Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gündemini Belirliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün ailenize özel ilgi göstermeniz için iyi bir zaman. Sevdiğiniz birinin ekstra ilgiye ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Birkaç saatinizi ayırın ve çocuğunuzla sohbet edin. TV'nin başında öylece durmayın, sizi birbirinize yakınlaştıracak bir diyalog kurun. Ya da eşinizi/sevgilinizi samimi bir restoranda akşam yemeğine davet edebilirsiniz.

Bıkmış hissediyor musunuz? Sizi anlıyoruz. Ne kadar sıkı çalıştığınızı ve hem işte hem de evde ne kadar çaba harcadığınızı biliyoruz. Bugün sadece hepsinden uzaklaşmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Peki neden yapmıyorsunuz? Tüm işaretler minik bir tatilden büyük ölçüde yararlanacağınızı gösteriyor. Uzun bir öğle yemeğine çıkın ve kütüphanenin kitap yığınlarında kaybolun. Ya da daha iyisi, şehirdeki en iyi restoranda bir masa ayırtın. Bütün gün akşam yemeğini dört gözle bekleyeceksiniz. Yarına kadar, bir kez daha eski neşeli kendin olacaksın.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Yavaş yavaş inşa edilen uzun vadeli bir eğilime dayanarak, bugün bir parça muhalefetle karşı karşıya olabilirsin. Sorunun kökeni, muhtemelen biraz benmerkezci olmanla ilgili. Kendin kadar içinde bulunduğun gruba da dikkat ettiğinden ve diğer kişilerin ihtiyaçlarının önemini kabul ettiğinden emin olmalısın. Unutma, evrene gönderdiğin mesaj, tam olarak geri alacağın enerjidir.İşler bugün yolunda gidecek gibi duruyor. Öyleyse bu fırsatı değerlendir. Kendini tam merkeze koyarak önümüzdeki haftaları bir değerlendir. Mesela iki aya nerede olmak istersin? İki seneye nerede olmak istersin? Şimdi elindekilerin listesini yapıp bunun desteğiyle geleceği planlayabilirsin. Önünde güzel zamanlar var. O halde zamanını boşa harcama.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içinde her konuda aşırılıklara ve abartılara kaçmaya karşı dikkat edin. Gündüz saatlerinde daha aktif olurken akşam saatlerinde dinlenme ve rahatlama isteği öne çıkabilir. Sağlığa özen gösterme zamanı.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar alışkanlıklarını bozmak istemese de yaşanacak bazı değişimler düzenini değiştirmene neden olabilir. Çalışan bir Balık burcuysan, bazı çalışma arkadaşlarınla yaşadığın fikir ayrılıklarını kafana takabilirsin. Yetmezmiş gibi birde aile içerisinde de tartışma yaşanacak konular gündeme gelebilir. Aceleci davranmaktan kaçınıyorsun. Verecek olduğun kararın yeterince düşünülmüş olması senin için önemli olacak.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Canınızı sıkan her ne varsa bunları çözmek için harekete geçmek isteseniz dahi kendinizde o gücü bulamayabilirsiniz. Kendinizi bir boşluk içinde hissedebilir ve o boşlukta sadece kendinizle başbaşa kalmak arzusuyla yanıp tutuşabilirsiniz. Haksızlıklara karşı mücadele verirken öfkenizi daha iyi kontrol etmeli haklıyken haksız duruma düşmemeye ekstra özen göstermelisiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken duygusal alanda daha dalgalı ve hassas olabilirsiniz. Düşünceleriniz havada kalmasın.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan dilek ve niyetlerinizin minimal düzeyde olduğu şu günlerde kendinizi ufak şeylerle mutlu edebilmenin huzurunu sürebilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

13 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birçok işi kendi başınıza yapmayı seviyor veya başkalarına bırakmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Herkesin güçlü yanlarını birleştirdiğinizde ortaya çıkan işbirliğini düşünün, iyi bir lider olmak için kendi zaaflarınızı bir kenara bırakın ve en iyi seçeneğe gidin. Hayallerinizi süsleyen bir kariyer konumuna gün geçtikçe yaklaşıyorsunuz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz derin duyguların insanısınız. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Aşk yaşantınız oldukça karışık. Sizi güçlü gördükleri için, duygusal olmanızı hiç kimse istemiyor.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Üzerinizde yoğun baskı hissedebilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sıkıntıların tamamen çözüme kavuşması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Süreç içerisinde biraz olsun kendinizi düşünerek hareket etmeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevindirici haberler alacağınız, bir gün. İlişkinizle ilgili karamsar hayaller kurmayın. Öğleden sonra sevdiğinize karşı iyi duygularınızı yükselterek davranışlarınızı kontrol edeceksiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Yakında çok zorlanacağınız bir karar verebilirsiniz. Kararı yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz

13 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 48' 01" R
Ay
İkizler
13° 59' 48" R
Merkür
Koç
23° 36' 37"
Venüs
Boğa
12° 54' 53"
Mars
Koç
07° 09' 43"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 36"
Satürn
Balık
17° 22' 31"
Uranüs
Boğa
22° 54' 18"
Neptün
Balık
29° 11' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 28"
Lilith
Başak
24° 24' 38"
True Node
Koç
15° 12' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>