Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sosyalleşmeye Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile hayatınızdaki durumlar için bazı konuşmalar yapabilirsin. Fikirleri ortaya koyma ve akıl danışmak gibi şeyler senin için önemli olacak. İkiniz arasındaki uyumun artacağı bir gün.

İşinizle ilgili yeni projeleriniz var. Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlu olmanıza karşın olumsuz haber alacaksınız.

Bazı şeylere fazlaca tepki vermek iyi bir alışkanlık değildir. Maddi konularda kontrol edemeyeceğin şeyler için fazla tepki vermen seni biraz gerebilir. Bugün sakin kararlar almalısın.

Daha sağlıklı bir hayat tarzını arzuluyor olabilirsin. Vücudunu ve zihnini daha iyi bir noktaya getirmek için kendine dikkat edeceğin bir gün. Gereken doktor randevularını almaktan kaçınmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok fazla zorlamamalısın. Etrafındaki insanlarla gereğinden fazla muhatap olmamalı ve kendinle daha fazla vakit geçirmelisin. Evini toplamak, yaşam alanını düzenlemek ve kendin için bir şeyler yapmak sana daha iyi gelecek.

12 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz zirvede çalışıyor. Gerekli tüm donanıma sahip olmasanız bile, yine de başlayın. Cesaretle yeni adımlar atmak için mükemmel bir zaman. Kendinize güvenin ve gerekli durumlarda sevdiklerinizin fikirlerini almayı ihmal etmeyin.

12 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevren giderek kalabalıklaşıyor. Bulunduğun ortamlarda yeni insanlar ile tanışacak ve onların fikirlerinden etkileneceksin. Bugün yakın bir arkadaşınteklifinde bulunabilir. İşin gelecek vadetmediğini düşünebilir ve kararını sonra vermek isteyebilirsin. Evli bir Balık burcuysan; eşinin akrabalarıyla aranda ufak bir tartışma olabilir. Kişisel bakımına zaman ayıracağın bir gün olacak.

12 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde bir yetersizlik hissi hakim olduğunda bugüne kadar neler yaptığınızı düşünmelisiniz. Kendinizden şüphe duymak elinizdeki imkanları görüp değerlendirmenize de engel olacaktır. Hala yapacak işleriniz olduğunu, hissedecek iyi duygularınızın olduğunu bilerek yaşamın içinde kalmaya devam etmelisiniz.

12 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojinizi olumlu yönde kullanmaya çalışmalısınız olaylara daha geniş bir çerçeveden bakın. Yolculuklar da gündeme geliyor.

12 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha iyi kişi ya da fırsatlar önünüze serilebilir ve ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Bugünlerde karar almak isteyecek olsanız da düşünmek için kendinize...

12 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz daha fazla çaba göstermen gerekebilir. O yüzden halledilmesi gereken işleri ertelememen iyi olacak. Yapılması gereken şeyleri öncelik sırasına koymak ve kendini çok yormadan bir şeylere odaklanman iyi olacak.

12 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tahmin ettiğinizden daha yeteneklisiniz! Bazen başkalarının söz sahibi olmasına izin vermeye eğilimlisiniz ancak şimdi kendi temsilciliğinizi hatırlayacaksınız. Kendiniz için neyin en iyi olduğunu bildiğinizi unutmayın ve başkalarının tavsiyeleri yardımcı olabilirken, onu körü körüne takip etmediğinizden emin olun. Sınırlarınızı net ve kesin bir şekilde belirlemenizde yanlış bir şey yok.

12 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde başarınızla övünebilirsiniz fakat, enerjinizi mesleki anlamda kullanamıyorsunuz. Gelecek tekliflerin duygusal yönlerinden çok, yaratıcılık bölümüyle ilgilenseniz, başarınız daha da artacaktır.

12 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

12 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hassas ve duygusal açıdan yoğun bir gün sizi bekliyor. Böyle günlerde, karşınıza çıkan olaylara veya durumlara hemen reaksiyon göstermemek, biraz düşünmek ve daha sonradan harekete geçmek daha iyi olabilir.

12 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor fakat henüz beklediğiniz sonuç gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu harekete geçmek için çok fazla düşünmeyin. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalamanız sinirlerinizi gerebilir. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

12 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 40"
Ay
Akrep
26° 16' 10"
Merkür
Koç
26° 31' 03"
Venüs
Balık
21° 47' 39"
Mars
Balık
05° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 35"
Satürn
Balık
13° 19' 08"
Uranüs
Boğa
20° 40' 08"
Neptün
Balık
27° 48' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 08"
Lilith
Başak
19° 48' 48"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>