Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Evden Çıkmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 10%

Sevdiklerinizle eğlenin. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Bu günü güzel geçirmek için olası tüm negatif sonuçları kafanızdan atın. İyi şeylere odaklanın: yaşadığınız eğlence ve o anın heyecanı. Sevgilinizle aranızda fevkalade güçlü bağlar yaratabilirsiniz. Aşk bugün sizin yanınızda, bu yüzden güvenle hareket edin. Kendinizi kötü hissetmeniz veya güvensiz olmanızı gerektiren hiçbir neden yok. Pes etmeyin.

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

İnsanların, derin duygusal meseleleriyle yüzleşmeleye karşı tereddütlü yaklaştığını fark edeceksin. Adeta insanların önlerinde onları duydukları, gördükleri ve hissettikleri şeylerden koruyan bariyerler olduğunu düşünebilirsin. Bugün bu sınırlara saygı göster ve kendi alanında kalmak için elinden geleni yap. Her ne kadar güne hakim mod karamsar olsa da sen olumlu tavırlar takın.Bugün karmaşık ve agresif bir karaktere sahip birisiyle karşılaşabilirsiniz. Çekingen ve sakin bir tip olarak çekişmelerle çok baş edebildiğiniz söylenemez. Çatışmaya girmekten kaçınmayı tercih edersiniz. Ancak özel durumlar sizi oldukça saldırgan yapıdaki birisiyle iletişim kurmaya zorlayabilir. Bu kişinin karşısında sağlam durmanız gerekebilir. Eğer bir konuda haklı olduğunuzu biliyorsanız geri çekilmeyin ve bu kişinin kontrolü ele geçirmesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gelecek beklenmedik başarı haberleri başınızı döndürüp soluğunuzu kesebilir. Ne yapacağınızı bilemeyip biraz sersemleyebilirsiniz ve kendinizi gelmeniz biraz zaman alabilir. Kimi rutin, kimi kutlama amaçlı olmak üzere pek çok mesaj ve telefon gelebilir. Siz de birçok arkadaşınızı arayabilir ya da onlara mesaj gönderebilirsiniz. Mahallenizde bazı işlere koşturmanız gerekebilir.

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ve kazançlarla ilgili konularda sevineceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. Satışlar ve müşteriler artabilir, kurumsal hayatta insan ilişkilerinden destek ve fayda görebilirsiniz. Gün boyu empatiyi çalıştırmalı, gizli bencillik durumlarına dikkat etmelisiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluk almak istemiyorsun. Bütün gün yataktan çıkmak istemesen de sorumluluklarının bilincindesin. Onları yerine getirip kendine ev tatili veriyorsun. En sevdiğin yemekleri yapıp en sevdiğin filmi izleyebilirsin. Telefonuna biriken mesajlara aldırış etmemen arkadaşların tarafından yanlış anlaşılabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda eskiyerinizden söz edebilirsiniz. Bu durum çalışma arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir. Bu konuda dikkatli olmalı çalışkanlığınızla kendinizi göstermelisiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizden gelecek bilgiler önemli olabilir. Hareketli bir gündem sizi bekleyebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesaretli davranabilirsiniz. İlerleme kaydedeceğiniz zamanlar var. Gün içinde çevresel değişiklikler yaşanabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son dönemlerde eğer yeni işe girecekseniz ya da başlayacaksanız da yine sözleşme yapmak için uygun bir zamandasınız. Yeniiş yeni heyecan demek.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta ortasında başlayacak Merkür retrosunun hemen öncesinde uzaklar, yurtdışı ve yabancılarla görüşme ve iletişiminizde atmanız gereken adımları tamamlamanız gereken bir günde olabilirsiniz. Sonrasında ise retronun başlamasıyla özellikle seyahatler konusunda daha planlı ve temkinli olmalısınız.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı türden sosyal grupları bir araya getirmek için gerekenlere sahipsiniz. Bir grup arkadaşınız varsa ve eşinizin de başka bir arkadaş grubu varsa, neden onları tanıştırmıyorsunuz?

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.İkili ilişkilerin önem kazanacağı bir gün olacaktır. Bugün yalnız kalmak istemezsiniz, manevi desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketi yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik çalışmalarınız, hukuk ve seyahatler konularında yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Önümüzdeki 3 haftalık dönemde imzalı işlerden mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce, karşınızdaki kişiyi tüm özellikleriyle tanıdığınızdan emin olun. Zorlu zamanlarınızda umutsuzluğa kapılmayın, çünkü evren her şeyi dengelemenin bir yolunu bulacaktır. Bolca su içmeye özen gösterin.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün gelecek beklenmedik başarı haberleri başınızı döndürüp soluğunuzu kesebilir. Ne yapacağınızı bilemeyip biraz sersemleyebilirsiniz ve kendinizi gelmeniz biraz zaman alabilir. Kimi rutin, kimi kutlama amaçlı olmak üzere pek çok mesaj ve telefon gelebilir. Siz de birçok arkadaşınızı arayabilir ya da onlara mesaj gönderebilirsiniz. Mahallenizde bazı işlere koşturmanız gerekebilir.

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>