Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygu ve Düşüncelerin Değişiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle bazı konuları konuşurken ne kadar net ve kararlı olduğunu o kişiye belirtmen gerekecek bugün. Bazı konularda kafanda var olan düşünceyi dile getirirken sert davranabilirsin, dikkatli olmakta fayda var.

Kurduğunuz sağlambağlantılarınız sayesinde kendinizi güvende hissediyorsunuz. Sevilen ve sözüne güvenilen birisiniz. Bu olumlu imajınızı bozacak davranışlardan her zaman uzak durmalısınız.

Bugün maddi olarak zorlanabilirsin. Ancak halletmen gereken masrafları halledebileceksin. Zor olsa da birçok şeyin üstesinden gelebileceğin bir gündesin.

Stresten uzak kalmalı ve bol bol su tüketmelisin bugün. Kendine zaman ayırdıkça sağlığın daha iyiye gidecek. Çok fazla yorulmamaya dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hislerin yoğun olacak ancak mantık gerektiren konularda da kendini doğru ifade edebileceksin. Sakin ve huzurlu bir hafta geçirmek için ayağını yere daha sert basman gerekebilir bugün. Hedeflerine ulaşmak için ısrarcı olmalısın.

28 Şubat 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün uzun zamandır olduğunuzda daha enerjik hissedeceğiniz bir gün olacak. Günün gezegensel yönleri, zihinsel keskinliğinizi ve fiziksel gücünüzü artıracak güçlü bir enerji sunuyor. Bu enerji biriken işlerinizin üstesinden gelmenize yardımcı olacak. Önce kendi içinize yönelin ve ardından hayatınızı düzenlemek adına adımlar atın.

28 Şubat 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkide güven duygun ve kişisel ihtiyaçların ön plana çıkıyor. Bu durumu kimseyi kırmadan, incitmeden karşı tarafa aktaracaksın. Yeteneklerine engel koyan insanlara tepkilerin olacak. Haliyle bugün bir yandan duygularında uçları zorlayabilirsin, aman dikkat! Bugünden itibaren birçok konuda duyguların ve düşüncelerin değişmeye başlıyor.

28 Şubat 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaların üzerinde fazla duruyor olabilirsiniz. Biraz sakinleşip ve makul bir şekilde düşündüğünüz zaman neyin ne olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Anladığınız ve farkına vardığınızda özür dilemeyi ihmal etmemelisiniz.  

28 Şubat 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde yapmak istediğiniz değişiklikler zaman alabilir. Bir yandan da güvenlikle ilgili huzursuzluklar üzerinde durmanız gerekebilir. Önemli başlangıçlar öncesinde planlarınızı yeniden gözden geçirmeye çalışabilirsiniz. Özellikle bugünhayatına daha fazla odaklanmak için gayret gösterin. Güncellenmesi gerek işler ve daha fazla iletişim söz konusu olabilir.

28 Şubat 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizden yoğun ilgi bekleyebilir. Bu ilgi neticesinde de kendinizi tam olarak adapte olmuş hissedemeyebilirsiniz. Anlayışlı olmaya çalışmalısınız...

28 Şubat 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade etmekte dolaylı anlatımdan vazgeçmekte yarar var. Konuşmalarında direkt olmak, doğru anlaşılmak için önemli olacak. Bu sayede isteklerini daha doğru bir şekilde belirtebileceksin.

28 Şubat 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Can sıkıntısı şu anda sizin için tehlikeli olabilir. Muhtemelen hiçbir yere varmayan küçük konuşmalarla yetinmeyeceksiniz. Kazanı karıştırmak için dramatik bir şey söylemek, heyecana olan açlığınızı gidermenin en bariz yolu olabilir. Dikkatli olun, size ait olmayan sırları paylaşmak büyük olasılıkla ortalığı karıştıracaktır. Belki de kendiniz hakkında ifşa etmeye değer ilginç bir bilgi vardır. Düşündüğünüzden daha ilginç olabilirsiniz!

28 Şubat 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin istekleri konusunda sezgileriniz mükemmel gelişiyor ve olayların üstesinden kolay bir şekilde geleceğinize inanıyorsunuz. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz. Duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

28 Şubat 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

28 Şubat 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün erken saatlerinde öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz şoke edebilir. Çok fazla yargılayıcı olmamaya gayret edin çünkü herkesin başına her şey gelebilir. Siz sakin kaldıkça, bu yaşadığınız şaşkınlığın etkisinin yavaş yavaş azaldığını göreceksiniz.

28 Şubat 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bolluk sayesinde her şey harika görünüyor. Şu an sabırlı ol. Uzun vadeli planlar yap. Önemli bir başarı seni bekliyor. Öz disiplin ve irade gücün sayesinde toplumda tanıyorsun. Senin için dinlenme ya da tatile çıkma zamanı gelmiş olabilir. Bir karar vermeden önce de kendine yeteri kadar zaman tanı lütfen.

28 Şubat 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 04' 50" R
Ay
Boğa
18° 43' 16" R
Merkür
Koç
21° 57' 37"
Venüs
Boğa
10° 43' 33"
Mars
Koç
05° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 29"
Satürn
Balık
17° 14' 11"
Uranüs
Boğa
22° 48' 07"
Neptün
Balık
29° 08' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 44"
Lilith
Başak
24° 12' 48"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>