Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Odak Noktanı Belirliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile keyifli vakitler geçirebilirsin. Bol eğlenceli ve kahkahalı bir gün seni bekliyor olacak. Bu güzel günde aranızdaki enerji daha da artabilir.

Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Hafta başında küçük aksamalar olacağına dair kimi ipuçları, sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz

Bugün kendin için para harcarken dikkatli olman gerekecek. Gereksiz masraflar ve ani kararlarla yapacağın harcamalar ile keyifli bir alışveriş daha sonra pişmanlık yaşatabilir.

Hem bedenini hem de ruhunu iyileştirmek önemli olacak bugün senin için. Sağlıklı egzersizler ve güzel bir yemek ile kendine ayıracağın vakit çok daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygu ve düşüncelerini daha kolay ifade edebileceksin. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve sana sıkıntı yaratan mevzular hakkında insanlarla iletişime geçmelisin. Böylece güzel sonuçlar elde edebilirsin bugün.

2 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları,bugün uzun süredir kendinizde va hayatınızda değiştirmeyi düşündüğünüz bir duruma dair ilk adımınızı atacaksınız. Sonuçlarını hemen almasanız bile bu duruma dair adım atma hissi kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için mükemmel bir zaman!

2 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yerinde durmak yerine elindeki somut gerçeklerin üzerinden durmalısın. Bu sayede odak noktanı belirleyecek ve ona göre hareket edeceksin. İşleri planlı bir şekilde zamana yayma konusundaki becerin, hareketliliğin getireceği olumsuzlukların da önüne geçecek. Bir arkadaşının işiyle ilgili yapacağı planları seninle paylaşmak istemesine sırt çeviremeyeceksin.

2 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçeklerin canınızı acıtması kendinizi kötü hissettirecektir. Neden ararken kendinizi hırpalamamalısınız. Dış dünyadan bağımsız düşünmeyi bırakmaya çalışmalı ve bunu hayatınızın bir standardı hale getirmelisiniz. Bu sayede yükünüz hafiflemiş olacak.

2 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi hoşnut edecek konular bugün ön plana çıkıyor. Problemleri aşmak ve bu durumun yarattığı mutluluğu sevdiklerinizle paylaşmaya hazırsınız. Sevdiğiniz konulara yönelmek, yaratıcı bir uğraşa emek vermek sizi tatmin edecektir. Tembellik etmek istediğiniz bu günlerde kültürel ziyaretler ve anılarla bir arada olmak size pozitif duygular yaşatabilir.

2 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar mesleki konularda üstlerinizle anlaşmakta problem çekebilirsiniz. Nezaketiniz sınanabilir ancak sizler olayların üstesinden kolayca gelebilirsiniz...

2 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafan karışabilir. Yanlış anlaşılmalara daha açık olabilirsin. Kendini ifade ederken ve başkalarını dinlerken bir yanlışlık olmaması önceliğin olabilir. Kelimeleri dikkatli seçmelisin.

2 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda evde rahatsız edici bir şey fark etmek, değerli değişiklikler yapmanıza yardımcı olabilir. Günlük deneyimlerinize kalıcı bir gelişme getirecek şekilde para harcamak için donanımlısınız. Belirli görevleri kendi başınıza yapmadığınız için kendinizi suçlu hissetseniz de, sınırlarınızı bilmek düşündüğünüzden daha büyük bir başarıdır. Planlama ve liderlik etme yeteneğinizle gurur duyun!

2 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. Yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyorsunuz. Sezgileriniz mükemmel çalışıyor.

2 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

2 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mars'ın da etkisiyle özellikle eviniz veya ev hayatınızla ilgili konular hareketlenebilir. Bazen kendinizi daha yaşlı ve yorgun hissedebilirsiniz. Oysa içinizdeki çocuğa seslenmek, sizi bu ruh halinden kurtarabilir. İçinizdeki gençlik ruhu hala oralarda bir yerde duruyor.

2 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizi kontrol etmek isteyebilir. Başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız

2 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 56" R
Ay
Yay
13° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 05' 23"
Venüs
Koç
27° 08' 27"
Mars
Balık
27° 18' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 42"
Satürn
Balık
16° 17' 39"
Uranüs
Boğa
22° 10' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 51"
Lilith
Başak
22° 59' 25"
True Node
Koç
15° 29' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>