Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hobi Ediniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün kendine olan güvenin ve zor anlarda harekete geçebilme kabiliyetin ile birlikte etrafındaki insanların dikkatini çekebilirsin. Yeni bir insan ile flörtleşebilir ve günün keyfini çıkarabilirsin.

İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne kadar doğru kararlar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor.

Günlük rutinine daha dikkat etmen gerekebilir bugün. Güzel kazançlar elde etmek için bir tutarlılık ve devamlılık gerekiyor ve bugün bu konuda kendini biraz daha zorlaman gerekebilir.

Vücudunun sınırlarını öğrenmen gerekebilir bugün. Neye gücünün yetip yetmediğini öğrenebilir ve o sınırlar dahilinde hareket edebilirsin. Kendini çok fazla yormamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ve büyük kararlar almadan önce konu ile alakalı bütün bilgilere sahip olduğundan emin olmalısın. Yanlış yönlendirmelerle büyük kararlar almaktan kaçınman gerekecek bugün. İnsanların seni acele ettirmesine izin vermemelisin.

5 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün ruhsal olarak gelgitli bir durumun içinde olabilirsiniz. Hisleriniz bir kısır döngü halinde ilerlerken karar verme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Bugün özgüveniniz yüksek ve ilgi odağı olmayı sonuna kadar hak ediyorsunuz. Herkesi gölgede bırakacak bir auraya sahipsiniz.

5 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zaman önce yollarını ayırdığın sevgilin bir anda aklına gelebilir. İçinde bitmemişlik hissi uyanabilir. Duygularını kontrol edersen her şey daha da netlik kazanacak. Bugün, dolabındaki birçok şeyi atıp yenilerini almak isteyeceksin. Fakat bu yenilemeyi daha ileri bir tarihe atma ihtimalin çok yüksek. Kendine yeni hobiler ararken, müzik eğitimi almak için harekete geçebilirsin.

5 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapmak için harika bir gün olabilir. Kendinizle ilgili aldığınız kararları somut adımlarla ilerletmelisiniz. Atacağınız her adım özgüveninizi tazeleyecektir.

5 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda biraz daha farklı düşünmeye çalışın. Zaman alabilecek işler, hizmet ve sağlık teması vurgulanmakta. Çokçıkarabilirsiniz.

5 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinizi partnerinizle konuşarak çözmeyi tercih etmelisiniz. Mesleki konularda ağır ilerlemeniz sizi istediğiniz başarıya beklediğinizden hızlı...

5 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü kendine göre harcamak, dinlenmek, çok fazla insan ile muhatap olmamak iyi olabilir. Bugün dinlenmeye, evine, kendine daha fazla öncelik verebilirsin. Dışarıdan gelen etkilere biraz kendini kapatman olası.

5 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, taze bir netlik duygusu size ışık tutmaya hazır. Gün, konu önemli noktalara geldiğinde odaklanmanızı artırıyor. Belirgin bir yönünüz olmadan ilerliyorsanız, olmak istediğiniz yere nasıl gideceğinize dair farkındalığınızı artırabilir. Sonraki adımlarınızı planlamaya başlamak için bu süreden yararlanın ve ardından onları gerçekleştirin! Bir sonraki bölümünüz sizi bekliyor.

5 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

5 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

5 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızdaki önemli bir konuyla ilgili karar aşamasında olabilirsiniz. Bu konuda sevdiklerinize danışsanız bile onların da kararsız olduklarını görebilirsiniz. Böyle durumlarda hislerinize kulak vermelisiniz. İçgüdüleriniz sizi yönlendirecektir.

5 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman günübirlik ilişkilerin özlemini duysanız da, şu anda yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Onun kıymetini bilin! Mutluluğu uzaklarda aramayın. İş yerinde teknik bir konuda sorun yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ağrıları ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir.

5 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 40"
Ay
Akrep
23° 20' 38"
Merkür
Koç
26° 24' 57"
Venüs
Balık
21° 30' 08"
Mars
Balık
04° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 35"
Satürn
Balık
13° 17' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 28"
Neptün
Balık
27° 48' 20"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 18"
Lilith
Başak
19° 47' 14"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>