Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Seçenekleri Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Eğer sevdiğin bir kişi varsa ve bugün görüşecekseniz, hiç beklemediğiniz bazı olaylar gerçekleşebilir ve olayı hareketlendirebilir. Esnek kalmakta fayda var.

Sizin tarzınızla büyük bir çoğunluğun tarzı uyuşmuyor. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel.

Maddi durumların ruh halini çok kolay etkileyebileceği bir gün. Ancak paranın gidişatının senin üzerinde bu kadar etkisinin olmaması lazım. Hislerini kontrol etmeli ve seni neyin üzdüğünü bulup bakış açını değiştirmelisin bugün.

Bulunduğun ortam sana stres kaynağı olabilir. Bu durumu değiştirmek zor olsa da stresi vücudundan atmak o kadar zor olmayabilir. Yoga, esneme hareketleri ve bol su tüketimi, stresin etkilerini azaltmakta yararlı olacak sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kelimeler, kendini ifade etmede çok yeterli olmayabilir. Kendini daha iyi anlatmak için mimiklerine ve hareketlerine dikkat etmelisin. Bu sayede çok daha iyi bir iletişim kurman mümkün. Hislerinin artacağı bir gündesin.

9 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları,bugün ışıl ışıl parladığınız bir gün olacak.Başınız bulutların üzerindeymiş ve hiçbir şey yapamayacakmışsınız gibi hissedebilirsiniz. Gerçek şu ki, yapmanız gereken işler aslında o bulutlarda bulunuyor. Temeli hallettiğinize güvenin. Şimdi yapmanız gereken şey rahatlamak ve hayallerinizin yolu göstermesine izin vermek.

9 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin için neler yapman gerektiğine kafa yoracaksın. Özellikle karşına fırsatları değerlendirirken, sana ne ölçüde uygun olup olmadıklarına bakabilirsin. Bugün, yaşanacak olayları kontrol altında tutmak isterken; savunmaların sert olabilir. Eğer kilosundan memnun olmayan bir Balık burcuysan, yeme alışkanlığını bozabilir, kalorisi az yiyecekler hakkında bilgi toplayabilirsin.

9 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı korkuların tetiklenmesi, gizlilik ihlali gibi konuların doğması karşısında öfkelenebilirsiniz. Öfkenin kurbanı olmadan önce sizin buradaki payınıza odaklanın. Hangi konudan ne kadar etkileneceğinizi belirlemenin en kolay yolu, kendinize güçlü bir irade ve karar mekanizması hazırlamaktan geçiyor olabilir.

9 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eş ya da ortağın bütçenize olabilecek olumsuz yansımalarını düşünmekte yarar var. Ortaklaşa bir borç meselesi nedeniyle daha ölçülü planlar yapmak, kendi kazanımlarınızı korumak önemli hale gelebilir. Finansal anlaşmalar, ortakprojelerin getireceği avantajlara çekinceli yaklaşmak gerekebilir. Kontrol edilemeyen riskler olabilir.

9 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız kararlar oldukça olumlu sonuçlar doğurabilir. Diğer yandan kendinizi iyi hissetmek için karar almanızın da gerektiği bir evreden geçmektesiniz...

9 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eyleme geçmen gerekecek bugün. Güzel hayalleri gerçeğe dökmek önemli olabilir senin için. Ve bugün bunun için doğru fırsatı da bulabilirsin. Eyleme geçmek ve güzel şeylere odaklanmak seni çok memnun edebilir.

9 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farkında olmadan bugün oldukça parlak bir şey söyleyebilirsiniz. Bugün zihninizdeki fikirler hızlı ve özgür olacak. Özellikle arkadaşlarınızla dolaşmaya ve iletişim kurmaya istekliyseniz, kutunun dışında düşünmenin sonuçları gerçekten ilham getirebilir. Biriyle tanışabilir veya sorunlarınızı çözmeye yardımcı olan bir şey keşfedebilirsiniz.

9 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız.

9 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

9 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ameliyat, sağlık, okültizm konuları gündeminize gelebilir. Abartılı harcamalar yapabilirsiniz. Aslında yatırım yapma fırsatınız var. Kendinizi anlatırken yanlış anlaşılabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

9 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjik bir gün sizi bekliyor.Çok istediğiniz bir şey var, onun için çaba harcayacaksınız. Hiç önemsemediğiniz biri, kalbinize girmek için çareler arıyor! Ummadığınız bir anda kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fikirler ve projelerle kendinizi ortaya koyacaksınız. Gününüz oldukça yoğun geçecek ama verimli çalışmalar sizi bekliyor. Karşınıza çıkacak para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor.

9 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 09" R
Ay
Yay
14° 09' 27"
Merkür
Koç
16° 05' 33"
Venüs
Koç
27° 09' 59"
Mars
Balık
27° 19' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 59"
Satürn
Balık
16° 17' 46"
Uranüs
Boğa
22° 10' 13"
Neptün
Balık
28° 48' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 56"
Lilith
Başak
22° 59' 33"
True Node
Koç
15° 29' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>