Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlginç Hadiseler Duyabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 70%

Gerçekten çok çalıştığınız dönemler ile dinlenip tembellik ettiğiniz dönemler arasında mekik dokuyorsunuz. Tüm enerjinizi fiziksel bir egzersizde veya aşk hayatınızda kullanmaya karar vermediğiniz sürece, bugün yıldızlar size çalışmanız gerektiğini söylüyor! Ne yaparsanız yapın, sizi harekete geçmeye zorlayacak kadar güçlü duyguları içinizde barındırıyorsunuz!

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Hayatın adeta bir mücadele ve sen bunu muhtemelen biliyorsun. Zamanının büyük kısmı insanları fikirlerine inandırmaya ve onları ikna etmeye çalışarak geçiyor. Yine de, bugün bunlara enerjin yok gibi. Seçim kampanyası gezisine çıkmaya dair bir tutkun bugünlük bulunmuyor. Biraz dinlenmek ve stratejilerini gözden geçirmek isteyeceksin.Bugün başladığınız işleri bitirmek zor olabilir. Aynı anda dört bir yana çekilebilirsiniz. Göksel enerjiler iletişim becerilerinizi artırıp olayların hızlıca gerçekleşmesini sağlıyor. Değişimlere ayak uydurmaya çalışırken yorgun düşebilirsin. Bir mola vermek için elinizden geleni yapın ve bu karmaşadan uzaklaşın. Öğle yemeğini dışarda yiyin ya da zihninizi arındırmak için bir yürüyüşe çıkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!

11 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günlük hayat içerisinde şansınız artabilir. Aile üyeleriyle bir araya gelebilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Kaza ve aksaklıklara akşam saatlerinde dikkat etmeli. Dürüstlüğü korumalı, patavatsızlıktan kaçınmalısınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Balık sabah erken uyanıyorsun. Kendine güzel bir kahvaltı sofrası hazırlayabilirsin. Evde temizlik yapmak istiyorsun. Temizlik malzemeleri almak için alışverişe çıkabilirsin. Akşam yemeğini arkadaşların ile birlikte dışarıda yiyorsun. Arkadaşlarının anlattığı ilginç hadiselere kulak kabartabilirsin.

11 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bitmesi gerekenlere artık tutunmayı bırakmalısınız. Geçmiş ve gelecek arasında bağlantıyı kurmak için boşlukları doldurun. Yoksa bu durum sizler için yıpratıcı bir süreç olabilir. Bugün kendinizi dinleyip, yeni başlangıçlar için karar alabilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler olabilir. Sağlık ve düzen konularına da daha çok zaman ayırmalısınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda başarılı olabilirsiniz. Özellikle geliri sonradan gelecek olan birtakım projelere göstereceğiniz efor ilerleyen günlerde size başarı getirecek.

11 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu son gününde sağlık, hijyen, temizlikle ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan bilgi alabilirsiniz. Titizlik ve becerilerinizle pek çok işinizi halledebileceğiniz bir gün olabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarıya giden en iyi yol, egonuzun kontrol altında tutarak, sıkı sıkıya çalışarak kendine saygı duymaktan geçer. Bunu bugün sürekli kendinize hatırlatın!

11 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat ediyor.Günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular bugün ön planda olacaktır. İş yükünüz artabilir, sorumluluklarınızı yerine getirirken sağlığınızı ihmal etmeyin. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

11 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir balıksanız, eşiniz ile ufak bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz söz konusu olduğunda işler yolunda gidiyor. Hayal kırıklığı ve stres hissinin sizi yıkmasına izin vermeyin. Pozitif enerjinizi geri kazanmanın iyi bir yolunu bulun.

11 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız bir güvensizlik, belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız aşk hayatınıza zarar verebilir. Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmayın. Birlikteyaptığınız ortaklarınıza karşı ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor. Üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

11 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>