Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Radikal Kararlar Alabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün bazı ilginç yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal bir ruh halinde olabilirsiniz, zekanızla insanları eğlendirmeye ve cazibenizle de etkilemeye hazır olun. Heyecan verici biriyle bir temas kurabilirsiniz. İkinizin de aynı frekansta olduğunu görebilirsiniz. Bir çok ortak paydada buluşan aynı tutkuları ve hobileri paylaşabilirsiniz.

Havada büyük bir gerginlik ve belki de bir parça sinir bozukluğu olabilir. Büyük kuvvetler, aniden karışıklık yaratıp yaşantınızda ilerliyor. Uzun süredir belli bir yolda olan insanlar artık bazı şeylerin bedelini ödemek zorunda. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak buna ne kadar iyi hazırladınız? Ruhunuzun gücü şimdi rüzgarlara karşı test ediliyor.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Başa çıkmaya çalıştığın bir zorlukla ilgili karmaşık hisler geliştireceksin. İlerlemeci ve yenilikçi tutum takınman yönünde destekleyici enerjiler söz konusu. Bir beyinfırtınası yapman hiç fena olmayacaktır. Sorunlarına farklı açılardan bakmayı dene. Kısa süre içinde harika bir çözüm üretebilirsin. İçgüdülerine güven ve onların seni doğru yola sevkettiğine inan.Bazı şeyler hayatınızda çok kötü gidiyorsa, biraz danışmanlık almaya ne dersiniz? Her şey gereğinden fazla üstünüze gelmeye başladığında gurur yapmaktan vazgeçin, utanmayın ve biraz destek almayı deneyin, bundan zarar gelmez. Bu alanla ilgili olarak hiç ilanlara baktınız mı? Emin olun binlerce var. Kafanızı kaldırın ve insanların buna ne kadar ihtiyacı olduğunu görün artık! Yalnız değilsiniz, çok az bir zaman içerisinde kendinize dönüp kendiniz için doğru olan adımı atacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz özgüveninizi tazelemeniz gerekebilir! Genelde kendinizi fazla zorluyor; performansınızı, davranışlarınızı, başarılarınızı eleştiriyorsunuz. Ancak kendinizle gurur duymalı ve altından kalktığınız her şeyi birer kazanım olarak görmelisiniz. Sizi çok daha büyük başarılara götürecek bir yoldasınız. Verdiğiniz emeklerin ve yaptığınız zor seçimlerin nihayet karşılığını aldığınızı hissedebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne rahatlamış bir şekilde başlayabilir, can sıkıcı bir konuda çözülme yaşayabilirsiniz. Küçük egzersiz ve hareketler, yürüyüşler bugün enerji ve motivasyonunuzu daha çok arttıracaktır.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına gelen konularda risk almak istemeyeceksin. Yaşam alanınla ilgili düzenlemelerin gündemine geleceği bugünde, radikal kararlar almak isteyeceksin. Çevrene karşı kapalı olman nedeniyle, arkadaşlarınla iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Sosyal medyada göreceğin bir haber seni endişelendirebilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk konularında bugün kendinizi cesaretli hissedebilir ve duygularınızı açıklamak için harekete geçebilirsiniz. Hislerinize karşılık alabileceğiniz bugünü ileri de hayatınızdaki en güzel gün olarak nitelendirebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak şanslı olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı konulara, eğlenceye daha çok zaman ayırabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı fırsatlar elinize geçebilir, kullanmak için dikkatli olun. Bu şekilde çok daha profesyonel çalışmalar sağlayabileceksiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sessiz ve içe dönük bir gün yaşayabilirsiniz. Yakınlarınız bunu soğukluk olarak algılayabilir. Gerektiğinde birileriyle konuşmak iyi bir fikir olsa da kendi soranlarınızı ancak yine kendiniz çözeceksiniz. Dışarıdan nasıl gözüktüğünüzü umursamayın ve ihtiyacınız olan vakti kendinize ayırın.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Israrlı bir şekilde takıntılı konularınız üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Bugün katı tavırlarınız yüzünden fırsat kaçırmanız mümkün. Ailenizin tavırlarıyla ters düşebilecek kararlar alabilirsiniz. Onları ikna etmelisiniz. 

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın.

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize daha fazla zaman ayırmaya çalışmalısınız. İş yerinizde ortaya harika fikirler çıkardığınız için çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamalısınız.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili sağlam adımlar atmak istiyorsanız, gerekli cesareti göstermelisiniz. Bugün, olayların arkasında bazı yapılanma eksikliklerini fark ediyorsunuz. Her konunu kendi iç bünyesinde çözülmesi gerekiyor ve sizin yaklaşımlarınız oldukça belirgin gelişiyor. Artık beklentilerinizin karşılığını almalısınız

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 52" R
Ay
Yay
02° 44' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
26° 03' 45"
Mars
Balık
26° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 31"
Satürn
Balık
16° 12' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 51"
Lilith
Başak
22° 53' 36"
True Node
Koç
15° 32' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>