Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sosyal Hayattan İzolesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün hoşlandığın kişi ile çok güzel vakitler geçirebilirsin. Sevdiğin kişinin ilgisini üstünde hissetmek sana kendini çok daha iyi hissettirecek. Bu yüzden bu kişi ile daha fazla vakit geçirmeye çalış bugün.

İş ortamınızda en son gözden çıkarılacaklar arasında duruyorsunuz. Bazı söylentiler sizi germemeli,koşullarınızın oluşturduğu endişelerin dışındasınız. Ama gelecek günlerde bir miktar daha yükünüz artabilir.

Bugün parasal konularda hem daha hevesli olacaksın hem de karşına çıkan fırsatları çok daha iyi değerlendireceksin. Para söz konusu olduğunda bugün güzel bir gün olacak senin için.

Vücuduna daha fazla dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Ancak bu dikkat, sağlığın için değil, daha çok dış görünüşün için olacak. Kendi vücudunda kendini iyi hissetmek için gerekli adımları atmaya başlayabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini biraz gergin hissedebilirsin. İnsanlarla arandaki muhabbetin beklentilerinden farklı ilerlemesi ve bu konuda kontrol sahibi olamaman seni gerebilir. Ancak kendine vakit ayırırsan çok daha keyifli bir gün seni bekliyor olacak.

14 Şubat 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları haritanızın romantik bağlantılarını yöneten sektöründe seyahat ederken, romantik ilişkileriniz bugün dağınık olabilir. Karşınızdakinin bir şeyler sakladığını hissedebilirsiniz, ancak bu duygular gerektiği gibi tedavi edilmemiş eski yaralardan kaynaklanan paranoyanın sonucu olabilir.

12 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün planlı bir şekilde hareket etmek istemeyebilirsin. Gün içerisinde tesadüf eseri denk geldiğin insanlarla fikir paylaşımında bulunmak sana daha çok keyif verebilir. Günün güzel geçmesine neden olan şey ise heyecanını arttırmayı sağlayan kişi olacak. Akşam saatlerinde sosyal hayattan kendini soyutluyorsun yalnızca kendi düşüncelerin ile baş başa kalmak isteyebilirsin.

14 Şubat 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı olan tavırlarınız dikkat çekebilir. Bir şeyleri öğrenmek, anlatmak ya da çözmek isterken işlerin sarpa sarmaması için sözcüklerinizi dikkatli seçmenizde fayda var. Onlara yaklaşımınızın sizin isteklerinizde belirleyici olabileceğini unutmayın.  

14 Şubat 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni planlamalar yapmak ve bunları üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hazırlamak istediğiniz eğitimlerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Özgürleşmek isteği içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Annenizle ilgili konularda gündeme gelebilir, göz ardı etmeyin.

14 Şubat 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her ne kadar nadiren bahsedilse de, burcunuz şiddete meyillidir. Muhtemelen bir savaşla savaştınız, belki de bu yıldız kaos ve kriz ile kendini diğerlerinden daha rahat hissediyordur. Bugün, doğal saldırganlığınızın bir kısmını serbest bırakmanıza izin verirseniz, büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Her zaman böyle iyi bir adam olmak zorunda değilsiniz!

14 Şubat 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine bazı jestler yapabilirsin. Uzun zamandır istediğin ancak alamadığın şeyleri satın almayı düşünebilirsin mesela. Kendini mutlu etmek, kendine yatırım yapmak daha mantıklı ve güzel gelebilir.

14 Şubat 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun konuları düşünmek için zaman ayırmak şimdi gerekli olabilir. Gün, herkesin görmediği tarafınızla temasa geçmenizi sağlıyor. Burcunuz duygulara odaklanma konusunda bir üne sahip olsa da, acımasızca mantıklı olma yeteneğine sahipsiniz. Bu kapasiteyi, uzun süredir iyi bir yanıtı yok gibi görünen özel bir para sorununa uygulamayı deneyin. Belki de endişeleriniz sizi mantığın haklı gösteremeyeceği bir yöne götürmüştür.

14 Şubat 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Emir almaktan hoşlanmayan biri olduğunuz için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz.

14 Şubat 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

14 Şubat 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Maddi kaynaklarınızı geliştirecek önemli fırsatlarınız var. Gizli kapaklıda olsa önemli kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

14 Şubat 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız bir güvensizlik, belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız aşk hayatınıza zarar verebilir. Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmayın. Birlikteyaptığınız ortaklarınıza karşı ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor. Üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

14 Şubat 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>