Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Baskılar Seni Yıldırmıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk söz konusu olduğunda bugün duygularından çok emin olacaksın. Eğer bir süredir karşındaki insan ile alakalı bir kararsızlık içerisindeysen bugün bu durum son bulacak.

Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir. İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor.

Maddi konularda kaygıların varsa bugün bunları geride bırakabileceksin. Kendine odaklanacağın ve maddiyatı dert etmeyeceğin bir gün olacak. Bu güzel enerji ile daha üretken olabilir ve bu sıkıntılara daha rahat çözüm bulabilirsin de bugün.

Eğer bir süredir bütün dünyanın yükünü üstünde taşıyor gibi hissediyorsan bugün kendine zaman ayırman senin için daha iyi olacak. Biraz dinlenmeli ve bağışıklık sistemini korumalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için güzel geçecek. Konuştuğun insanlarla ve odaklandığın konularla kendin için daha güzel sonuçlar elde edebileceksin. Kendini rahatça ifade edecek ve sakin kalarak günün keyfini çıkaracaksın.

21 Şubat 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sizin için romantizm adeta çiçek açıyor. İkili ilişkilerinizle alakalı olarak geleceğe yönelik ciddi planlarınız varsa şu anda adım atmak için en doğru zaman! Aşkın hayatınızı sarıp sarmalayan enerjisine güvenin ve sizi mutlu etmesine izin verin.

21 Şubat 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün üzerindeki baskılara boyun eğmemekten yanasın. Sık sık fikirlerin yüzünden sorun yaşadığın çalışma arkadaşlarına karşı daha net bir tutum sergileyeceksin. Kariyer yaşantın ile ilgili önemli bir karar sürecinden geçiyorsun. Mevcut işinden daha iti bir teklif alabilir ve bu duruma fazlasıyla heyecanlanabilirsin. Karar sürecinde aceleci olmayacaksın.

21 Şubat 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı olan tavırlarınız dikkat çekebilir. Bir şeyleri öğrenmek, anlatmak ya da çözmek isterken işlerin sarpa sarmaması için sözcüklerinizi dikkatli seçmenizde fayda var. Onlara yaklaşımınızın sizin isteklerinizde belirleyici olabileceğini unutmayın.  

21 Şubat 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için istekli olabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler oluşabilir. İşlerinizde büyümek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artış sizi yorabilir. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz için daha fazla mücadele verebilirsiniz. Gün içinde teknik konulara yönelmeniz gerekebilir.

21 Şubat 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi güvensiz hissetseniz de ya da ilişkinizin sonunu göremiyormuş gibi bir izlenim içerisinde olsanız da olumlu haberler alabilirsiniz...

21 Şubat 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarına daha fazla zaman ayırabilirsin. Keyifli ve güzel bir gün geçirmek için bir şeyleri erkenden planlaman olası. Sevdiğin insanları dahil edecek programlar yapman herkesi mutlu edebilir.

21 Şubat 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel bir hayal için para harcamak şimdi size çekici gelebilir. Bununla birlikte, akran baskısı da düşünce sürecinizde çok büyük bir rol oynuyor olabilir. Muhtemelen geri adım atıp hangi arzularınızın gerçekten size ait olduğunu ve hangilerinin muhtemelen diğer insanlara ait olduğunu çözmeye değer. Herhangi bir satın alma işleminin size sağlayabileceği sınırlar konusunda gerçekçi olun.

21 Şubat 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.

21 Şubat 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

21 Şubat 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi duygusal olarak iyi hissedebilirsiniz. Biraz dalgın olabilirsiniz. Aile içinde iletişim sorunları, tartışmalar yaşanabilir. Yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgili ani güzel gelişmeler sizinle olacak. Güzel bir gün dilerim.

21 Şubat 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal anlamda çok inişli çıkışlı bir gün geçireceksiniz. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Gevşemeye ve hayattan zevk almaya bakın. Beklediğiniz gelişmelerin olması anlamında sizi umutlandıracak adımlar atabilirsiniz. Bugünyerinde küçük sorunları büyütebilir ve sağlıklı düşünemeyebilirsiniz. Günün sonuna doğru alacağınız bir haberle kafanız biraz karışabilir. Harcamalarınızda tutumlu, duygularınızda cömert davranmalısınız

21 Şubat 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 32' 17" R
Ay
Yay
02° 49' 57"
Merkür
Koç
16° 00' 17"
Venüs
Koç
26° 04' 15"
Mars
Balık
26° 38' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 37"
Satürn
Balık
16° 12' 52"
Uranüs
Boğa
22° 07' 12"
Neptün
Balık
28° 47' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 53"
Lilith
Başak
22° 53' 38"
True Node
Koç
15° 32' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>