Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Kazanç Kapıları Açılıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Geçmişte kalan bir kişi ile alakalı duyguların yoğunlaşabilir bugün. Bu kişi ile iletişime geçmek ve bazı konuları tekrar konuşmak seni düşündürecek. Ani kararlar almaktan kaçınmalısın.

İş yaşantınızda bu günler gelişmeler tam istediğiniz gibi. Bugün amirlerinizden biri ile tatil konusunda konuşabilir ondan izin alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan biri ile bugün kısa bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Bugün hedeflerine ulaşmak için uğraşacaksın. Koyduğun maddi hedeflere ulaşmak için elinden geleni yapabilirsin. Kafana koyduğun şey ile arana girecek hiçbir şey olmayacak.

Yediklerine daha fazla özen göstermen gereken bir gün. Bugün sindirim sistemini çok fazla yoracak yiyeceklerden uzak durmalı ve yağlı gıdalardan kaçınmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel hayatının kariyerin ile kesişmesi olası bugün. Bu tür etkilere kendini açmalı ve daha yapıcı olmalısın. Senin için özel olan bir konuyuiçin gündeme getirmek daha güzel sonuçlar elde etmeni sağlayabilir.

17 Şubat 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün beklemedik bir anda kendinizi kötü hissetmenize neden olabilecek bir haber alabilirsiniz. Bu haber ailenizle ve sosyal çevrenizle alakalı değil daha çok kariyerinizi ilgilendiren bir konuyu kapsayacak. Bugün bazı işlerinizi büyük bir hızla halletmeniz gerekebilir. Kendinize güvenin ve işlerin üstesinden gelin.

17 Şubat 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobilerin üzerine daha da yoğunlaşabilirsin. Hobilerin sana yeni kazanç kapıları açabilir. Her ne kadar kafanda soru işaretleri olsa da düşüncelerin olumlu yönde olabilir ve yeni bir başlangıca imza atmaya karar verebilirsin. Eğer ailesiyle yaşayan bir Balık burcuysan, aile bireyleri ile paylaşamadığın eşyalar konusunda tartışmalar yaşayabilirsin.

17 Şubat 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz önemli bir konunun ya da geciken bir bilginin bugün sonucunu alabilirsiniz. Bazı şeyleri bugün daha fazla detaylandırmak için sorular sormak doğru olacaktır.

17 Şubat 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Farklı fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Duygusal konuları kurcalamak isteyebilirsiniz.

17 Şubat 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün beklediğiniz bir haberi alıp güne pozitif etkilerle başlayacağınızı müjdelemekte. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi uzun zamandır devam eden sizi bir hayli yoran alacak verecek meseleleri ile ilgili bir konunun olumlu sonucu da olabilir. Bugün kendinizi duygularınızı özel yaşamınızda çok güzel bir şekilde ifade edebilir ve yapmak istedikleriniz konusunda çevrenizin olumlu desteğini alarak itibar görebilirsiniz. Bekar oğlaklar ise uzun zamandır ilgi duyduğunuz biri ile yakınlaşabilir yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

16 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne erken başlamak ve işlerini öğle olmadan yoluna koymak sana çok iyi gelebilir. Zihnin günün erken saatlerinde daha fazla çalışabilir ve kendini çok daha iyi ifade edebilirsin. İş konularını erkenden çözmen gerekebilir.

17 Şubat 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mesleki hayal kırıklıklarını evde gidermek artık çok kolay olabilir. Kariyer yönünüzle ilgili kendi kararsızlığınız, kargaşada büyük bir faktör olabilir. Belki de gerçekten ne istediğinizi bulmak için içinize bakmak için biraz zaman harcamanız gerekiyor. Bir zamanlar çok fazla şeye mal olacağı için ertelediğiniz bir fikrin düşündüğünüzden daha mümkün olduğunu keşfedebilirsiniz. Her seçeneğe hak ettiği şansı verin.

17 Şubat 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Aşırı hassas bir gündesiniz. Çevrenizden etkileniyor size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz. Alınganlıktan vazgeçmelisiniz.

17 Şubat 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

17 Şubat 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğrudan sizin eseriniz olan bir şey için bir başkasının övgüleri toplamasına izin verip gölgede kalmak yerine, ait olduğunuz yere yani sahneye çıkın. Çalım yaparak yürümekten ve benliğinizle gurur duymaktan çekinmeyin. Normalde bu şekilde davranan insanları yüzeysel ve benmerkezci olarak gördüğünüz için muhtemelen onlardan uzaklaşırsınız. Ancak, bilin ki, siz çok daha derin ve daha duyarlı birisiniz. Olduğunuz kişiyle gurur duymalısınız.

17 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlayışsızlığınız üstünüzde, soğuk rüzgarlar estiriyorsunuz. Olaylara daha olumlu yaklaşmaya ve iç dünyanızdaki huzursuzluğu sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Yeni başladığınız proje üzerinde hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bu hataları sürekli tekrarlama ihtimaliniz var. Bu size çok şey kaybettirebilir. Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

17 Şubat 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>