Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rutinlerde Değişiklik Vakti! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile keyifli ve eğlenceli ortamlara girmek gününü biraz da olsa hafifletebilir. Sevdiğin kişi ile birlikte rahat edeceğin ve eğleneceğin aktivitelere odaklanman gerekecek bugün.

Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan yaşayacağınız bir gelişme bu düşüncenizi haklı çıkartabilir.

Maddi konularda yeni fikirler düşünmek ve bunları tek başına eyleme geçirmek isteyebilirsin. Ancak para söz konusu olduğunda çok fazla risk almamalısın bugün. Yoksa sonradan pişman olabileceğin harcamalar yapabilirsin.

Stresli durumlarda vücudunun kontrolünü elinde tutmak da zorlaşır. Ancak bünyeyi kuvvetli tutmak ve hastalıklara karşı önlem almak tam da bu zamanlarda gerçekleştirilmesi gereken şeylerdir. O yüzden dikkati elden bırakmamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında olup biteni incelemek ve sonuçlara dikkat etmek için iyi bir gün olacak. Bazı konularda fikrini oluşturmak ve yeni kararlar almadan önce durumları iyi analiz etmen gerekecek. Günü sakince geçirmek sana daha çok yarayacak.

11 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün bugün duygusal olarak biraz gergin olabilirsiniz. Her zamankinden daha az özgüvenli ve ayrıca biraz sıkılmış hissedebilirsiniz. Ayrıca, yapılması gereken aşırı derecede bunaltıcı ve sıkıcı bir işiniz olabilir. Müzik dinleyerek ve sık sık ara vererek stresi azaltmayı deneyin. Kendinizi yıpratmaya bırakmazsanız kimseye yardım edemezsin!

11 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren kendini bitkin hissedebilirsin. Biraz dinlenmek hem fiziksel hem de ruhsal olarak seni rahatlatacak. Bazı arkadaşlarını tanımakta zorlandığın bir gün. Çelişkili konuşmalar, tavır değişiklikleri, ilişkini sorgulamana neden olabilir. Bir süredir devam eden miras meselesi varsa, bugünlerde daha ciddi bir şekilde masaya yatırılabilir. Rutinlerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin.

11 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin yoğun olacağı bir gündesiniz. Yaşantınıza etkisini hissettirmek istediğiniz konular için iyi düşüncelerinizden vazgeçmeyin. Uzun vadeli kararların süreci de uzun olabilir ama bunu kendinizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirebilirsiniz.

11 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni insanlar yeni çevreler ve uzaklarla ilgili konular dikkat çekebilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sezgileriniz de güçlü.

11 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mutlu etmek ve mutlu olmaya eşit değer verdiğiniz için günün sonunda kendiniz de mutlu olmuş olacaksınız. Partneriniz ilginiz ile...

11 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında daha kontrollü olabilirsin. Ayakların yere basabilir. Hayatında odaklandığın şeyler seni daha memnun edebilir. Kendini mutlu etmek için daha rahat bir enerji yakalayabilirsin.

11 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerin normalde tercih ettiğiniz kadar kaygısız görünmediğini fark edebilirsiniz. Gün, size her türlü karmaşık bağı hatırlatır. Bu eğlenceli görünmese de, herhangi bir sorunla başa çıkmanız için size bir ateş patlaması sağlar, bu yüzden onlara karşı gelmeyin. Bunun yerine, önünüze çıkan sorunları çözmek için ihtiyacınız olan araçlara sahip olduğunuzu bilerek yola devam edin.

11 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

11 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

11 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

11 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

11 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 29" R
Ay
Yay
06° 21' 10"
Merkür
Koç
16° 01' 31"
Venüs
Koç
26° 24' 48"
Mars
Balık
26° 51' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 29"
Satürn
Balık
16° 14' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 50"
Lilith
Başak
22° 55' 29"
True Node
Koç
15° 31' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>