Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İsteklerin Ön Planda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk konusunda sakin bir gün geçirmen gerekebilir. Hoşlandığın kişi ile vakit geçirmek sana bugün zor gelebilir. Kendine vakit ayırmak ve kafanı boşaltmak daha büyük bir öncelik olabilir bugün.

Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Siz ise işini eve taşıyanlardansınız. Bugün yine işle ilgili bir zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu yüzden size sitem edilebilir.

Maddi konularda bazen sabırlı olmak gerekir. Ancak bugün o günlerden birisi değil. Bugün parasal olarak bir başarı elde etmek için daha sağlam ve hızlı adımlar atman gerekecek.

Duygusal hissedeceğin bir gün olabilir. Bu duygu yükünü boşaltmak için kendine biraz zaman ayırmalı ve daha çok meditasyon yapmalısın. Kafanı toparlamak için kendine zaman yarat bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güzel sürprizlere açık olmalısın. Kendini yeni ve çok daha yapıcı etkilere açmak, hayatında hiç beklenmedik gelişmelerin yaşanmasına vesile olabilir. Negatif etkilerden uzak durmalı ve sevdiğin şeylere odaklanmalısın.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha temkinli hissediyorsanız paniğe kapılmayın. Bazen çok güveniyor olabilirsiniz veya yeni bir şeye girerken dikkat etmeyi unutabilirsiniz. Güvende olmak için yaptığınız her şeyde biraz dikkatli olun. Bu ilişkiler için de geçerlidir. Daha akıllıca seçim yapmanıza yardımcı olacak şeylere biraz daha düşünerek zaman verin.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar alışkanlıklarını bozmak istemesen de içerisinde bulunduğun durumlar düzenini değiştirmene yol açabilir. Bugün daha çok kendi isteklerin önemli olacak. Hafta başından beri seni etkisi altına alan karmaşık duyguların ve kararsızlığının üzerine bir çizgi çekiyorsun. Bir gün de olsa sevgilinin üzerinde yarattığı baskıdan kurtulmak için başka şeylere odaklanabilirsin.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarısız olduğunuzu düşünmekten vazgeçin. Bazı konularda belki de aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz. Motivasyonunuz düşürse de siz hatalarınızdan ders çıkarmayı denemelisiniz. Yeni bir kazanç ve yeni birsizi büyütecektir. Hedeflerinizi doğru belirleyin.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizde pek çok konu olabilir ancak düşüncelerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Sosyal konulara başkalarının durumlarına daha hassas durumdasınız.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş çevrenizde bugün taraflı olmanız gerektiği gerekçesi ile suçlanabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde de sık sık sadece kendinizi düşündüğünüz hatırlatılabilir...

25 Şubat 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünortamlarında daha samimi bir durum yaşanabilir. Birlikteyaptığın insanlarla daha iyi anlaşabilirsin. Kendini çok daha iyi ifade edebilir, karşı tarafın da anladığından emin olabilirsin.

25 Şubat 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizin geçmişini araştırmak, mevcut bir çatışmayı açıklığa kavuşturabilir. Yaşadığınız olaylar muhtemelen başka birinin sinir bozucu davranışının anlaşılır bir arka planı olduğunu öne sürer. Bunun farkına varmanız ve hatta belki onlar için üzülmeniz, size kötü davranmalarına izin vermeniz gerektiği anlamına gelmez ancak soruna cezalandırıcı bir yaklaşım yerine şefkatle yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Diğer kişi için empatinizi kendi öz değerinize saygı ile dengelemeye çalışın.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Bugün değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, aşkınız testten geçecek.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir ama trafikte dikkatli olmalısınız. Maddi kaynaklar, gelirlerle ilgili ise şans sizden yana olacak. Güzel bir gün dilerim.

25 Şubat 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıcabu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

25 Şubat 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 19" R
Ay
Başak
20° 15' 19"
Merkür
Koç
17° 06' 49"
Venüs
Koç
18° 41' 27"
Mars
Balık
22° 00' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 52"
Satürn
Balık
15° 38' 40"
Uranüs
Boğa
21° 47' 11"
Neptün
Balık
28° 35' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 06"
Lilith
Başak
22° 13' 48"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>