Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Şımartıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Bugün dikkatli olun ve odaklanmaya çalışın. Küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Kişisel bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya çek defterinizi düzenliyorsanız, doğru bilgileri kullandığınızdan emin olun ve hesabınızı iki kez kontrol edin. Daha büyük sorunlar yaratabilecek bazı küçük hatalar keşfedebilirsiniz. Acele etmeyin. Yaptığınız her şeyde doğruluk sağlarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Bugün azim dolusun! Sonunda kariyerine dair düz ve ince bir çizgi çizebilmeni sağlayacak bir noktaya ulaştığına dair elinde her türlü gösterge var; ve bu çizgide tereddüte kapılmadan yürümelisin. Bununla beraber, biraz rahatlamak için saba sarfetmelisin; yoksa kendini tüketme riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir tavır ve felsefe benimsemeyi düşünüyorsun. Bir zamandır, kişisel sınırlarını genişletmekle ilgileniyorsun. Yeni bir dinle ilgilenebilirsin, spiritüel olarak taze bir başlangıç yapabilirsin veya kendine yardım etmek için farklı stratejiler geliştirebilirsin. Hayatını analiz edip neden değişim istediğini anlayınca çok şey kazanacaksın. Eski alışkanlıklarından ve negatif tavırlarından kurtul ve kendin için nasıl mucizeler yaratabildiğini gör!

12 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün içinde geçmiş ve geleceğin ön planda olduğunu görebilir, anda kalmaktan ziyade geçmişe ve gelecek planlarına gidebilirsiniz. Sizi aşağıya çeken bazı konulardan uzaklaşabilir, bazı insanlara sınır koyabilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer önemli bir yatırım için kredi çekmek, borç almak gibi gündeminde olan konular varsa, süreç beklediğinden uzun sürebilir. Aile içerisinde yapılan konuşmalarda, yanlış anlaşıldığın hissine kapılabilirsin. Harcamalar konusunda bonkör davranmaktan çekinmiyorsun. Kendini şımartmak için bol bol alışveriş yapmak isteyebilirsin. Tarzında değişiklik yapmak isteyebilirsin.

12 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir sosyal çevreye açılıyorsunuz. Sizi farklı ve değerli hissettiren yeni arkadaşlarınız ihtiyacınız olan sevgiyi sizlere sunuyor. Sizde onlarla olan diyaloglarınızda sevgi ve değer kavramı üzerine sıkça durarak bu konuya verdiğiniz önemi gösteriyorsunuz.  

12 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.

12 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde edinimleriniz size oldukça fayda sağlayabilir. Limitlerinizi zorladığınız ancak bu sayede geliştiğiniz bir süreç içerisinde olabilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal hayatınız, belki hayatınızdaki bazı ilginç yeni insanlardan dolayı aniden daha yoğun hale gelebilir. Mesela insani amaçlardan dolayı dahil olduğunuz bir grup olabilir. Önümüzdeki birkaç hafta içinde çok yoğun olacaksınız ve bu yoğunluk yakınlarda azalacak gibi durmuyor. Hararetli sohbetler, zihninizin saatte bin kilometre hızla çalışmasını sağlayacak.

12 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayların tam olarak nasıl, ne zaman ve nerede ortaya çıkacağını hayal etmek yerine, kendinizi istenen sonuçtan zevk alırken hayal edin. İster evdeki huzuru, ister rüya gibi bir işte çalışmanın coşkusunu, isterse bir yaşam hedefini tamamlamanın memnuniyetini arzuluyor olun, ne istediğinizi hayal edin ve evrene tezahür ettirin. İnanç gibi hiçbir şey başarıya giden yolu açamaz.

12 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz artık. Olayları takmıyorsunuz.. Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor.

12 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

12 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Her şeyi daha yakından kontrol etme şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırları tamamen lehinize çevirme şansına sahipsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

12 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz

12 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 35' 33" R
Ay
İkizler
25° 16' 31" R
Merkür
Koç
24° 25' 33"
Venüs
Boğa
13° 55' 25"
Mars
Koç
07° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 12"
Satürn
Balık
17° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 57' 09"
Neptün
Balık
29° 12' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 05"
Lilith
Başak
24° 30' 05"
True Node
Koç
15° 08' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>