına odaklanmak sizin için daha iyi olabilir.

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Bugün toprakla haşır neşir olmak için ideal bir gün. Dışarıda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Şu an doğa anayla iletişim kurmak size iyi gelebilir. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkar ya da evinizin çevresinde dolaşırsanız kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Dünya sizi çağırırken kendinizi dört duvara hapsetmeyin! Bahçe işleriyle uğraşma istiyorsanız bugün bir şeyler ekmek, çim biçmek ya da zararlı otları temizlemek için muhteşem bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok aile üyesiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Partiler, kutlamalar ve her tür toplantı için muhteşem bir gün. Kuzenlerinizi, kardeşlerinizi ve geniş ailenizi bir araya toplayan bir parti verin. Bir süredir görüşmediyseniz, ailedeki son haberleri öğrenin. Minik yeğenleriniz ve kuzenlerinizle oyun oynayın çünkü zaman su gibi akacak ve büyüyüverecekler! Akrabalarınızla yaşadığınız tüm güzel olaylara odaklanın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rüyaların etkisinde kalarak güne başlayabilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgili ufak hassasiyetleriniz olabilir. Gün batımıyla toparlanabilir ve daha dinç hissedebilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olmak zorunda olduğun bugünde bir şey yapmak istemiyorsun. Gözden kaçırdığın konularda telafi çabası içerisinde olabilirsin. Evcil hayvanı olan bir Balık burcuysan, bugün onunla daha yakından ilgilenmek isteyebilirsin. İlişkisi sorunlu olan bir Balık burcuysan, ayrılık konusu gündeme gelebilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız ile sosyal mecralar üzerinden bir araya gelerek ve fikir alışverişleri yaparak kaliteli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Zamanı ve enerjinizi bu şekilde değerlendirmek hem daha fazla bir arada olma imkanı verecek hem de birlikte kısıtlama günlerine farklı bir bakış açısı getirmiş olacaksınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Ancak evde ve ailevi konular içinde daha sakin kalmaya bakmalısınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizde beğenmediğiniz noktalar bağlamında konuşmayı ertelememeniz gereken bir gündesiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle yaşayacağınız minik bir kavgada hemen eski defterleri açmayın. Olan durumu değerlendirin ve bunun üzerinden kararlar almaya çalışın. Her tartışmada eski olaylar üzerine konuşursanız bir arpa boyu yol ilerleyemezsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Araştırmalarınızı derinleştirerek, düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç istediğiniz gibi olacak. 

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendi içinize kapanıp düşüncelerinize odaklanmanız mümkündür. İstek ve beklentilerinizi daha iyi biçimde tanımlayabilir, ne istediğinizin tam olarak bilincine vararak ileriki günlerde kendinden emin adımlar atabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok enerjik olacaksınız ve partnerinizin gününü aydınlatacaksınız. İş yerinizdeki motivasyonunuzu arttırmaya çalışmalısınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarınızı yaratıcılığınıza borçlusunuz. Bugün arkadaşlıklarınızı kendi güvenliğiniz için kullanabilir ve aranızda ortak bir payda oluşturabilirsiniz. Onların da sizden bir takım beklentileri var. Karşılıklı menfaatlerin söz konusu olması, bazı gizli çatışmalara neden olabilir. Alınganlığın hiçbir yararı yok.

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 18' 01" R
Ay
Boğa
22° 00' 04" R
Merkür
Koç
22° 09' 42"
Venüs
Boğa
11° 00' 20"
Mars
Koç
05° 58' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 42"
Satürn
Balık
17° 15' 16"
Uranüs
Boğa
22° 48' 54"
Neptün
Balık
29° 08' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 28"
Lilith
Başak
24° 14' 19"
True Node
Koç
15° 20' 03"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>