Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önerileri Dinliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile daha dürüst olmalı ve düşündüklerini ona söylemelisin. "Ağzımızın tadı kaçmasın" mottosu bugün işe yaramayacak. Bazı şeyleri net bir şekilde dile getirmelisin.

Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek. İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişebilirsiniz.

Maddi hedeflerini dikkatli planlarla ulaşabilirsin. Bugün bu planları yapmak için iyi bir gün. Dikkatli düşünülen her adım seni başarıya götürecek.

Sağlığını ciddiye alman gereken bir gündesin. Yeteri kadar vitamin ve mineral takviyesi aldığına ve bol bol su tükettiğine emin ol. Günün bir kısmı baş ağrıları ile geçirmemek için bunlara dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların seni fark etmesi için bir şeyi en mükemmel haliyle yapman gerektiğini unutmalısın. Bugün sevdiğin insanların seni olduğun gibi kabullendiğini ve her şeyde mükemmeliyet aramadıklarını hatırlaman gerek.

19 Şubat 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün, başkalarının duygularıyla ilgili hissettiğiniz derin bir endişe, biraz anlayışa ihtiyaç duyanlara sempatik bir şekilde kulak vermenize neden olabilir. Pratikliğiniz kendini ifade etmek istese de dinlemek konuşmaktan daha önemlidir. İşleriniz sorunsuz gitmeli, sizi ve çevrenizdekileri çok fazla tatmin etmelidir. Bir noktada mutluluktan birkaç gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

19 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklemediğin gündemlerle karşılaşabilir, ummadığın olayların ortasında kalabilirsin. Ama iradenin ön planda olduğunu ispat edeceksin. Bir süredir ilgi beslediğin kişiden istediğin cevabı alamayacağını fark edip vazgeçeceksin. Çevrenin önerileri kararlarında etkili olacak. Çocukları olan bir Balık burcuysan, gelişimlerini destekleyecek kurslara yazdırabilirsin.

19 Şubat 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baş ağrısı ve durgunluk hissi motivasyonunuzu düşürdüğünde yapmanız gereken bunu yükseltecek işlere yoğunlaşmak olmalıdır. İster yalnız kalın isterseniz sevdiklerinizin desteğine başvurun. Ama koşullar ne olursa olsun, tercihiniz bir uğraşın içinde olmaktan yana yapmalısınız.

19 Şubat 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın ışığı iyice küçülürken duygusal alanda kendinizi daha dağınık ve kimi zaman karamsar hissedebilirsiniz. Yine de olayları daha geniş bir çerçeveden bakabileceksiniz.

19 Şubat 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Okumuş olduğunuz kitaplar ya da belki de aldığınız dersler ve kurslar sayesinde içinizde süregelen, hemen göze çarpmayan bazı değişikliklerin farkına varabilirsiniz. Farkına bile varmadan fiziksel, ruhsal ve duygusal ufuklarınızı genişletmiş olabilirsiniz. Bir bakmışsınız ki büyümekten fazlasını yapmışsınız; resmen dönüşmüşsünüz ve eski benliğinizden eser kalmamış. Bu durumu kabullenmeniz biraz zaman alabilir. Bir düşünsenize!

19 Şubat 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların üzüntülerine empati yapman olası. Sevdiğin insanların yanında olmak isteyeceksin. Ancak bu kişilerin kendi negatifliklerini sana yansıtmalarına izin vermemen gerekecek.

19 Şubat 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün anahtarı sorumluluktur. İyimser bir bakış açısı düşünceli büyük resim planları oluşturmanıza yardımcı olmadan önce, odaklanmış bir ton belirliyor. Bununla birlikte, koşullar kendi başlarına karar verebilir. Beklenmeyen kesintileri duyacak ve yönetecek sabra sahip olmak nihayetinde stratejilerinizi daha sağlam hale getirebilir, bu nedenle hız yerine doğruluğa öncelik vermelisiniz.

19 Şubat 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda derin düşünebilir ve iletişim içinde olacağınız kişileri ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fiziksel anlamda güçlü bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir.

19 Şubat 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

19 Şubat 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün harcama yapmak, bir kontrat imzalamaka veya hukuki konularda adım atmak için doğru bir gün olmayabilir. Fakat bu konularla ilgili araştırma yapmak için harika bir gün. Ne kadar derin ve tutarlı bir araştırma yapabilirseniz, kendinizi o kadar güçlü hissedersiniz.

19 Şubat 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. Yetenekleriniz ve disiplininizledünyasında adeta parlıyorsunuz. Fakat bugünlerde hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Ödeme dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var.

19 Şubat 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>