Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Hoşlandığın ancak kendine "olmaz bu iş" dediğin birisi varsa bugün bu kişi ile aranda bir yakınlaşma olabilir. Sosyal ortamlarda daha aktif olacağın bir gün olacak. Bu güzel ortamda hoşlandığın kişi ile muhabbet edebilirsin.

İş konusundaki hırs ve azminiz takdire değer. Aynı işi almak için bir kişiyle karşı karşıya gelebilir tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Çeşitli sorunlar sizi bekliyor ama disiplinli oluşunuz veahlakınız sorunların sizi yaralamasına izin vermiyor.

Para harcamadan keyifli vakitler geçirebileceğin bir gün. Sevdiklerinle dolu dolu bir gün geçirebilir ve maddi kaygıları bir kenara atabilirsin. Bugün parasal konular çok gündemde olmayabilir.

Bugün egzersiz yapmak istersen eğer sevdiğin bir insanı da yanına almalısın. Böylece hem keyifli hem de sağlıklı bir aktivite gerçekleştirmiş olacaksın. Birlikte açık hava egzersizleri sana daha iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Soru sormaktan çekinmemen gereken bir gün olacak bugün. Bilmediğin şeyleri sorabilmeli ve kendini geliştirmek için yer bırakmalısın. Sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

1 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yaşadığınız bazı zor zamanların üstesinden gelmeye başladığınızı fark ettiğiniz bir aydınlanma günü olacak. Kendinizi anlamaya başladığınızda aslında işlerin kontrolünü elinize alabildiğinizi göreceksiniz. Bu durum hem sizi mutlu edecek hem de özgüveninizin artmasına yardımcı olacak.

1 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimser olduğun birçok konuda açık sözlü olacaksın. Bu tavrın zaman zaman yadırgansa da yeni haline herkesin alışmasını isteyeceksin. Diğer bir yandan kariyer yaşantın bugün öne çıkacak. Kısa bir süre önce başvuruda bulunduğun şirketlerlegörüşmesine çağrılman mümkün.

1 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile iletişiminizde yeni bir ivme yakalıyorsunuz. Kendinizi ve fikirlerinizi daha iyi ifade ediyor olmanız özgüveninizi parlatacaktır. Bunu yapmak için hep özgüvenli olmayı beklediniz ama durumun bunun dışında olduğunu görmek size doğru yolda olduğunuzun sinyallerini verecektir.

1 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel keyiflerinize yönelik çok şey yapabilirsiniz. Dinlenmek, sevdiklerinizle bir araya gelmek için uygun koşullar yaratabilirsiniz. Bu arada sosyal çevrenizde ve ilişkilerinizde hareketli bir dönem başlıyor. Başkalarına destek olunması gereken sosyal çalışmalara öncelik vermeniz gerekebilir. İşten gelebilecek maddi destekler ise sizi tatmin edecek boyutta olmayabilir.

1 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve sosyalleştiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Bilhassa yeni arkadaşlıklar, yeni çevrelere girmek için uygun bir dönemdesiniz...

1 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine çok katı davranıyor olabilir misin? Kendine karşı daha yumuşak ve samimi davranman gerekecek. Kendine çok yükleniyor veya beklentileri negatif şekilde biçimlendiriyor olabilirsin, aman dikkat!

1 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek bir ilgiyle sorular sormak, şu anda size biraz kapalı görünen bir toplulukta temelinizi bulmanıza yardımcı olabilir. Buna rağmen, kendi güvenliğiniz için bazı şeyleri kendinize saklamayı seçebilirsiniz. Böylesine hassas bir durumla ilişki kurma nedenleriniz üzerinde daha derinlemesine düşünmek için ilham alabilirsiniz. Kusurlu bağlantıların bir değeri olabilir ama aynı zamanda çaba harcamadan rahatlayabileceğiniz bir yere de ihtiyacınız var.

1 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

1 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

1 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, hobi, borsa konularıyla ilgili şahane fırsatlar karşınıza çıkabilir. Güzel bir gün dilerim.

1 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutum ve davranışlarınızdaki değişiklik zaman zaman birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtıyor. Bu konularda aranızda sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona bu konuda yardım etmeli, bir denge tutturmalısınız. Yoksa onun güvenini kaybetmeniz mümkün. İşinizde enerjik olun ve hızlı hareket edin. Riskleri göze alarak kaybetmekten korkmayın. Kaybedeceklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alacaksınız. Geçmişte ciddiye almadığınız bir para sorunu, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir.

1 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>