Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sadakatsizlikten nefret ediyorsunuz ve geçmişte yaşadığınız olumsuz ilişkiler yüzünden şimdiki ilişkinizden de şüphe ediyorsunuz. Partnerinizi tanımak yolunda adımlar atmalısınız.

Bugün işyerinizde kendinizi göstermenin keyfini çıkaracaksınız. Yalnız kendinize bu konuda fazla güvenmeyin ve kibirli davranışlardan kaçının.

Parasal konulardaki beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor ve bu durum sizi tedirgin ediyor. Beklediğiniz para geç de olsa elinize geçecek.

Tartışmalara eğilimlisiniz ve ikili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda gerilimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızı daha fazla büyütmenize gerek yok. Kısa zaman içinde tüm sıkıntılarınıza çare bulacaksınız. Uzun zamandır göremediğiniz bazı yakınlarınıza kavuşmanıza az kaldı. İçinizde bu kavuşmanın heyecanını fazlasıyla yaşayacaksınız. Çevrenizde size yakın görünen ama hakkınızda pek de iyi şeyler düşünmeyen biri var. Bugünlerde bu kişi kimliğini iyice belli edecek.

12 Mart 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 12 Mart saat 12:24-5 Nisan saat 19:50 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs döneminde, sevgiye, şefkate, merhamete açığız. Bu olgular başımızın tacı olacak. Negatif insanlar pek gözümüze gözükmesin isteyeceğiz. Bu geçiş, sizin en sevimli, en olumlu, en güzel yanlarınızı dış dünyada öne çıkartıcıdır. İnsanlar sizi zaten her zaman sevgi dolu bulmuşlardır. İlişkilerinize gösterdiğiniz özen, yardımseverliğiniz, halden anlayan ruhunuzla yine el üstünde tutulacaksınız. Çevrenizle olan ilişkinizi güçlendirici bu geçiş, haftanın en önemli enerji etkinliğidir. Ancak ben yine de, başkalarına yardım etmek, destek olmak anlamında lütfen biraz daha dikkatli olunuz diye minik bir tavsiyede bulunmak isterim. İyi niyetinizden kimsenin yararlanmasına da izin vermeyiniz. Tabii ki genel olarak hem rahatlatıcı, hem de huzurlandırıcıdır.  İnsan o kadar aşamalardan geçiyor ki, bazen hakikaten bunalıyor. Hayatı ve kimseyi yargılamak istemediği halde çaresiz ve hiç hesap etmediği durumlarla karşılaşıyor. Böyle hallerde bir şeylere sarılmak istiyor. Huzurlu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

12 Mart 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz naif ve iyi kalplisiniz. Bilerek bir karıncayı dahi incitemezsiniz, fakat bazen bir hayli patavatsız davranabiliyorsunuz. Doğruları söylemeniz bir erdem olmasına rağmen zamanı ve mekanı iyi hesap edemiyor ve herkesin içinde konuştuğunuzdan çevrenizdeki insanları incitiyorsunuz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Potansiyelinizi ve yeteneklerinizi doğru alanlarda değerlendirmeniz en iyisi olacaktır. Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle daha sık iletişim kurmalı ve ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Ummadığınız bir yerden elinize para geçebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle, komşularla ilişkilerde daha yumuşak bir hava var. Yeni fikirlerinizi de kazançlı hale çevirebilirsiniz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerginliği ve duygusallığı aynı anda yaşayacak kadar belirsizlikler yaşıyorsunuz. Hiç bir şeye odaklanamayıp olduğunuz yerde sayıyorsunuz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Mart 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönemde fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek için harekete geçeceksiniz. Hayatınızla ilgili konularda daha önceden düşündüğünüz proje ve fikirlerin peşinden gidebilirsiniz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın en yaratıcı ve sezgisel dönemine giriyorsunuz. Hayallerinizi hedefle ve gerçeğe dönüştürme vaktiniz gelmiş olmalı. Gezegen hareketleri ve Ay‘ın konumu özellikle sizin burcunuzun yeni bir hayat tarzı inşa etme konusunda destekleyici etkiler vermekte. Özellikle sosyal ilişkilerinizde kendinizi gösterme yoluna gitmelisiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Venüs de Balık burcuna geçiyor. Hem Ay hem de Venüs yüceldikleri burçlarda oldukları için ayrı bir yaşam sevgisine sahip bulunuyoruz. Oldukça verimli, istikrarlı enerjilerle hafta sonuna başlayabilirsiniz. İşlerinize pratik ve akılcı bir biçimde odaklanabilirsiniz. Ay Boğa burcunda yüceldiği için keyfe ve hazlara, yemeğe, içmeye yönelik arzular içinde olacağız. Lezzetli ve besleyici gıdalarla gününüzü zenginleştirebilirsiniz. Doğayla bir arada olmak isteyebilir, parklar veya koruluk benzeri alanlarda temiz havaya çıkabilirsiniz. Sakin, dingin, ayakları yere basar bir ruh halinde kendimizi şımartmak isteyebiliriz. Bugün Venüs de Balık burcuna geçiyor. Aşk, sevgi duygularının ve romantizmin artacağı bir süreç olacak. Kendinizi, sevdiklerinize karşı duygularınızı, ilginizi ve şefkatinizi ifade ederken daha rahat hissedersiniz. Merhamet, affetmek, kendini adamak için istekli olursunuz. Şifa verip almak, rüyaların zenginleşmesi, sanatçı tarafınızı ortaya koymak, müzik, resim, dans ve sahne sanatlarıyla ilgilenmek, moda, tekstil ve kozmetik gibi alanlara eğilmek ve alış veriş durumları bu dönemde artar. Dekorasyon ve renk uyumu, size yakışan renkleri belirlemek için harika bir süreçtir. BALIK BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

12 Mart 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dış dünyaya odaklanmanız gerekecektir. Çevrenizdeki insanlarla katılacağınız faaliyetler, sizi oldukça memnun edecek ve dinlendirecektir. Kalbiniz boşsa, hoışlanacağınız bir kişi ile tanışmanız da mümkündür.

12 Mart 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 57" R
Ay
Akrep
27° 34' 60"
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
25° 33' 27"
Mars
Balık
26° 18' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 49"
Satürn
Balık
16° 10' 33"
Uranüs
Boğa
22° 05' 47"
Neptün
Balık
28° 46' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 26"
Lilith
Başak
22° 50' 52"
True Node
Koç
15° 34' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>