Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Taşlar Yerine Oturuyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişi ile geçireceğin vakit seni biraz gerebilir. Ancak herhangi bir sorun yüzünden değil… İşlerin daha ciddiye gitmesi dolayısı ile kendini gergin hissedebilirsin. Sevdiğin kişiye verdiğin değer giderek artacak.

Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. İş yerinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulayabilirsiniz. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar, bugün verimli olabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Bugün biraz daha çalışmak ve biraz daha uğraşmak isteyebilirsin para için. Ancak biraz dinlenme ve kendini toparlama vakti. Kendine ayıracağın zaman sana çok faydalı gelecek. O yüzden parasal konuları dert etme bugün.

İş ve para konularına fazla odaklanman hem hareketsiz kalmana hem de stres biriktirmene sebep olabilir. Bunların tek ilacı var: açık hava yürüyüşü. Bugün mutlaka yeşil bir alanda yürüyüş yapmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün müdahale edemeyeceğin konular için çok fazla gerilmemelisin. Bazı şeyleri oluruna bırakman ve kendiliğinden çözülmesini beklemek sana daha iyi gelecek. Bazı şeyleri değiştirmek için kendini zorlamamalısın.

16 Şubat 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir hayaliniz veya hedefiniz var ancak ona nasıl ulaşacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Bazen içgüdülerinizin sesine kulak vermek de işe yaramayabilir. Sizin ihtiyacınız olan; size rehberlik edecek, yol gösterecek bir açıklama, uzmanlık veya araştırma olabilir.

16 Şubat 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal geçişlerin yavaşlıyor. İlişkisel anlamda taşlar yerine oturuyor, artık bu konuda önünü görmeye başlayabilirsin. Kendine yeni ilgi alanları bulabilir, entelektüel konulara yönelebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, son günlerde eşini fazla ihmal ettiğini düşünebilir ve ona zaman ayırmak isteyebilirsin.

16 Şubat 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün büyük bir şansla karşılaşabilirsiniz. Büyük değişiklikler sizi bekliyor olabilir, bu yüzden hayallerinizi gerçekleştirmeye hazır olun. Risk alın ve kendinizi konfor alanınızın dışına itin. Yeni fikirleri ve fırsatları keşfetmekten korkmayın. Bugün büyük bir karar vermek veya doğru y

16 Şubat 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler yaratmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi istikrarlı bir şekilde büyütmek isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Destek aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda mücadeleci koşullar oluşabilir.

16 Şubat 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün beklediğiniz bir haberi alıp güne pozitif etkilerle başlayacağınızı müjdelemekte. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi uzun zamandır devam eden sizi bir hayli yoran alacak verecek meseleleri ile ilgili bir konunun olumlu sonucu da olabilir. Bugün kendinizi duygularınızı özel yaşamınızda çok güzel bir şekilde ifade edebilir ve yapmak istedikleriniz konusunda çevrenizin olumlu desteğini alarak itibar görebilirsiniz. Bekar oğlaklar ise uzun zamandır ilgi duyduğunuz biri ile yakınlaşabilir yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

16 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı meseleleri çözmek yorucu olabilir. Ve sende stres de yaratabilir. Ancak bu stres ile başa çıkmak için sağlıklı yöntemler araman gerekecek. Kendini daha fazla yorabileceğin şeylerden uzaklaşman gerekebilir.

16 Şubat 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecan verici bir macera için harika bir fikir her an aklınıza gelebilir. Ne yazık ki, kendi engellemeleriniz muhtemelen onu yerden kalkmadan boğacaktır. Pratik kaygıların haklı yeri olsa da, daha derin korkularınızla yüzleşmek zorunda kalmamak için potansiyel olarak karşılaşabileceğiniz güçlükleri abartıyor olabilirsiniz. Aklınıza gelen her düşünceye göre hareket etmeniz gerekmediği doğru, ancak doğru nedenlerle kendinize hayır dediğinizden emin olun.

16 Şubat 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

16 Şubat 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

16 Şubat 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, topluluk-derneklerle ilgilenebilirsiniz ama bu konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Sağlığınıza, psikolojinize bugün dikkat etmelisiniz. Yalnızlığa veya bunalıma çekilebilirsiniz, dışarı çıkın. Bol bol çalışmak da iyi hissettirecektir. Güzel bir gün dilerim.

16 Şubat 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızınızın kısmet, şans yağdıracağı bir gün. Sevdiğiniz kişiye, geleceğe yönelik güçlü arzularınızdan, beklentilerinizden söz ederken olumlu davranmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde heyecan verici gelişmeler olabilir. İşinizde değişik ve farklı konularda çalışmalar yapmanız mümkün. Sorumluluk almanızı gerektiren bazı olaylar zaman zaman zorlayıcı olsa da hepsinin altından kolaylıkla kalkacaksınız. Maddi konularda küçük bazı sorunlar yaşasanız da, yeni parasal kaynaklar yardımınıza koşuyor.

16 Şubat 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>