Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Soruların Yanıt Buluyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün analitik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İnsanları çözmekte her zaman iyisiniz ve doğuştan bir psikolog gibisiniz. Bugün, hayatınızdaki birinin sorunlarını çözmesine yardımcı olabilirsiniz. Eğer uygunsuz bir durum varsa müdahale etmemeye çalışın ancak uygun görülürse desteklerinizi ve sezgilerinizi sunmaktan çekinmeyin. Sevdiğiniz birinin önemli bir ikilemi çözmesine yardım edebilirsiniz.

Bugün, diğer insanlara şifa enerjisi vermek için iyi bir gün. İşyerinde yüksek miktarda stres hisseden bazı insanlar olabilir ve onların kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabilirsiniz. Belki duruma bir çözüm bulabilirsiniz. Ya da belki objektif ama tutkulu bir bakış açısı edinmelerini sağlayabilirsiniz. Sorunları çözme ve giderme becerinize güvenin ve ihtiyaç duyduğunuz yere adım atmaya cesaret edin.

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Kendini sosyal bir ruh hali içinde bulabilirsin. Bazen biraz utangaç olabiliyorsun. Mesela yabancı bir grup içerisinde olma fikri gözünü korkutabiliyor. Ya da partilerde insanlarla tanışmak konusunda pek rahat davranmıyorsun. Ama bugün daha çok dışadönük olacağın bir gün. Bazı komik şakalarla arkadaşlarının eğlence kaynağı olabilirsin. Akşamleyin, tanıdıklarınla dışarı çıkmaktan keyif alabilirsin.Bugün pek çok aile üyesiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Partiler, kutlamalar ve her tür toplantı için muhteşem bir gün. Kuzenlerinizi, kardeşlerinizi ve geniş ailenizi bir araya toplayan bir parti verin. Bir süredir görüşmediyseniz, ailedeki son haberleri öğrenin. Minik yeğenleriniz ve kuzenlerinizle oyun oynayın çünkü zaman su gibi akacak ve büyüyüverecekler! Akrabalarınızla yaşadığınız tüm güzel olaylara odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendiniz önemli bir olaya başlamak için seçilmiş bulabilirsiniz. Grupları organize etmek ve benzer düşünen insanları bir araya getirmek için olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunuz için doğal bir seçimsiniz. Neden bir risk almıyor ve gerçekten eşsiz bir şey planlamıyorsunuz? Yaratıcı sezginiz size iyi hizmet edecektir. Hiç şüphe yok ki bu olay tam bir başarı olacak.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rüyaların etkisinde kalarak güne başlayabilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgili ufak hassasiyetleriniz olabilir. Gün batımıyla toparlanabilir ve daha dinç hissedebilirsiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında sürekli olarak yer bulan sağlık konuların bugün yanıt buluyor. İçinin ferahlatacak haberler alabilirsin. Uzun süredir hazırlığını yaptığın planların ertelenmiş olması seni üzebilir. Akşam saatlerinde internet üzerinden arkadaşlarınla görüntülü konuşma planların olabilir. Aşk hayatın beklemediğin bir anda hareketlenebilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekip arkadaşlarınız ile güzel vakit geçirirken bir anda anlamadığınız bir kıskançlık içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Sevilen yapınız her zaman sizi bir adım öne taşıyacaktır ama bu kıskançlığa ve sonrasında olacaklara karşı kayıtsız kalmamalıdır. Altında yatan nedeni bulmak olayı çözüme kavuşturacaktır.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızın sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde endişeler söz konusu olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassaslaşabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Bedene ait konular gündeme gelebilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda çaba göstereceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir projeyi değerlendirmek yerine mevcut işinizi geliştirmek için uygun bir gün. Zaman içerisinde karşınıza geçmişte görmediğiniz fırsatlar çıkabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yediklerinize dikkat etmemenizin sonucunda biraz fazla kilo almış olabilirsiniz. Doğru bir beslenme programıyla ve egzersizle istediğiniz ideal kiloya ulaşabileceğinize inanmalısınız. Sizi engelleyen hiçbir şey yok!

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uygulamaya çalıştığını yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Bu nedenle, kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye çalışın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ilişkinizi alevlendirecek bir şeyler yapmayı deneyin. Geleceğiniz için birikim yapmaya başlamalısınız ve ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Negatif enerjilerden kurtulmaya çalışın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü bir egonuz var ve maddesel konulardaki cömertliğinizi, ne yazık ki duygusal yaşantınıza aktaramıyorsunuz..

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 28" R
Ay
Boğa
26° 19' 26" R
Merkür
Koç
22° 25' 58"
Venüs
Boğa
11° 22' 32"
Mars
Koç
06° 12' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 16' 41"
Uranüs
Boğa
22° 49' 57"
Neptün
Balık
29° 09' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 26"
Lilith
Başak
24° 16' 19"
True Node
Koç
15° 18' 50"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>