Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harcamalara Dikkat! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki durum daha iyiye gidebilir bugün. Bir süredir ertelediğin bir konuşma varsa, bunu yapmanın tam zamanı olacak. Bugün sevdiğin kişiye vakit ayırmalısın.

Bugün işlerin başına geçme zamanı. Sizi ateşleyici bir hava var ve etkinizin kapsamı neredeyse sınırsız. Kendinizi hiçbir şekilde geri tutmayın. Her projeye, işlerin sizin lehinize sonuçlanacağını bilerek güvenle atılın. Ufkunuzu genişletin, bunun mükafatı mükemmel olacak. Aktif kalın, doğal olarak yararlı insanları ve durumları çekeceksiniz.

Parasal konularda kafan karışık olabilir bugün. Yeni bir karar almadan önce kendine zaman ayırmalı ve gereksiz masraflardan kaçınmalısın. Bugün fazla para harcamamaya çalış.

Yediklerine dikkat etmelisin bugün. Sindirim sistemini çok fazla yormamalı ve bol bol su tüketmelisin. Böylece daha zinde kalacaksın ve enerjin kolay kolay bitmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların gerginliğini hissedebileceksin bugün. Bu kişilerin üzülmemesi ve günü güzel geçirmesi için elinden geleni yapabilirsin. Ortamın enerjisini değiştirmek senin elinde olacak bugün.

20 Şubat 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün sizin için harika bir gün. Yapbozun daha fazla parçası yerine oturdukça işlerin kendiliğinden yoluna girdiğini fark edeceksiniz. Dalgalanan duygularınız, geri çekilip gerçek içsel durumunuzu değerlendirmenize izin vererek, ayakları yere basan bir ruh haline girmenizi sağlayacak. Kendinize hak ettiğiniz ilgiyi veriyor musunuz? Bugün sizin gününüz!

20 Şubat 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimdeki yeteneklerini ortaya koyman bazı fırsatları yakalamanda kolaylık sağlayacak. Küçük ayrıntıları belki de kafana takmamalısın. Yapıcı eleştirileri yanlış anlayabilir, kendini suçlanmış hissedip, yakın bir arkadaşınla bu sebepten dolayı sorun yaşayabilirsin. Bugün gerçekleştireceğin alışverişte birikiminin büyük bir kısmını harcadığını gün sonunda fark edebilirsin.

20 Şubat 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ortamında geçen bazı konuşmalar ya da size gelen bazı haberler üzerine birtakım değişikliklere gidebilirsiniz. İyi niyetinizin suistimal edilmesi maddi ve manevi destek olduğunuz konulara bir sınır getirmenize vesile olabilir. Her sorunun iyi tarafına odaklanmayı seçerseniz aklınız da çevreniz de buna uyum sağlayacaktır.

20 Şubat 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok sevdiğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular ön plana çıkabilir. Duygusal konularda tepkisel davranabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları kurcalayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlamak için çalışabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

20 Şubat 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Okumuş olduğunuz kitaplar ya da belki de aldığınız dersler ve kurslar sayesinde içinizde süregelen, hemen göze çarpmayan bazı değişikliklerin farkına varabilirsiniz. Farkına bile varmadan fiziksel, ruhsal ve duygusal ufuklarınızı genişletmiş olabilirsiniz. Bir bakmışsınız ki büyümekten fazlasını yapmışsınız; resmen dönüşmüşsünüz ve eski benliğinizden eser kalmamış. Bu durumu kabullenmeniz biraz zaman alabilir. Bir düşünsenize!

19 Şubat 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz daha dinlenmeye öncelik verebilirsin .halledilmesi gereken işler varsa bunları zamana yaymak daha iyi olabilir. Her şeyi bugünden halletmeye çalışmamalısın.

20 Şubat 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç monologunuz şu anda aktif olabilir, ancak aklınızdan geçen her düşünceyi başkalarına anlatmak muhtemelen bu enerjinin en iyi kullanımı değildir. Paylaştıklarınızı düzenleyerek dünyanın sizi nasıl gördüğünü kasıtlı olarak şekillendirebilirsiniz. Burcunuz akıntıya kapılma konusunda bir üne sahip olsa da, sudan çıkmak zorunda değilsiniz, belirli bir yönde yüzmek için kaslarınızı yeteri kadar kullanın!

20 Şubat 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın içgüdüsel olarak hareket etmesi yüzünden, bazı önleyemediğiniz hatalarınız gündeme gelebilir. Bugün, gereksiz bir huzursuzluk söz konusu olacak. Çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmak isteyebilirsiniz.

20 Şubat 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

20 Şubat 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; fiziksel değişim, sağlık, maneviyat, parapsikoloji konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal çevreniz tarafından destekleniyorsunuz, güçlü insanların destekleri sizinle olacak. Aşk sizi hayatınızın her alanından bulabilir. Süregelen ilişkiniz daha güçlü, köklü bir hale dönüşebilir. Trafik, eğitim, yakın çevre veya kardeşlerinizle iletişimde bazı sorunlar gerçekleşebilir.

20 Şubat 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle dünya bakışınız farklı olmasına rağmen, ortak bir görüş geliştirmemeniz için bir sebep yok. Sabırlı olun ve birbirinizi anlamaya çalışın. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır

20 Şubat 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 42"
Ay
Akrep
23° 33' 31"
Merkür
Koç
26° 25' 25"
Venüs
Balık
21° 31' 25"
Mars
Balık
04° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 49"
Satürn
Balık
13° 17' 38"
Uranüs
Boğa
20° 39' 31"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 22"
Lilith
Başak
19° 47' 21"
True Node
Koç
15° 36' 00"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:25

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>