Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Para sıkıntınız yok. Etrafınıza da yetme çabanız sıkıntılar yaratsa da getirdiği mutluluk onu hissettirmiyor. Bazıları paranızın kıymetli olduğunu düşünüyor. Şehir dışındaki arsa meseleniz bir süre daha sürüncemede kalacak.

Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle fazla yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan çok güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Bunu fırsat bilip bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle son günlerde bazı insanlarla yapmış olduğunuz görüşmeler size olumlu bir çok yön gösterecektir. Ailenizle olan bağlarınız biraz zayıf, bu nedenden dolayı bugün onların gönlünü almayı düşünebilirsiniz.

11 Mart 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:27 Güneş-Chiron kavuşum etkisi altında Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerji cesaret verici olduğu gibi, kurallarını kendinizin belirlediği bir dünyada yaşama arzunuzun da göstergesidir. Zihinsel, mistik ve bilinmeyen konular üzerine daha fazla eğilebileceğiniz bu dönemde, yükselen şifa gücünüzle etrafınızdaki insanlara destek olabilirsiniz. Eğer siz kötü günler yaşarken birileri size yardımcı olmadıysa, siz bu süreçte diğer insanlara destek vererek o acı günlerin bilinçaltınızda açtığı derin yaraları sarmaya çalışabilirsiniz. Sizi bugünlerde  şifacı biri olarak görebilirler, böyle tanınmaktan mutlu olabilirsiniz. Sizi kimsenin kötü biri olarak görmesine tahammülünüz yoktur. Belki de bu yüzden gereğinden fazla iyilikte bulunabilirsiniz. Bu kavuşum, kendinizle bütünleşmenizi sağlayıcıdır. Bu bütünleşme, bir çok probleminizi çözebilmenizde yardımcıdır. Saat 08:01 itibariyle burcunuz üzerinde gerçekleşecek Merkür-Neptün kavuşumunu olumlu buluyorum.  Bu enerji, sezgilerinizi güçlendirici,  vizyon kazanmanızda destek verici,  ideallerinizi hayata geçirme anlamında yardımcı ilahi bir kuvvettir. Yükselen  inancınız sayesinde hem kendinizi hem dünyayı farklı bakış açısıyla ele alabilirsiniz.  Dini yolculuklar, mistik çalışmalarda bulunabilirsiniz. Sevgiye, şefkate, yardımlaşmaya dayalı, insanları kucaklayıcı bağlantılarda bulunabilirsiniz. Merkür burcunuzda zayıf etkili olmasına rağmen, Neptün ile buluştuğunda düşüncelerinizi rahatlatır, sizi bereketlendirir, şifalandırır.  Maneviyatınız yükselir. Kendinize olan inancınız, hayata olan direnciniz  artar.  Yeteneklerinizi dışa aksettirmeniz kolaylaşır. Arındığınızı, temizlendiğinizi, bilgeleştiğinizi hissedebilirsiniz. Saat 20:24-21:44 arasında kısa sürecek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda aceleci kararlar vermeyelim. Hesabımızı yapalım. Artı ve eksileriyle planlarımızı gözden geçirelim. Saat 21:44  Ay- Boğa burcu seyri,  bizi huzura çağırıyor ve  ayaklarımızı yere sağlam bastırıyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz  Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. İyileştirici ve huzur verici gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

11 Mart 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamı kendi kuralları içinde yargılıyorsunuz. Bugün, kişiliğinizin güçlü yönlerini kullanma konusunda ketum davranacaksınız. Dostlarınızla görüşeceğiniz konularla ilgili ortak karar alma konusunda zorlanabilirsiniz. Sizi ikna etmek için çaba sarf etmeleri gerekebilir. Partnerinizin size vereceği desteği de unutmamalısınız.

11 Mart 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir. Dinleyip anlamaya çalışmalısınız. Gelecek planlarınızı anlatmadan veya bazı konularda girişimlerde bulunmadan önce, olayları ya da neyle karşı karşıya olduğunuzu tam olarak anlamaya çalışmanız ve zamanı doğru kullanmanız gerekiyor.

11 Mart 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler dikkat çekebilir. Finansal konularda değişiklik yapmak için acele etmeyin. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni ve farklı fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız durumlar yaşanabilir.

11 Mart 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizden daha tecrübeli kişilere soru sorarak her şeyi öğrenmek arzusundasınız. Doğru bildiklerinizi paylaşmaktan hiç kaçınmıyorsunuz.

11 Mart 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Mart 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken veya anlatırken yanlış yönlendirmelere ve eksik ifadelere dikkat edin. Kafanız çok karışık ve hayatınızın yönünü bilmiyor olabilirsiniz.

11 Mart 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Manevi olarak kendinizi çözülmüş hissedebilirsiniz. Bu durum akşam saatlerine kadar geçerli olacaktır. İlişkinizle ilgili sorumluluk ve kalıcılık sağlamak üzere bir arkadaşınızdan fikri destek almanız mümkündür. Size farklı bir bakış açısıyla sunacağı ayrıntılar hakkında farkındalıklar sağlayabileceksiniz. Genel olarak ise; Ay Koç burcundaki geçişini sürdürüyor. Saat 21:36'da Ay boşluk etkisine girecek ve Boğa burcuna 22:44'te geçiş yapacak. Boşluk sürecinde çok düşünmediğiniz ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Dürtüsel ve öfkeli tavırlardan zarar görebilirsiniz. Bu nedenle aşırı heyecanlı, huzursuz kişilerden uzak durmakta fayda var. Trafikte hızdan kaçınmalısınız. Bugün Jüpiter ve Plüton arasındaki üçgen açı sayesinde hayatınızın iplerini ve kontrolünü ele alabilecek güçte hissedebilirsiniz. Yaşam düzeninizde sizin için artık yararı olmayan ilişki kalıplarını değiştirme iradesi gösterebilirsiniz. Hayata mevcut bakış açınızı, kendi gerçek değerinizi ortaya çıkaracak biçimde değiştirecek adımları atmalısınız. Farkındalık bilincinizi yükseltmelisiniz. Bunu sizden büyük, deneyimli ve saygı duyacağınız bir kişinin tavsiyeleriyle yapmalısınız ya da psikolojik danışmanlığa başvurabilirsiniz. Kendinizi gerçek anlamda tanımak için girişimde bulunabileceğiniz bir zamandır. Reform ve yenilik getiren düşünceleri yaymak ve liderlik yapmak için güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Pratik uygulamada hesap-kitap, muhasebe işleri, finansla ilgili işler, önemli konularda yapacağınız toplantı ve görüşmelerde sizi detaycı, planlı ve sistemli olmak konusunda destekleyecek bir etki altında olacaksınız. BALIK BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

11 Mart 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün genişlemesi ve yaratıcı yönünüzün güçlenmesi, gerçekçiliğinizi kaybetmeye başlamanıza neden olabilir. Çevrede olan bitenleri istediğiniz gbi değil, gerçekte oldukları gibi görün ve yaklaşımlarınızı buna göre belirleyin.

11 Mart 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 35' 01"
Ay
Akrep
17° 11' 12"
Merkür
Koç
26° 10' 40"
Venüs
Balık
20° 53' 02"
Mars
Balık
04° 30' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 15"
Satürn
Balık
13° 14' 05"
Uranüs
Boğa
20° 38' 05"
Neptün
Balık
27° 47' 13"
Plüton
Kova
01° 48' 59"
Chiron
Koç
18° 45' 33"
Lilith
Başak
19° 43' 54"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>