Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aceleci Olmamalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişiyi memnun etmen zor olabilir. Eğer aranızda bazı anlaşmazlıklar varsa üstelememeli ve oluruna bırakmalısın. Bazı şeylerin kendi başına çözülmesi için zaman tanıman gerekecek.

İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor.

Maddi konularda kibarlık yapmak bazen para kaybetmene sebep olabilir. Hakkın olana sahip çıkmak için sesini yükseltmen gerekecek bugün. Kendine güvenerek adımlarını at.

Yeni bir hobi edinmek sana iyi gelebilir bugün. Zihnini boşaltmak ve ruh halini dengelemek için aklını yeni bir şeye verebilirsin. Bu sayede iç dengeni tekrar kurman olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir ayrılıklarına karşı vereceğin tepkiler önemli olacak bugün. Duygusal tepkiler vermek ve acele kararlar almak yerine sakince düşünmeli ve olayları kişisel algılamamalısın bugün. Kendini bu konularda zorlamamaya çalış.

24 Şubat 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün gerçekleri gizlemek ya da söylemek arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı durumlarda bu seçim beraberinde büyük sorumlulukları da getirebilir. Seçim yapma konusunda zorlanıyorsanız empati yeteneğinizi devreye sokun. Böylece karşınızdaki kişinin hislerini daha kolay bir şekilde anlayabilirsiniz.

24 Şubat 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün para ile ilgili konular, kazançlar, maddi değerler ön plana olacak. Eğer önemli bir yatırım için kredi çekmek, borç almak gibi gündeminde konular varsa, karar vermek için aceleci olmamalısın. Yaşam alanında önemli kararlar vereceğin bir dönem çoktan başladı. Eğer evli bir Balık burcuysan, ailenin sözcüsü sen olacaksın.

24 Şubat 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz önemli bir konunun ya da geciken bir bilginin bugün sonucunu alabilirsiniz. Bazı şeyleri bugün daha fazla detaylandırmak için sorular sormak doğru olacaktır.

24 Şubat 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi doğru kullanmanız büyük önem taşıyor. Yaptığınız işleri daha kalıcı hale getirmeniz için önce düzenlemeniz gerekebilir. Zihinsel olarak dağınık bir gündesiniz. İç enerjinizi kontrol etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. İşlerinizdeki aksaklıklar gündeminize yansıyabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için daha çok çaba göstermelisiniz.

24 Şubat 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü yalnız geçirmek ve kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde partnerinizin verimsiz hallerini görmek iç disiplininizi...

24 Şubat 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnin ve algıların çok açık olacak. Leb demeden leblebiyi bilmene vesile olacak şeyler yaşanabilir. Zihnini daha fazla çalıştırman ve bazı şeylere çok daha farklı bir boyutta odaklanman olası. Bu enerjiyi iyi değerlendirebilirsin.

24 Şubat 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şok edici bir şey söylemek muhtemelen direnmek zor olacak. Ortaya çıkarmayı düşündüğünüz her şeyin bir heyecan yaratacağını muhtemelen fark edeceksiniz. Bunun yarattığı herhangi bir tahribatın sorumluluğundan kaçmaya çalışsanız da, yakınınızdaki insanlar üzerindeki etkiyi gizlemek zor olabilir. Bazen üzücü bir gerçek ortyaa çıkmak zorundadır ancak bunun için herkesin sizi sevmesini bekleyemezsiniz.

24 Şubat 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

24 Şubat 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

24 Şubat 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Yakın çevre, eğitim, seyahat konularına şans sizinle olacak. Güzel bir gün dilerim.

24 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

24 Şubat 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 33"
Ay
Akrep
19° 34' 30"
Merkür
Koç
26° 16' 27"
Venüs
Balık
21° 07' 28"
Mars
Balık
04° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 43"
Satürn
Balık
13° 15' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 14"
Lilith
Başak
19° 45' 12"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>