Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yanlış Anlaşılmalara Dikkat! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk konularında güzel ve şanslı bir gündesin. Hoşlandığın bir kişi varsa o kişi ile aranda güzel konuşmalar yaşanabilir. Sadece bazı şeyleri büyük bir hevesle aceleye getirmemeye çalış.

Üstün görev bilinciniz var. Girişimcisiniz. Her türlü desteği hakkediyorsunuz. Tavsiyeler ve destekler bugünlerde sizin için önemli. Bazı ilişkilerde gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz.

Bugün harcamalarını kontrol etmek için kendine zaman ayırman gerekecek. Bazı şeylerle hevesle atlaman seni biraz zarara sokmuş olabilir. Bunu bir tek sakin kafayla çözebilirsin bugün.

Enerjini tüketen insanlardan uzak durmak da insanın sağlığına iyi gelir. Duygusal olarak seni yoran insanlardan uzaklaşmak, kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularının yoğun olduğu bir gün olabilir. Bu duygu yoğunluğu ile hareket etmek seni zor bir duruma sokabilir. Mantığınla kararlar almalı ve acele kararlar almaktan kaçınmalısın. Hem parasal hem de insanlarla alakalı konularda aceleci davranmamalısın.

23 Şubat 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün üzerinde bir süredir çalıştığınız bir projenin tamamlanma aşamasına geldiğini fark ederek mutlu olacaksınız. Bu başarılı adımla birlikte kendinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Bugün kariyer vekonusunda yeteneklerinizin zirvesini yaşıyorsunuz.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışındaysan, yapmak istediklerini hayata geçirememenin ve kendini beklemede hissetmenin içsel anlamda sıkılmana neden olabilir. Özellikle özel hayatında ve ilişkinde yanlış anlaşılmalar bugünlerde artmış olabilir. Bugün bu tarz konulardaki alınganlığını yüzüne vuran insanlar olabilir. Tepkilerini ve kelimelerini seçerek kullanman gerekebilir.

23 Şubat 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün büyük bir şansla karşılaşabilirsiniz. Büyük değişiklikler sizi bekliyor olabilir, bu yüzden hayallerinizi gerçekleştirmeye hazır olun. Risk alın ve kendinizi konfor alanınızın dışına itin. Yeni fikirleri ve fırsatları keşfetmekten korkmayın. Bugün büyük bir karar vermek veya doğru y

23 Şubat 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular gün boyunca gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri daha iyi hale getirebilirsiniz. Eski işlerinizi toparlama fırsatınız var. Ticari konularda iletişim halinde olabilirsiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi düzeltmeniz ve daha iyi hale getirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Şubat 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olabilecek ufak anlaşmazlıkları büyütmemiş olduğunuzdan emin olmalısınız. İş ve eğitim konularında alacağınız sorumluluklar size mutlu...

23 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dışarıdan gelen seslere daha hassas olabilirsin. Gürültü seni çok rahatsız edebilir. Gürültü kesmek önceliğin olabilir. Kafanı dinlemek sana kendini daha iyi hissettirebilir.

23 Şubat 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünümünüzü güncellemek için biraz para harcamak size yeni bir güven artışı sağlayabilir. Önemli olan yalnızca banka hesabınızdaki rakamlar değildir. Sonucunuz, yatırım yapmaya değer olup olmadığınıza da bağlı olabilir. Çıkarlarınıza en iyi şekilde hizmet eden seçimler yapmanız için sizi güçlendirebilir. Düşünceli ve ihtiyatlı olmak gereklidir, ancak bu, mahrum hissetmek anlamına gelmez.

23 Şubat 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal hırslar ve girişimcilik ruhunuz ön plana çıkacak. Bilinçli ve atılımcı davranışlar içinde yenidenemelerine girebilirsiniz. Bazılarınız farklı bir yarışın içinde olacak ve rekabet duygusu ile hareket edeceksiniz.

23 Şubat 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

23 Şubat 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile büyükleriniz, seçimlerinizle ilgili sizi etkilemek istiyor olabilir. Eğer bu durum sizin üzerinizde baskı yaratıyorsa, böyle zamanlarda bir şey yapmadan önce çok dikkatli olmalı, karşınızdaki kişiyi incitmemelisiniz. Bir adım geri gitmek, olayı daha büyük pencereden görmeye çalışmak, sizin de bakış açınızı değiştirebilir.

23 Şubat 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık ve kıskançlık temel sorun gibi. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

23 Şubat 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 28" R
Ay
Oğlak
15° 30' 34"
Merkür
Koç
16° 38' 28"
Venüs
Boğa
00° 06' 37"
Mars
Balık
29° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 30' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 05"
Lilith
Başak
23° 15' 28"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>