Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önyargılısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Sana istediğini yaptırmak isteyenlerin flört ile yaklaşmalarına izin vermemelisin bugün. İlgini kendi amaçları için kullanmak isteyenlere karşı dikkatli olman gerekecek.

Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak. Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz.

Maddi konularda beklediğin gelişmeler biraz yavaş gerçekleşebilir bugün. Sabretmeyi ve beklemeyi öğrenmen gerekiyor. Gerginlikten uzak bir şekilde, sakince, emeklerine güvenmen gerekecek.

Kendini enerjik hissedeceğin bir gün. Bu güzel enerjiyi bol bol aktivite için kullanabilirsin. Yorgunluktan uzak ve keyifli bir gün geçirmek için daha dikkatlice hareket etmen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine güveninin artacağı bir gündesin. Bu güzel enerji ile halletmek istediğin her konuda güzel gelişmeler yaşayacaksın. Daha üretken olmak ve daha fazla şey başarmak için hevesin artabilir.

26 Şubat 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün duygularınıza hareket ederek bazı sezgilerinize güvenmenin tam zamanı! Durumları değerlendirerek yaptığını çıkarımlar sonucunda atacağınız adımlar sonraki hayatınızda belirleyici bir faktör olabilir. Evrenin size yol göstericiliğini kullanarak kendinizi dinlemeye ve hayatınızı yeni rotasını çizmeye ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

26 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman ilerledikçe daha çok ilginç olaylara tanıklık etmek seni toplumsal konular üzerine düşünmeye itebilir. Her ne kadar empati kurmaya çalışsan da bazı önyargılarının önüne geçemeyebilirsin. Başkalarına yardımcı olmayı ara ara abartıyorsun. Çok iyi niyetli olman bazen mutsuz olmana neden olabiliyor. Bugün bazı şeylerin değmediğine tanık olman keyfini kaçırabilir.

26 Şubat 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baş ağrısı ve durgunluk hissi motivasyonunuzu düşürdüğünde yapmanız gereken bunu yükseltecek işlere yoğunlaşmak olmalıdır. İster yalnız kalın isterseniz sevdiklerinizin desteğine başvurun. Ama koşullar ne olursa olsun, tercihiniz bir uğraşın içinde olmaktan yana yapmalısınız.

26 Şubat 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın ışığı iyice küçülürken duygusal alanda kendinizi daha dağınık ve kimi zaman karamsar hissedebilirsiniz. Yine de olayları daha geniş bir çerçeveden bakabileceksiniz.

26 Şubat 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Meslektaşlarınızla işbirliği yapmaktan hoşlanırken, işleri renklendirmek için küçük bir rekabet gibisi yoktur. Önünüze çıkan zorlukları üstlenecek...

26 Şubat 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün için rahat edecek. Hem keyifli hem de rahat bir gün geçirebileceksin. Haftanın yorgunluğunu atmak için sevdiğin insanlarla enerjini yükseltebilirsin. Güzel aktivitelere dahil olman olası.

26 Şubat 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı takip etmek, sizi son zamanlarda karşılaştığınız herhangi bir para sorununun kökenine götürebilir. Size pek hizmet etmeyen seçimlerdeki gizli mantığı ortaya çıkarabilirsiniz. Belki de elinizin altındaki gelişmelerden kendinizi uzak tutmak, değer verdiğiniz aile üyeleriyle bağlantıda kalmanın bir yolu gibi geliyor. Sizden gerçekten ne istediklerini çözmeye çalışın.

26 Şubat 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerine yavaş başlayacaksınız. Günün ilerleyen diliminde, hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız. Ailenizin isteklerine daha hassas olabilirsiniz; duygusal bağlarınız güçlenebilir.

26 Şubat 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

26 Şubat 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir başkası hakkında konuşurken yanınızda olup söylediklerinizi duysa kırılmayacağından emin olduğunuz şeyler söylemeye dikkat edin. Dedikodu, kontrolden çıkabilir fakat bu, duruma dahil olmanızı gerektirmez. Söylediklerinizin, çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu ve sandığınızdan daha fazla kişinin kulağına gidebileceğini unutmayın.

26 Şubat 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Isteklerine giden yolda zafer kazanmak istiyorsan net olmalısın. Amacından şaşmadan istikrarla ilerlemelisin. Tamamen gönüllü olup artılarıyla ve eksileriyle kabul ettiğin her şey sana verilir zaten. Güvensizliğin kendini ifade etmene engel oluyor. Lütfen sevgi enerjisinde kal.

26 Şubat 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 15' 36" R
Ay
Akrep
03° 48' 09" R
Merkür
Koç
16° 05' 10"
Venüs
Koç
23° 11' 10"
Mars
Balık
24° 49' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 09"
Satürn
Balık
15° 59' 45"
Uranüs
Boğa
21° 59' 19"
Neptün
Balık
28° 42' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 48"
Lilith
Başak
22° 38' 04"
True Node
Koç
15° 38' 21"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>