Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmiş Karşına Geliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün aşk konusunda şanslı olacaksın. Hiç beklemediğin bazı güzel gelişmeler yaşanabilir. Kendini yeni etkilere ve daha olumlu insanlara açman gerekecek bugün.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

Normalde etrafındaki insanlar yardım istediğinde ilk koşan sen olursun. Ancak bugün maddi olarak seni aşabilecek durumlara karşı dikkatli olmalı ve destek çıkmak için acele etmemelisin.

Vücudunun dengesini koruman gereken bir gün. Yorulduğun kadar dinlenmeli ve bol bol su tüketmelisin. Hareketlerine ve yediklerine dikkat etmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aşk konularına kafanı fazlaca takabilirsin. Hayatında kimse olmasa bile izlediğin filmler ve dinlediğin şarkılarda kendini bulabilir ve duygularını yoğun bir şekilde yaşayabilirsin bugün.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün üzerinde bir süredir çalıştığınız bir projenin tamamlanma aşamasına geldiğini fark ederek mutlu olacaksınız. Bu başarılı adımla birlikte kendinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Bugün kariyer vekonusunda yeteneklerinizin zirvesini yaşıyorsunuz.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal anlamda ya da ortaklaşa kazançlarda almış olduğun sorumluluklar kendini gergin hissetmene neden olabilir. Sevdiklerin ve ailenle güzel bir gün geçirme planı yapabilir. Herkesi bir araya getirecek bir organizasyon gerçekleştirmek için bugün harekete geçebilirsin. Aşırı uçlarda dolaşan karar mekanizman bugün seni geçmişe götürebilir.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendini ifade etme ve öne çıkma adına oldukça keyifli bir gündesiniz. Ama hayal kırıklıkları yaşamamak veya yeniden üzüldüğünüz yerlerden üzülmemek için daha temkinli hareket etmekte fayda olacak. Venüs balık brucunda, size ışıltısını vermeye gün boyu devam edecek.Parlayın.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sıklıkla harcamalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızla ilgili teknik konular ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi yetenekleriniz sayesinde büyütebilirsiniz. İşlerinizde aldığınız yardımlar sizi zorlayabilir. Tartışmacı bir tutum izlememenizde fayda var.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınız konusundastresine bağlı ağrılarınız olabilir. Bunları şifa ile dönüştürebilmenin elinizde olduğunu hatırlayın. Verimli bir çalışma...

22 Şubat 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konularında kaygılanman olası. Ancak bu kaygılar yersiz olacak. Kendine güvenerek adım attığın ve bilgilerini konuşturduğun sürece bir şeyleri istediğin gibi bir şekle sokman olası. Geçici kaygılar üzerine kararlar almamalısın.

22 Şubat 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sırları anlatarak insanların dikkatini çekmek artık size çekici gelebilir ancak bu, onların ilgisini sadece dedikodusunu yaptığınız kişilerin değil, kendi zorlu özel meselelerinize çekebilir. Ortalığı karıştırmak yerine, son zamanlarda yaptığınız olumlu bir şeyi paylaşmayı seçerek bağlantı açlığınızı karşılamanız daha iyi olabilir. Belki davranışlarınız başkaları için hala sürpriz olacak, ancak en azından konuşmanız oradan daha moral verici bir yönde devam etmelidir.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün maddi kaynaklar, gelirlerinizle ilgili şans sizinle olacak. Trafik, seyahat, kardeşler, yakın çevre, eğitimde ise ani sorunlar gündeme gelebilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında karar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınızarkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

22 Şubat 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 19"
Ay
Akrep
26° 36' 52"
Merkür
Koç
26° 31' 45"
Venüs
Balık
21° 49' 42"
Mars
Balık
05° 06' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 57"
Satürn
Balık
13° 19' 19"
Uranüs
Boğa
20° 40' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 14"
Lilith
Başak
19° 48' 59"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>