Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşüncelerinde Derin Bir Analiz Sana İyi Gelebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Şu anda aşk hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İşler sizin istediğiniz gibi gitmiyor olabilir. Şu anki ilişkinizde çözülmesi gereken bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Ama önce kendi hislerinizzi anlamanız önemli. Bu ilişki hakkında endişeleriniz varsa, bunları ele almanız gerek. Duygularınızı içinize atmayın. Kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, çözümler bulunabilir.

Dışarıda olmak için harika bir gün. Yeryüzündeki enerji şu an güçlü durumda. Bazı bahçe işlerini halledebilir ve bazı özel çiçek veya sebzeleri ekmeyi düşünebilirsiniz. Doğa ile bağ kurmak rahatlamanız ve dışarıda olmanız açısından iyi. Derin nefes alın ve çevrenizdeki doğal unsurlardan yaşam gücü çekin.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Bugün eril enerjiyle çevreleneceksin. Baban veya erkek kardeşinle vakit geçirebilirsin. Erkek arkadaşlarınla takılabilirsin. Bir erkeğin perspektifinden bir sohbet gerçekleştirmek hoşuna gidecek. Ya da basketbol, futbol oynayarak, bisiklet sürerek vakit geçirebilirsin. Hayatındaki pozitif erkeklerin modunu yükseltmesine izin ver.Partnerinizle ilgili, konuşulması gereken bir sorun varsa, şimdi tam sırası. Sırf ilişkiyi dengede tutmak için bunu ertelemeyin. Tadınız kaçmasın diye duygusal gerilimi de tek başınıza sırtlanmayın. İşler kolay ilerlesin diye gerçeklerden kaçmanın kimseye en ufak bir faydası dokunmaz. Kendinize, çevrenizdeki insanlara ve hislerinize karşı tamamen dürüst olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

11 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 02:17'yi gösterince Boğa burcuna geçiş yapıyor. Haftanın ilk günü sizler için yoğun olabilir. İletişim yönünüz aktif olacağından bazen konuşmaktan yorulabilirsiniz. İnsanlar fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Ay-Uranüs kavuşumuyla sabah saatlerinde sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu güzel gelişme eğitim hayatınızla ilgili de olabilir. Yakınlarınızdan davetler alabilirisiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı şeylerin değmediğine tanık olman keyfini kaçırabilir. Bakış açını değiştirmene neden olan bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Sonunu görmediğin bir yola girmenin risk olduğunu fark edebilirsin. Zamanı olan işlerin erken tarihe alınması, telaşlanmana neden olabilir. Evli bir Balık burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek. Bugün aynı zamanda iktidar ruhlu kişiler ile mücadele etmen gerekebilir. Şimdiye kadar hiç karşılaşmadığın konulara ilgi duyabilir ve eğitim için para biriktirmek isteyebilirsin. Akşam plan yaptığın arkadaşlarının buluşmaya geç gelmesi gerilmene neden olabilir. Dakiklik konusunda çok titiz olsan da, dış sebeplerden dolayı gecikmelerin yaşanabileceğini de unutmamalısın.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusallığınız ve alınganlığınız yüksek olabilir. İlişkilerde yanlış anlaşılmalara açık bir gün. Düşündükleriniz, zannettikleriniz gibi olmayabilir. Bu yüzden gereksiz alınganlıklar yapmak yerine pozitif etkileşimler içinde olmayı seçmelisiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Derin duygular içine girebilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi dağıtmanız hareketsiz olmak istemenize büyük etken. Enerjinizi dağıtmadan hareket etmelisiniz. Tek bir konuya odaklanmak sizler için daha kârlı olacak.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyler yazmak istiyorsanız bunu yapmanız için en doğru günlerden biri. Tahmin ettiğinizin aksine hayal gücünüzle ilgili bir sıkıntınız yok. Tek sorun kendi yeteneğinizi ciddiye almamanız.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek Merkür tutulması ile hukuk, uzaklar, yurt dışı & yabancılar ve eğitimlerle ilgili konularda, hayata dair inançlarınızla ilgili bir farkındalığınız oluşabilir. Hayatta inandıklarınız sınanabilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş ve Merkür bugün birlikte seyrederken uzaklarla, yurt dışı ve yabancılarla ilgili ve bağlantılı konular zihinsel açıdan meşgul edici zaman zaman yorucu olabilir. Zira istekleriniz düşüncelerinize baskı yapabilir ve bunu bir şekilde gösterebilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her zamanki coşku size büyük düşünmekte ve şansta yardımcı oluyor. Siz yabancı insanları ve fikirleri hoş karşılıyorsunuz. Açık zihninizi yeni konuları kavramak için kullanın.

11 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 29" R
Ay
Balık
23° 42' 35"
Merkür
Koç
19° 03' 18"
Venüs
Boğa
06° 05' 56"
Mars
Koç
02° 54' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 32"
Satürn
Balık
16° 55' 51"
Uranüs
Boğa
22° 35' 05"
Neptün
Balık
29° 01' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 24"
Lilith
Başak
23° 47' 49"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>