Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişi ile arandaki durumların hızlı geliştiğini düşünebilirsin. Bu duruma bir sınır çekmek ve daha yavaş ilerlemek önceliğin olabilir bugün. Bunu düzgün bir dille iletmek ise nezaketin önemini vurgulayacak.

İşbirliği çabalarınız nihayet meyvelerini veriyor. Başarınızı fark eden amirlerinizden destek göreceksiniz. Yeni girişimler için ihtiyacınız olan ve talep ettiğiniz maddi desteği alacaksınız.

Yeni projelere başlamak ve parasal konularda yeni atılımlar yapmak için güzel bir gün. Daha önceden başladığın ve devam eden meseleleri bitirebilir ve yeniliklere yer açabilirsin bugün.

Zihnini boşaltmak ve daha rahat kararlar almak senin için önemli olabilir bugün. Bu zihinsel berraklığı sağlamak için yoga ve meditasyona yönelebilir ve kendine zaman ayırarak bu durumu çözebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini yorgun hissedebilirsin bugün. Kendini ifade etmek, bazı işlerin üstesinden gelmek seni yorabilir. Vücudunun dengesini sağlamak senin için önemli olacak. Çok fazla işi aynı anda halletmeye kalkmamalısın bugün.

8 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, yakın zamanda uygulamaya koyduğunuz planları ve temelleri gözden geçirmek için mükemmel bir fırsat! Şimdiye kadar neleri tamamladığınız konusunda herhangi bir şüpheniz varsa, uzmanlığına güvendiğiniz birine danışın. Yeni bir plan kullanmaya baştan başlamak buna değer olabilir.

8 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç huzuruna odaklanmışken, araştırmalarını da sürdürmeye devam ediyorsun. Sana iyi gelecek konu ve etkinliklere yönelmek isteyebilirsin. Çalışma sırasındaki pratikliğin ve hızlı çözüm önerilerin dikkat çekecek. Eğer ilişkisi olan bir Balık burcuysan; sevgilin kendisini kısıtladığından şikâyet edebilir.

8 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ya da partnerinizi zorladığınızı kabul etmelisiniz. Akışa ve davranışlarınıza fazlaca müdahale etmek yerine anlamayı, sorun varsa çözmeyi denemelisiniz. Hislerinizi doğru dinleyin ve ihtiyacınız olanı tespit ederek üzerinizdeki ataleti atın.

8 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda yardım almak isteyebilirsiniz. Ticari konularda esnek davranmakta zorlanabilirsiniz.

8 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan olumlu bir haldesiniz. Dostluklarınızın derinden kurulduğu bugünlerde kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Sosyal ilişkilerde belirgin...

8 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeyleri gözünde abartmaman gerekecek. Konuştuğun insanları, onların etkilerini… Bazı kişiler kendilerini dev aynasında gösterebilir. Buna dikkat etmen bugün önemli olacak.

8 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sadece sizinle ilgili değil. Şimdi hayatınızdaki önemli insanlar daha keskin bir odak haline geliyor ve size iki elin genellikle birinden daha iyi olduğunu hatırlatıyor. İster profesyonel, platonik veya romantik bir mesele olsun, biriyle kafa kafaya verince daha iyi bir şansınız olacak. Her şeyi kendi başınıza halletmeye çalışmak yerine, iyi bir arkadaşın yanınızda durması için izin verin.

8 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pratik zekanız sayesinde olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Yaşayacağınız olumsuzluklar canınızı sıkmamalı. Onları ikna etmeniz zor olmayacak ve gücünüzü ortaya koyacaksınız.

8 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

8 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen iltifatlar veya karşınıza çıkan güzel fırsatlar karşısında mütevazılığın sınırını koruyamadığınız ve karşınızdakini ürküttüğünüz zamanlar olabilir mi? Hepimiz zaman zaman bunu yapıyoruz. Biraz daha özgüveninizi yükseltebilirseniz, siz de güzellikleri hak ettiğinize daha çok inanabilirsiniz.

8 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

8 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 54' 45" R
Ay
Boğa
16° 12' 20" R
Merkür
Koç
21° 48' 30"
Venüs
Boğa
10° 30' 43"
Mars
Koç
05° 39' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 02"
Satürn
Balık
17° 13' 22"
Uranüs
Boğa
22° 47' 30"
Neptün
Balık
29° 07' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 10"
Lilith
Başak
24° 11' 39"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>