Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İçinde Fırtınalar Kopuyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile güzel vakitler geçireceğin bir gün. Bugün mutlaka sevdiğin insana vakit ayırmalı ve onun için hazırlık yapmalısın. Karşındaki insan senin onun için yapacağın sürprizlere çok sevinecek.

Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz.

Hedefine odaklandığın zaman senin başarısız olmanı isteyen insanları fark edemeyebilirsin. Çevrendeki insanlara maddi konularda bir sınır çekmelisin bugün. Seni aşağı çekmelerine izin verme.

Duygusal olarak kendini ağır hissedebileceğin bir gün. Bu ağırlığı atmanın güzel bir yolu sevdiklerinle vakit geçirmek. Hele bir de bu sevdiklerinle güzel yürüyüşler yaparsan hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha iyi hissedeceksin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir arkadaşın ile iletişime geçebilirsin bugün. O kişinin hayatına odaklanabilir ve ona nasıl yardımcı olabileceğini düşünmek isteyebilirsin. Çevrene karşı duyarlı olabileceğin bir gündesin.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün işlerinizde bazı aksalıklar yaşanabilir. Kendinizi bu durumlara hazırlıklı hale getirirseniz çözümleri daha kolay bulabilirsiniz. İç sesinize odaklanarak durumları değerlendirmeye ve sorunların üstesinden gelmeye özen gösterin. Sevdiklerinizden gelen yardıma her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü bir rüyanın içindeyken gördüklerinizden kurtulmak zor olabilir ancak uyandığınız anda her şey geçip gitmiştir. Benzer bir durumla karşılaşabilirsiniz. Korktuğunuz bir şeyle ilgili bir andınlanma yaşayabilir ve artık aynı korkuyu hissetmeyebilirsiniz.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarısız olduğunuzu düşünmekten vazgeçin. Bazı konularda belki de aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz. Motivasyonunuz düşürse de siz hatalarınızdan ders çıkarmayı denemelisiniz. Yeni bir kazanç ve yeni birsizi büyütecektir. Hedeflerinizi doğru belirleyin.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizde pek çok konu olabilir ancak düşüncelerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Sosyal konulara başkalarının durumlarına daha hassas durumdasınız.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün biraz yorgun hissedebilirsiniz. Evinize çok fazla misafir gelebilir ve gün boyu insanları ağırlamanız gerekebilir. Tek seferde çok fazla insanla iletişim kurabilirsiniz. Telefonunuz hiç susmadan çalabilir ve herkes sizden ilgi bekleyebilir. Her şeyi elinizden geldiğince önceliklendirmeye çalışın.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanların ne kadar agresif olduğunu daha fazla fark edebilirsin. Bu agresiflik süreçlerinde ne kadar yıkıcı olduklarını da görmen ve bunları gözlemleyip ders çıkarman olası. Aynı hatalara düşmemelisin.

18 Şubat 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu zamanda manyetik ve gizemli olabilirsiniz. Şimdi, kendinizi çok çeşitli insanlara oldukça iyi bir şekilde sunabilirsiniz ve muhtemelen hepsi tartışmalı herhangi bir konuda onların tarafında olduğunuzu düşüneceklerdir! Bazı şeyleri kendinize saklamak otomatik olarak yanlış değildir ve bu aslında perde arkasında hedeflerinize ulaşmak için çok etkili olabilir. Bununla birlikte, sahip olmadığınız görüşlere sahip olduğunuza dair yanıltıcı bir izlenim vermekten kaçının.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için; bugün yaratıcılığınızı sadece, ruh halinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizde çekiciliğiniz güçlü.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Astrolojiyle, teknolojiyle, arkadaşlarınızla zaman geçirmek ruhunuza iyi gelecektir. Maddi kaynaklarınızı geliştirecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Şubat 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşk kapınızda! Değişik insanlar sizi etkileyebilir ve kolayca aşık olabilirsiniz. Sadece seçim yaparken biraz seçici olmaya çalışın. Yeni birümidiyle karşı karşıya bulunuyorsunuz. Yapmış olduğunuz bir teşebbüs bugün meyvesini verecek, ilerisi için de yeni imkanlar kapıyı açılıyor. Para harcayarak insanları etkileme yoluna gitmemelisiniz. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat edin. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok

18 Şubat 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>