Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gözler Önündesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün bir şekilde sinir bozucu bir gün olacak. İş arkadaşlarınız, daha çok işbirliği yapmanız ve daha az bireysel olmanız konusunda ısrarcı olabilir. Ekiple birlikte çalışmayı reddettiğiniz için size kırgınlar. Aslında, isyankarlığınız bir noktada sizi disiplinli olmaya itebilir. Kariyerinizde hızlı bir şekilde ilerlemenize zemin hazırlayan otoriter duygu ile bu zorlukların üstesinden geleceksiniz.

Son zamanlarda gerçeklikten kaçmak isteme eğilimindeyseniz, gerçeklik sizi yakalamaya başlıyor olabilir. Örneğin, bazı finansal durumlardan kaçınıyorsanız veya işinizi bırakıyorsanız, bu durum sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. İşleri kontrol altına almanın zamanı geldi, çünkü bu problemler muhtemelen sizin de düşündüğünüz gibi gitmeyecek!

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Etkinlikten etkinliğe koşturmayı normalde seversin ve bir yerde çok az durursun. Buna rağmen bugün uyuşuk hissediyorsun. Bir süredir görmediğin bir arkadaşını ziyaret etmek istiyor olsabilirsin. Bu kez oturup beş dakikadan fazla konuşmak istiyorsun! Bu huzursuz, merküryen doğan uysallaşacak ve daha yavaş, ayakları yere basan bir enerji hissedeceksin.Yeni bir tavır ve felsefe benimsemeyi düşünüyorsun. Bir zamandır, kişisel sınırlarını genişletmekle ilgileniyorsun. Yeni bir dinle ilgilenebilirsin, spiritüel olarak taze bir başlangıç yapabilirsin veya kendine yardım etmek için farklı stratejiler geliştirebilirsin. Hayatını analiz edip neden değişim istediğini anlayınca çok şey kazanacaksın. Eski alışkanlıklarından ve negatif tavırlarından kurtul ve kendin için nasıl mucizeler yaratabildiğini gör!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açılar bugün yeni bir içe dönüş döngüsüne başlamak için çok uygun. İnişleriyle çıkışlarıyla hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ayrıca geleceğiniz hakkında da düşüneceksiniz! Gelecek yıl bu zamanlar hayatınız sizce nasıl olmalı? Kolay görünmüyor bile olsa, bunu düşünüp aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeyi düşünün. Bugün tekrar ve tekrar dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

11 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün içinde geçmiş ve geleceğin ön planda olduğunu görebilir, anda kalmaktan ziyade geçmişe ve gelecek planlarına gidebilirsiniz. Sizi aşağıya çeken bazı konulardan uzaklaşabilir, bazı insanlara sınır koyabilirsiniz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde potansiyelinin daha çok farkında olmaya ihtiyacın var. Yapabileceklerini düşünecek ve ona göre kendine bir program hazırlayacaksın. Eğer evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte tüm ailenin bir araya geleceği bir yemeğe katılabilirsin. Çevrendeki kişilerin görüşlerini ve eleştirilerini önemsemeye gayret ediyorsun. Kendinle ilgili doğru-yanlış muhakemesi yapmak isteyeceksin.

11 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi somutlaştırmak için harekete geçmek istiyorsunuz. Fiziki olarak doğru tercihleri hızlı düşünceler içinde almak yerine sakin ve uzun araştırmalar neticesinde almak daha doğru olacaktır. Zamanınızı ve düşüncelerinizi doğru yönetin.

11 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vereceğiniz tepkiler çevrenizdekilere her zamankinden farklı gelebilir. Bu durum hoşunuza gidebilir. Başarıyı hissetmek için uygun bir gün.

11 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

11 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal adaletsizliğe karşı durmak zorunda kalabilirsiniz. Bu cesur duruş, çekingen yanınızı görmeye alışmış insanları hem heyecanlandırabilir hem de şaşırtabilir. Çevreden yeteri kadar ses yükselmediğini düşünüp öfkelenebilirsiniz. Siz kendi payınıza düşeni yaptığınızı düşünüyorsanız rahat bir vicdanla kenara çekilip dinlenmeye bakın.

11 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, beklediğinizi ilgiyi çevrenize hissettirmek için daha ne bekliyorsunuz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

11 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal yaşantınız açısından falzasıyla iyimser düşünceler içerisine girebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçte olmanıza rağmen dikkatli olmanızın daha önemli olabileceğini de unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçtesiniz. Hata yapmamaya özen gösterin. Gerekli olan ne ise, onu yerine getirmeniz gerekiyor.

11 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

11 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 23' 04" R
Ay
İkizler
22° 20' 16" R
Merkür
Koç
24° 12' 30"
Venüs
Boğa
13° 39' 31"
Mars
Koç
07° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 09"
Satürn
Balık
17° 25' 18"
Uranüs
Boğa
22° 56' 24"
Neptün
Balık
29° 11' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 24"
Lilith
Başak
24° 28' 39"
True Node
Koç
15° 09' 21"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>