Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevrene Örneksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Dış görünüşüne özen göstereceğin bir gün. Bu sayede etrafındaki insanların dikkatini çekebileceksin. Sevdiğin kişi için kendine özen göstermen de güzel bir jest olacak ve keyfinizi daha da yerine getirecek.

Birtakım düzenleme işlerinde, değişik görüşleri olan biriyle ortak çözümler üreteceksiniz. Bir konu üzerindeki gitgide netleşen haklılığınız, problemli tartışmaları kısa sürdürecek.

Bugün kendin için harcamalar yapmak isteyebilirsin. Ancak hesapta olmayan bazı masraflar canını sıkabilir. Sakin kalarak hem kendin için hem de bu masraflar için ne yapman gerektiğine karar vermen gerekecek.

Stresi vücudundan atmaya daha da odaklanabilirsin bugün. Hem yediklerine dikkat ederek hem de egzersiz programı oluşturarak bünyen için faydalı şeyler yapabilir ve vücuduna esneklik katabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini tükenmiş hissedebilirsin bugün. Ancak kolayca bırakmak yerine kendini birazcık daha zorlaman gerekecek. Güzel sonuçlar elde etmeye bu kadar yakınken kendini koyvermemeli ve daha sağlam durmalısın.

7 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün hayatınızda yeni değişiklikler sizleri bekliyor. Geçmişe dair bazı çıkarımlar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum geçmişe dayalı bazı acılarınızı onarmanıza yardımcı olabilir. Yeni tanışacağınız insanların hayatınıza kattığı değerlerle birlikte yaşamınızda yeni bir noktaya doğru hareket edeceksiniz.

7 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğreten gezegen Satürn burcuna taşınıyor. Mücadeleci ruhunu besleyen günlerden geçiyorsun. Öğrendiklerin, akabinde yaşadıkların başkalarının örnek alacağı hikâyelere dönüşecek. Kendisini ilgilendirmeyen konularda bile yorum yapan kişilerle açıkça konuşarak onlardan uzaklaşabilirsin. Duygusal derinlik barındırmadığını düşündüğün bir ilişkin varsa, bitiren taraf sen olacaksın.

7 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize odaklanırken kendinizi güçsüz olarak hissedeceksiniz. Bugün bu güçsüzlüğü bir başarısızlık gibi kendinize yansıtmayın. Sizler şu an büyük bir değişimin içindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmaya çok az kaldı ama sabırlı olmalısınız.  

7 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca daha esnek ve iyimser planlar yapabilirsiniz. Biraz daha sosyal hataya karışmaya çalışın. Hayatın getirdiği keyiflerin ve değişiklikleri yaşamaya gayret etmenizde fayda var. Ortaklıklarla ilgili kontratlar ve işbirlikleri son derece destekleyici görünüyor. Yabancılarla ilgili konular, gelecekle ilgili değişen planlar karşısında daha kararlı olmaya başlayabilirsiniz.

7 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda geçmişe nazaran farkı görebilir böylelikle daha verimli olabilirsiniz. Kendinizi verimli hissetmenizle beraber daha...

7 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeyleri değiştirmek için daha hevesli olabilirsin bugün. Günlük rutinini değiştirebilirsin. Olaylara bakış açında değişim olabilir. Bütün bu değişimler seni daha iyiye götürebilir.

7 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüz biraz yokuş yukarı ilerlemeye çalışıyormuşsunuz gibi gelebilir. Kolları sıvayıp çaba gösterme yeteneğine sahipsiniz ancak işler umduğunuz kadar iyi gitmeyebilir. Her dakika çalan telefonunuz, sonsuz okunmamış e-postalar veya son dakika randevusu olsun, her şeyi takip etmek kolay olmayacak. Kesinlikle ihtiyaçlara odaklanın, sonra başka şeyler için endişelenebilirsiniz.

7 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, eski arkadaşlarınızdan ilginç teklifler alabilir ve gününüzü ortak bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Tenkit edilmekten hoşlanmadığınız için gireceğiniz topluluklarda tartışma yaratmak istemiyorsunuz.

7 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

7 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, mahkeme, ev-aile konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Aile içinde fikirsel uyumu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

7 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 00' 26" R
Ay
Başak
11° 49' 08"
Merkür
Koç
17° 26' 15"
Venüs
Koç
17° 48' 31"
Mars
Balık
21° 27' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 03"
Satürn
Balık
15° 34' 27"
Uranüs
Boğa
21° 44' 49"
Neptün
Balık
28° 33' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 36"
Lilith
Başak
22° 09' 03"
True Node
Koç
15° 36' 53"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>