Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Etkin Bir Rol Üstleniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile alakalı etraftan duyacaklarına inanmamalısın. Bugün etrafındaki negatif etkilere kendini kapamalı ve kendi başına bilgi toplamalısın. Çok daha faydalı şeyler öğrenebilirsin.

Bugün fiziksel olarak çok enerji dolu olabilirsiniz. Bazı iddialı işleri halletmeye hazır olacaksınız. Evinizde bazı projelerle uğraşmakla meşgul olabilirsiniz. Biraz resim yapmak veya tadilat yapmaktan zevk alabilirsiniz. Ya da yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Belki yeni bir şeyler yapabilirsin. Garajınıza veya ön bahçenize küçük bir atölye kurun. Cesur hissediyorsanız bir marangozluk projesine el atın.

Daha üretken olmak için kendini fazlaca zorlayabileceğin bir gün. Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için kendine çok fazla yüklenmemelisin. Dinlenmeyi unutma bugün.

Enerjinin yüksek olacağı bir gündesin. Bu güzel enerjiyi daha fazla egzersiz ile değerlendirebilir ve sağlığını daha iyi bir hale getirebilirsin. Bugün egzersiz konularına önem vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konsantrasyonunu bozabilecek bazı şeylerle meşgul olmak zorunda kalabilirsin. Ancak bu durumları günlük planına dahil etmen, işlerinin çok daha kolay yürümesine vesile olacak. O yüzden bazı şeyleri görmezden gelmemeli ve o anda çözmeye çalışmalısın.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, şu anda içinde bulunduğunuz ruh hali zorlu bir süreci işaret ediyor olabilir. Özellikle kendinizle alakalı olarak yaptığınız yeni keşifler durumları içinden çıkılamaz bir noktaya sokabilir. Kendinizi daha doğru bir şekilde ifade etmeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hemhayatında hem de sosyal hayatında belli düzenlemeler yapabilirsin. Gündelik hayatında ailen ile yakınlaşmanı sağlayacak olaylar ile karşılaşabilirsin. Bugün elini taşın altına soktuğun her konuda etkin bir rol üstlenmeni sağlıyor. Çevrende yer alan bazı kişileri koruyacağın konular olabilir.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendini ifade etme ve öne çıkma adına oldukça keyifli bir gündesiniz. Ama hayal kırıklıkları yaşamamak veya yeniden üzüldüğünüz yerlerden üzülmemek için daha temkinli hareket etmekte fayda olacak. Venüs balık brucunda, size ışıltısını vermeye gün boyu devam edecek.Parlayın.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizdeki gerilimhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

15 Şubat 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin insanlardan bolca mesaj veya telefon gelebilir. Sürekli bir telefon trafiğinde olabilirsin. Keyifli konuşmalar yapabilir ve arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin.

15 Şubat 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bir ev veya aile durumunda para biraz dikkatsizce akıyor olabilir. Etrafta dolaşacak yeterince şey olduğu konusunda temelde haklı olsanız da, büyük resme bakmak için geri adım atmaktan da yararlanabilirsiniz. Nihayetinde en etkili olacak çözüm, her şeyi o anda en sessiz tutan çözüm olmak zorunda değildir. Muhtemelen birine duymak istemeyeceği bir şey söylemek zorunda kalacaksın, bu yüzden önce açıkça düşündüğünüzden emin olun.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızı seçerken, dikkatli olmalısınız. Davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken,konusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ifade edişinizde ki güven insanların hayranlığını kazanmanızı sağlayacak. Çalışma arkadaşlarınız dahil olmak üzere yakın çevrenizin desteği ile karşılaşacaksınız. Bugün kardeşler ve kardeşlerin eşlerinden gelecek haberlerle sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü birçok zorluğu aşmanıza ve ilişkinize yeni bir boyut kazandırmanıza yardımcı olacak. Bekar Balık’lar birden fazla insanın duygusal yakınlığı ile karşılaşabilir tercih yapıp yeni bir ilişkiye kiminle başlayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz.

15 Şubat 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz ve sevgilinizle ilgili düşüneceğiniz, sorgulayacağınız bir dönem. Tabii ki yaşayacağınız ve etkileneceğiniz olayların sonrasında düşünmeye başlayacaksınız. Fakat sorunları fazla büyütmemeye çalışın. Meslek yaşantınızla ilgili olarak hissettiğiniz umutsuzluk ve gerginlik geçici. Her şeyin düzeleceğini, çok daha iyi bir duruma geleceğine inanmalısınız. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

15 Şubat 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>