Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rutinden Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiği kişiyle sakin ve huzurlu bir gün geçirebilirsin. Birlikte güzel yemekler yapabilir veya keyifli ortamlarda güzel sohbetlerle aranızdaki bağı kuvvetlendirebilirsiniz.

Büyük bir gerginlik ve heyecan içinde hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama umut ettiğiniz sonuçların ancak bir kısmını alabileceksiniz Yine de önemli problemleri halletmiş olacaksınız.

Maddi konularda ortaya koyacağın emeğin daha fazlası gerekebilir bugün. Kendine zaman ayırmak isterkenile alakalı bir şeylerle uğraşmak zorunda kalabilir ve bu duruma bol bol söylenebilirsin. Sakin kalmak en iyisi olacak.

Ağır hareketler yapmaktan kaçınmalısın bugün. Vücudunu fazla yormamalı ve ani hareketlerle gereksiz kasılmalardan uzak durmalısın. Eğer egzersiz yapacaksan hafif bir program uygulamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoşlandığın kişi ile keyifli vakitler geçirebilir ve bu kişinin ilgisini kazanmak için güzel bir muhabbet başlatabilirsin. Bu kişi ile arandaki iletişimin artması, günün daha iyi geçmesini ve kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

4 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün aşk ve romantizm konusunda işler kesinlikle sizin lehinize doğru işliyor. Bugün dikkat edilmesi gereken şey, size yakın birinin tarafında bazı manipülasyonlar olabileceğidir. Başka birinin özgürlük ihtiyacının ilişkinizi olumsuz etkilememesine dikkat edin. İletişim, herhangi bir düzeyde sağlıklı bir romantizmi sürdürmek için anahtardır.

4 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kültürel anlamda kendini zenginleştirmek için çeşitli aktivitelerle günü geçirmek isteyebilirsin. Diğer bir yandan rutin sıyrılıp değişiklik yapacaksın. Stilinde değişiklik ilk sıralarda yer alabilir. Yeni trend kıyafetlere yönelecek, saç renginde değişiklik yapacaksın. Değer verdiğin kişiyle aranızda karabulutların dolaştığı hissine kapılman seni onunla konuşmaya itecek.

4 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlık ile ilgili kendinizi suçlamayın bazı saçma kalabalıklar içinde kalmaktansa onurlu bir yalnızlık içinde olmayı seçin. Kırgın olduğunuz insanlar sizleri arayabilir ya da siz aramak isteyebilirsiniz. Buna izin verin. Ayrıca bugün mide veya baş ağrısına dikkat edin. Stresten uzak durun.

4 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda eldeki bir işi tamamlamak ve enerjinizi iyi kullanmaya zaman bulabilirsiniz. Sağlık, hizmet vekonuları da dikkat çekebilir.

4 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yasal konularda dikkatli davranmanız gerekebilir zira bugünlerde dikkatsizlikle gelen bir takım problemler baş gösterebilir. Sorumluluklarınızı unutmamalısınız...

4 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha iyi fırsatlar, daha iyi projeler, daha iyi gelişmeler… Bugün işte çok daha güzel bir şeyle karşılaşabilirsin. Emeklerinin karşılığını çok daha iyi bir biçimde alabileceğin bir duruma gelmen olası.

4 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kendinize herhangi bir şeyi inkar etmek zor olabilir. Gün, kendinizi bir numaralı önceliğiniz haline getiriyor ancak tüm eğlenceniz beklenenden çok daha fazla para gerektirebilir. Arada sırada kendinizi şımartmanızda sorun yok ancak başka bir sorunu görmezden gelmenin bir yolu olarak bir şeyler satın almadığınızdan emin olun. Daha sonra endişelenmekten kaçınmak için bir bütçeye bağlı kalın.

4 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz duygu insanı olmanız rağmen, mantık söz konusu olduğu zaman, akıllı kararlar alabiliyorsunuz. Gizemli yapınızın altında güçlü olma isteği var ve fikirlerine ihtiyaç duyacağınız bazı özel dostlarınızı aramak isteyeceksiniz.

4 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

4 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatınızdaki gelişmelerle maddi kazançlarınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Güzel bir gün dilerim.

4 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kalbini kırmak istemiyorsunuz, fakat bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor. Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar sergilemeniz yararlı olacak. Çalıştığınız yerde ayağınızı sağlam basın. Birileri sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde olabilir. Harcamalarınızda kontrollü olmalı, gereksiz alımlardan vazgeçin. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerdeyerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz

4 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 44" R
Ay
Yay
07° 03' 32"
Merkür
Koç
16° 01' 48"
Venüs
Koç
26° 28' 54"
Mars
Balık
26° 53' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 15"
Satürn
Balık
16° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 08' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 01"
Lilith
Başak
22° 55' 51"
True Node
Koç
15° 31' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>