Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile çok keyifli bir gün geçirebilirsin bugün. Normalde sakin ve nazik bir insan olsan da bugünün enerjisi ile sevdiğin kişi ile daha aktif olmak isteyebilirsin.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Etiketlere dikkat etmen gereken bir gün. Uyanıklarbaşında olabilir ve yanlış etiketle fazladan para almaya çalışabilir. Harcamalara dikkat etmen gerekecek genel olarak.

Kafanı dağıtmak için egzersize yönelmek sana iyi gelebilir. Hem vücudunun daha aktif olmasını sağlayacak hem de zihnini boşaltmak için kendine zaman tanıyacaksın. Bugün egzersizden kaçmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişi ile aranda bir iletişimsizlik olabilir bugün. Birbirinize eskisi kadar ilgili olmayabilirsiniz. Bu tür konularda kendinle barışık olmalı ve meseleleri büyümeden halletmeye çalışmalısın.

3 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, başkalarının yararı için adım atmak elbete önemlidir ancak bu durum sizin istek ve hayallerinizin ötesine geçiyorsa tercihlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugün kendinizi başka dünyalara doğru genişleyin. Bugün tam olarak bulmayı umduğunuz gerçeklikten kopuş gerçekleşecek.

3 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür, burcunda hareket etmeye başlıyor. Çelişkili davrandığın meseleler hakkında, bugün net olacaksın. Ufak detaylar daha sonrasında da karşına gelecek olsa da sorun etmeyeceksin. İlgi ve yeteneklerini sınayabilir, kendinle ilgili yeni kararlar alabilirsin. Aynı zamanda sanatla uğraşan kişilerle yapacağın konuşmalar bazı konulardaki fikirlerinin değişmesine neden olabilir.

3 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize ani tepkiler de bulunabileceğiniz bir gün. Sebepsiz gerginlik ve duygu değişikliğine göre kendinizi tolere etmeye çalışmalısınız. İlişkinizde daha fazla empati yapmanız gerekebilir.

3 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde hayatın güzel yanları kendinizi mutlu ve keyifli hissetmenizi sağlayabilir. Yaratıcı yanlarınızı geliştirebileceğiniz olanaklarla pek çok yenilik yapabilirsiniz. Dinlenceler ve keyifli ortamlar sizi streslerinizden uzaklaştırabilir. Ancak akşam saatlerinde bazı plan değişiklikleri gündeme geliyor. Tamamlanması gerekli işler, sağlık temaları ile ilgili uğraşlar karşısında güçlü olmanız gerekecek.

3 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde becerileriniz başkaları tarafından övgü toplayabilir. Maddi konularda risk almaktan kaçınmalısınız. Her şeyi yapabilirmişsiniz gibi hissedebilirsiniz...

3 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sağlığına öncelik verebilirsin. Kendi bünyeni çok fazla yormaman gerekebilir. Sakin ve dinlenebileceğin bir gün geçirmek önceliğin olabilir. Vücudunu dinlendirmek ve kendini yormamak için bazı değişimler yapabilirsin.

3 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük alışkanlıklarınızı ayarlamak şimdi paradan tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Kanıksadığınız süreçlerdeki giderleri ve verimsizlikleri fark etmeye ve daha ekonomik alternatifler bulmaya hazırsınız. Yine de, hayatınızdaki diğer insanları değişime dahil etmek başka bir hikaye olabilir. Başka birini dahil etmeden önce tamamen size ait olan şeylere odaklanın.

3 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sistemli olduğunuz zaman, kendinizi daha rahat ve girişken hissediyorsunuz. Girişimci yönlerinizi dikkatli kullanmalı ve duygusal yanlarınızı ön plana çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmaktan yanasınız.

3 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

3 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, hobi, borsa konularında bazı sorunlarla, baskıyla, manipülasyonla karşılaşabilirsiniz. Saat 18:15’den sonra çalışma hayatınızla, sağlığınızla, evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

3 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlilik, duygularınız ile mantığınız arasındaki dengeyi kaybetmenize yol açıyor. Özellikle bugün vereceğiniz kararlarda mantığınızın sesini dinleyin. İş yükünüz fazlasıyla arttı ve azalmasını istemekte çok haklısınız. Bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, haklı talebinizi karşılıksız bırakmayacak. Parasal yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat

3 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 58' 33" R
Ay
Akrep
00° 15' 22" R
Merkür
Koç
16° 07' 42"
Venüs
Koç
22° 49' 36"
Mars
Balık
24° 36' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 06"
Satürn
Balık
15° 58' 05"
Uranüs
Boğa
21° 58' 20"
Neptün
Balık
28° 42' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 47"
Lilith
Başak
22° 36' 07"
True Node
Koç
15° 38' 43"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>