Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hassassın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Sosyal ortamlarda daha fazla bulunacağın ve daha keyifli vakitler geçirebileceğin bir gündesin. Bugünün güzel enerjisi ile yeni bir aşkın hayatına girmesi de olası. Sürprizlere hazır ol!

Zorlukların üstesinden geliyorsunuz, ama sabrınızı korumanız gerekiyor. Kafanızdaki plan, sıkı bir dayanışmayı gerektiriyor. Bu konuda umut bağladığınız kişiler sizde hayal kırıklığı yaratabilir.

Uzun zamandır aklına bile gelmeyen bazı parasal konular bugün gündeme gelebilir. Bu parasal konuların olumlu yönde gelişmesi ve aniden karşına çıkması seni çok mutlu edecek.

Gününü sabahın erken saatlerinde planlamak sana çok daha güzel etkiler katacak. Hem kendini çok fazla yormayacaksın, hem de enerjini daha düzgün bir şekilde kullanabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün önemli konusu insanlara yardım etmek ve insanlardan yardım almak olacak senin için. Karşındaki kişiler ile iletişimini arttırmak ve ortak birçıkarmak önemli olabilir. Bu konuda kendini geliştirmen seni daha iyi hissettirecek.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları haritanızın romantik bağlantılarını yöneten sektöründe seyahat ederken, romantik ilişkileriniz bugün dağınık olabilir. Karşınızdakinin bir şeyler sakladığını hissedebilirsiniz, ancak bu duygular gerektiği gibi tedavi edilmemiş eski yaralardan kaynaklanan paranoyanın sonucu olabilir.

12 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde kararlı ve özverili tavırlar sergilediğin bir gündesin. Bu davranışların ilişkini çok başka boyutlara taşıyabilir. Bugün her zaman olduğundan daha hassas olabilir, çevrendeki insanlardan da sana karşı aynı özeni bekleyebilirsin. Eskiye duyduğun özlemin artarken, ailesinden ayrı yaşayan bir Balık burcuysan, aileni ziyarete gidebilir ya da planların dahiline ekleyebilirsin.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ortamında geçen bazı konuşmalar ya da size gelen bazı haberler üzerine birtakım değişikliklere gidebilirsiniz. İyi niyetinizin suistimal edilmesi maddi ve manevi destek olduğunuz konulara bir sınır getirmenize vesile olabilir. Her sorunun iyi tarafına odaklanmayı seçerseniz aklınız da çevreniz de buna uyum sağlayacaktır.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya başlangıç yaparken işlerinizi de dengeye oturtmak isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteğiniz artabilir. Özgürleşmek için yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Yabacılarla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İşlerinizle ilgili programlar hazırlayabilirsiniz. Uğraştığınız konulara daha ciddiyetle yaklaşacaksınız.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bunu bu sabah uyanır uyanmaz fark ettiniz. Aynanız bugün bazı önemli kararlar için başlangıç noktasını sunacak. Bir diyete başlamanın, daha fazla egzersiz yapmaya karar vermenin ya da sigarayı bırakma konusunda azminizi pekiştirmenin zamanı gelmiş olabilir mi? Görünüşünüzü geliştirmek için yapacağınız her türlü şey, kendiniz hakkında daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Yeni kıyafetler satın alın, ya da gidip saçınızı kestirin! İnanın, diğer insanlar da farkına varacak!

13 Şubat 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önceden düşünüp harekete geçtiğin işleyişler hakkında daha dikkatli olman gerekebilir. Her şeyi en ince detayına kadar planlamak seni hareketsiz kılmamalı. Bazen doğaçlama yapmak daha iyi olabilir.

13 Şubat 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ait olduğunuz bir arkadaş grubu veya kuruluştaki drama şu anda çok karmaşık olabilir. Bununla ilgili bir sürü sessiz sohbete kapılmak, direnmek zor olabilir! Ses çıkarmak, konunun gerçeğini ortaya çıkarmak için gerekli bir adım gibi görünebilir. Değerlerinize uygun yaşamadığınız konusunda endişelenmeye başlarsanız, o iç sese kulak verin.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz; olayları takmıyorsunuz. Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

13 Şubat 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bahsettiğim konularla ilgili iletişim sorunları gerçekleşebilir, ani harcamalar yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

12 Şubat 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

13 Şubat 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 40' 40" R
Ay
Aslan
06° 42' 25" R
Merkür
Koç
27° 54' 50"
Venüs
Boğa
17° 51' 19"
Mars
Koç
10° 13' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 24"
Satürn
Balık
17° 40' 27"
Uranüs
Boğa
23° 08' 17"
Neptün
Balık
29° 17' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 10"
Lilith
Başak
24° 51' 21"
True Node
Koç
14° 54' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>