Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 90%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Sağlıkta bilinç konusunda adeta zirvedesin. Fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissediyorsun ve 100 yaşına kadar yaşayacak gibisin! Hem fiziksel hem zihinsel alanda harikalar yaratabilirsin. Bunu başarırsan hiç şaşırma deriz. Bu da sana yaratıcı, profesyonel ve finansal alanlarda daha parlak bir gelecek getirebilir! Keyfini sür!Bugün biraz özgüveninizi tazelemeniz gerekebilir! Genelde kendinizi fazla zorluyor; performansınızı, davranışlarınızı, başarılarınızı eleştiriyorsunuz. Ancak kendinizle gurur duymalı ve altından kalktığınız her şeyi birer kazanım olarak görmelisiniz. Sizi çok daha büyük başarılara götürecek bir yoldasınız. Verdiğiniz emeklerin ve yaptığınız zor seçimlerin nihayet karşılığını aldığınızı hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla kavgaya tutuşmamaya çalışın. Ancak ağız dalaşı ya da herhangi bir tür atışma kaçınılmaz ise bir köşeye sinip saklanmayın. Saldırının kaynağıyla yüzleşip yolunuza çıkan her kim ya da ne ise ona karşı durmanız büyük önem taşıyor. İçinizdeki savaşçıyı meydana çıkarırsanız ne kadar güçlü olduğunuza kendiniz de şaşıracaksınız.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatınızda romantik duygular ortaya çıkabilir. Çocuklarınızla birlikte keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Şans ve bolluğun arttığı bir gün olacak sizler için.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir beklediğin ödeme ile ilgili sabah saatlerinde haber alabilirsin. Bu haber, maddi konulardaki kaygılarından kurtulman için sana yardım edecek. Son günlerdeki davranışların çevren tarafından yanlış anlaşılabilir. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda, çözüme kavuşmamış miras konuları gündeme gelecek.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak kendinizi bir boşlukta hissedebilirsiniz. Kendinizi ve özgüveninizi sorgulayabilir ve bu konuda kendinize haksızlık yapabilirsiniz. Hayata tutunmak için güçlü sebepleriniz var! Lütfen kendinize bu nedenleri hatırlatın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs Yengeç burcunda birleşirken, aşkta ve keyif veren konularda oldukça şanslınız. Çocuklarla ilgili gelişmeler, yaratıcı konular ve zevkler öne çıkmakta.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizden olumlu geri dönüşler alabilir, bugün çokça iltifat duyabilirsiniz. Işığınızın herkesçe fark edilmesi hoşunuza gidip özgüveninizi arttıracak.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otoritenizin sorgulandığı ve ispatlandığı bir gün olacak. Size zor zamanlarınızda destek olmuş birine vefanızı gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda monotonluk sandığınız şeyler aslında bir kopuşun ilk belirtileri olabilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmeyi biliyorsunuz. 

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz tarafından çok sevildiğinizi hissedebiliyorsunuz. İş hayatınız hakkında çok önemli bir ileti alacaksınız ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Bugün çok enerjik olacaksınız ve etrafınızdaki insanları keyiflendireceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda kendinizi güven içinde olmak istediğiniz için, gerekli önlemleri almalısınız. Kariyeriniz ile ilgili yeni atılımlar yapmak istiyorsunuz. Bazı gizlilikler ilginizi çekebilir. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşmak için gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Bugün, olayları kendinizle bağdaştırmasını bilmelisiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 20" R
Ay
Yay
13° 58' 45"
Merkür
Koç
16° 05' 26"
Venüs
Koç
27° 08' 58"
Mars
Balık
27° 18' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 48"
Satürn
Balık
16° 17' 41"
Uranüs
Boğa
22° 10' 10"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 53"
Lilith
Başak
22° 59' 28"
True Node
Koç
15° 29' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>