Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gelişmelere Yeni Yeni Alışıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün biraz yoğun musunuz? Sizin için çok önemli olan bir şey hakkında dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekebilir ve bu nedenle normalden daha sessiz olabilirsiniz. Sevdikleriniz belki de hasta olduğunuzu, üzüldüğünüzü ve hatta onlara kızdığınızı düşünebilir. Aklınızdakileri onlarla paylaşmaya çalışın, neden sessiz olduğunuzu onlara da söyleyin. Bu şekilde korkularını hafifleyecek ve hatta sizi yardımcı olabilecekler.

Bugün, gezegenlerin enerjisi size "insanüstü" bir güç kazandırdığından, bugün çok fazla kuvvet ve kararlılık elde edeceksiniz. Dayanıklılığınız antrenmanlar ve diğer spor aktiviteleri için yüksek olacaktır. İşyerinde, büyük projeleri bitirmek ve başkalarını kendi bakış açınıza ikna etmek için iyi bir gün olmalı. Zam, terfi kampanyası veya politika değişiklikleri başlatmaya çalışmak gibi herhangi bir politik etkinlik de ayrıca yolunda gidecek olmalı.

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Her şey senin için güzel olacak. Makineni kıpkırmızı ateş çıkacak kadar ekstra kömürle doldur! Yolunu hiçbir şeyin kesmesine de izin verme! Her şeyinle savaş! Duyguların oldukça güçlü seviyede ve gülsen de ağlasan da, hislerinin yoğunluğu gerçek ve cesurca!Bugün gelecek beklenmedik başarı haberleri başınızı döndürüp soluğunuzu kesebilir. Ne yapacağınızı bilemeyip biraz sersemleyebilirsiniz ve kendinizi gelmeniz biraz zaman alabilir. Kimi rutin, kimi kutlama amaçlı olmak üzere pek çok mesaj ve telefon gelebilir. Siz de birçok arkadaşınızı arayabilir ya da onlara mesaj gönderebilirsiniz. Mahallenizde bazı işlere koşturmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız işleri bitirmek zor olabilir. Aynı anda dört bir yana çekilebilirsiniz. Göksel enerjiler iletişim becerilerinizi artırıp olayların hızlıca gerçekleşmesini sağlıyor. Değişimlere ayak uydurmaya çalışırken yorgun düşebilirsin. Bir mola vermek için elinizden geleni yapın ve bu karmaşadan uzaklaşın. Öğle yemeğini dışarda yiyin ya da zihninizi arındırmak için bir yürüyüşe çıkın.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ileriye dönük yatırımlar, harcamalar ve alım-satımlarla ilgilenebilirsiniz. İş hayatındaki ortam ve başarılarınız özgüveninizin artışını, hayattan keyif almayı getiriyor olacak. Alternatif olarak gün içinde spora ve hobilerinize yönelmek motive edici olacaktır.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küs olduğun arkadaşının sana karşı bir adım atmasıyla, sessizliğini bozuyorsun. Uzun bir konuşmanın ardından onunla barışabilirsin. İlişkisi yeni başlayan bir Balık burcuysan ilişkinin getirdiği sorumlulukları henüz kavrayamamış olabilirsin. Karşı taraf bu konuda rahatsızlığını dile getirebilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir dil öğrenmek ya da yeni bir eğitim almak istiyor olabilirsiniz. Sanki koşullar sizi baskılıyor olabilir. İnsanların sizi olumsuz etkilemesine müsaade etmemelisiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek tutkularınızı gerçeğe dönüştürmek en büyük hakkınızdır. Kimse elinizden alamaz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde günlük koşturmacalar içinde olabilirsiniz. Hesap ve detay gerektirenve uğraşlar gündeminizde olabilir. Üretken ve çalışkan hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızı ve ilişkiniz dışındaki diğerlerini dinlemek için güzel bir gün. Tavsiyeyi özümsemek ve onu kullanabilecek konumdasınız. Biraz ince ayar kimseyi incitmez.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Günlük rutinleriniz, sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim sosyal çevrenizden göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Arkadaşlarınızla hayallerinizi, ideallerinizi ve duygularınızı paylaşmak size kendinizi iyi hissettirecektir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı duyduğunuz sevginin herhangi bir sınırı yokmuş gibi hissediyorsunuz. Uzun zaman önce borç para verdiğiniz bir arkadaşınızdan geri ödeme alacaksınız. Aile bireylerinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz ve sevgilinizle ilgili düşüneceğiniz, sorgulayacağınız bir dönem. Tabii ki yaşayacağınız ve etkileneceğiniz olayların sonrasında düşünmeye başlayacaksınız. Fakat sorunları fazla büyütmemeye çalışın. Meslek yaşantınızla ilgili olarak hissettiğiniz umutsuzluk ve gerginlik geçici. Her şeyin düzeleceğini, çok daha iyi bir duruma geleceğine inanmalısınız. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>