Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusalsın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişi ile aranda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Ciddi adımlar atmadan önce ikinizin de aynı şeyi algıladığından emin olman gerekecek. İmalar ve detaylarla büyük kararlar almamalısın.

Cuma sendromunuz sizi ağır, ağır ele geçiriyor. Kendinize vearkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini pek düşünmüyorsunuz. Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz.

Parasal konularda etrafındaki insanlarla fikir ayrılığına düşebilirsin. Ancak kendi kararlarını kendin almalı ve sana ait olan para hakkında başkalarına çok fazla söz hakkı tanımamalısın. Yapmak istediklerine etrafındakileri çok fazla dahil etmemeye çalış.

Dikkatini toparlamak ve odak sorununu yenmek için meditasyon yapmalı ve kendine daha fazla zaman ayırmalısın. Böylece bu konularda güzel gelişmeler elde edebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinde, sakin ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmek sana iyi gelebilir bugün. Bir süredir farklı insanların neler yaptığını düşünerek onlardan ilham alıyor olabilirsin. Bugün ise kendine odaklanmalı ve ne istediğine karar vermelisin.

6 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün Ay Boğa burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken zihniniz ve sesiniz aktif olacak. Olumsuzlukları görmezden gelerek gün boyunca daha pozitif bir havada hareket edeceksiniz. Aksiliklerin sizi yıldırmasına ve hedeflerinizi değiştirmesine izin vermeyin. İç sesinizi dinleyerek bildiğiniz yoldan hareket etmeye devam edin.

6 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını, daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. Bu sayede kendini kolayca ifade edecek ve çevren tarafından anlaşılacaksın. İkili ilişkilerinde iletişim kurmakta zorlanacağın bir gün olabilir. Gerek ailen gereksearkadaşlarınla kurduğun iletişimde çok fazla yanlış anlaşılman nedeniyle kendini açıklamak durumunda kalabilirsin.

6 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak adına güzel bir gün. Baharın getirdiği heyecanla duygularınızı yaşamak isteyebilir ve bunun için adım atan ilk taraf siz olabilirsiniz. Duygularınızı dengede tutmaya özen gösterin.Bugün kendinizi yeniden şekillendiriyorsunuz.

6 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde yeni beklentilerle güne başlıyorsunuz. Eşinizin ya da sevdiğiniz kişinin tepkilerine karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Zira duygusal olarak kırılganlıklara çok açıksınız. Anlaşmalar adına olası belirsizlikler karşısında uyanık olmaya çalışın. İş hayatından beklenen maddi kazançlar ve sosyal ilişkileri içine alan konularda daha sabırlı olmanız gerekecek.

6 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi başkaları ile kıyaslama hali sizin için odak konusu olabilir. Duygusal açıdan iyi hissedebilmek için kıyaslama konusundan vazgeçmeniz gerekmekte...

6 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine iyi davranman gerekecek bugün. Kendine çok acımasızca davranıyor olabilirsin. Düzgün beslenmeyerek, kendine özen göstermeyerek, "gerek yok" diyerek… Kendini ihmal etmemen gerekecek bugün.

6 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esnek düşünebilmeniz özellikle böyle bir günde işinize yarayacak. Kendinizi kaypak duyguların ve inatçı tavırların ortasında bulunca uyum sağlama becerilerinizin test edildiğini hissedebilirsiniz. İnsanların da aklı bazı konularda en az sizinki kadar karışık olabilir, haliyle onlardan net yanıtlar almaya kafayı takmayın. Soğukkanlılığınızı koruyun ve işleri akışına bırakın.

6 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz çaba sonuç veriyor. Fikirlerinizi kabul ettireceksiniz.

6 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

6 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, evlilik, ortaklık, mahkeme konuları gündeminize gelebilir fakat iletişim sorunları gerçekleşebilir. Eğitim, seyahatlerle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Trafikte dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili şans sizden yana olacak. Güzel bir gün dilerim.

6 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizde bir bıkkınlık gözlemliyor. İlişkinizi isteksiz yaşıyor olmanızın nedenlerini onunla paylaşın. İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok, sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Çalışma hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Paranızın hesabını bilmeniz para sıkıntınızı hafifletmiyor. Bugün ödeme sorunu yaşamanız mümkün. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

6 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 07" R
Ay
Yay
03° 26' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 28"
Venüs
Koç
26° 07' 51"
Mars
Balık
26° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 18"
Satürn
Balık
16° 13' 08"
Uranüs
Boğa
22° 07' 22"
Neptün
Balık
28° 47' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 03"
Lilith
Başak
22° 53' 58"
True Node
Koç
15° 32' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>