Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin yakın bir zaman önce uygunsuz hareketlerinden fazlasıyla rahatsız oldunuz ve ona artık kuşkuyla bakıyorsunuz. Partnerinize bu hareketlerden vazgeçmesi gerektiğini söyleyin.

İş yerinizde bu sıralar çok sıkıntılı günler geçiriyorsunuz vearkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Yakında amirinizden zam haberi alacaksınız ve bu kötü günleri geride bırakacaksınız.

Son günlerde parasal açıdan sıkıntılı günler geçiriyorsunuz ve bunun sebebi de savurgan kişiliğinizden ileri geliyor. Parasal konularda kontrolü elinizde tutmayı öğrenmelisiniz.

Aile içi ilişkilerinde daha öz verili ve yapıcı davranmaya özen gösterirseniz ebeveynlerinizin sevgisini kazanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınır tanımayan, özensiz davranışlara karşı, önümüzdeki günlerde dikkatli olmalısınız. Aile ilişkilerinizde bir konudaki yetersizlik, size bazı ek sorumluluklar yükleyebilir. Eski dostlarınızı aklınızdan çıkartamıyor oluşunuzun gönlünüzde yarattığı boşluğa, bugünlerde yeni konuklar yerleşebilir. Bu anlamda birtakım ziyaretler için kapınız açık olmalı.

13 Mart 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:41 Ay-Pluto görünümü, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. Saat 02:36 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, ilişkide mükemmeli arzularsınız. Detaylara bilhassa önem verirsiniz. Partnerinizin size karşı daha anlayışlı, eleştiriden uzak davranması gönlünüzü huzurlu kılar. Eğer yalnızsanız merak etmeyiniz. Jüpiter-Başak burcu sürecinde çok daha mantıklı seçimlerde bulunabilirsiniz. Saat 08:18 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici olumlu görünüm, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Saat 09:20  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, bugünümüz ve yarınlarımızda yanımızda olacak bir insan arıyoruz. Bu açıdan hayata baktığımızda güvenecek birini  bulmanın zor olduğunu düşünebiliriz. Saat 11:47-23:04  arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp,  altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. Ay-İkizler burcu seyri, saat 23:04 itibariyle etkili olacak. Bu enerji  içimizdeki, ruhumuzun derinliklerindeki farklı yanlarımızı ortaya koyma hevesimizi canlandırıyor. Bir şeyler olmalı, bir şeyler hayatımda artık değişmeli diyen iç sesimiz bize rehberlik ediyor. Dilediğimiz şekilde kendimizi ifade edeceğiz. Özellikle ev sınırları içinde yapılan konuşmalar bir hayli etkili olacaktır. Bugün YGS sınavına girecek tüm kardeşlerimize başarılar dileğimle,  

13 Mart 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yorgun ve tembel hissedersiniz. Birçok konuda da aşırıya kaçan, abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Maddi olarak da düşünülmeden yapılan alışverişler, sonradan hiç işe yaramayacak gereksiz birçok şeyin alınabileceği ve bütçenin zorlanacağı bir süreçtir.

13 Mart 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli yeteneklerinizi veya özelliklerinizi iyi amaçlar için kullanmanız durumunda kendinizi geliştirebilir ve fayda sağlayabilirsiniz. Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin. Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ay'ın olumlu açıları gün içerisinde birbirimizi anlamamızı kolaylaştırabilir, birbirimize sevgiyle yaklaşmamızı sağlayabilir. Sevgi temalı ilişkilerimiz açısından destekleyici etkileri olan bir Cumartesi günündeyiz. Sevdiğimiz kişilerle keyifli vakitler geçirebilir, desteklendiğimizi görebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Mart 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa yolculuklar, ziyaretler ve alışverişler için uygun koşullar var. Evde hareketsiz kalmamalı, merakınızı gidermelisiniz.

13 Mart 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Korkularınızı yenmeli ve cesaretli adımlar atmalısınız. Başkalarının ne düşüneceğini gerektiğinden fazla umursamak size kısıtlama getirir.

13 Mart 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Mart 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönemde fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek için harekete geçeceksiniz. Hayatınızla ilgili konularda daha önceden düşündüğünüz proje ve fikirlerin peşinden gidebilirsiniz.

13 Mart 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününüzün odak noktaları ilişkiler, meditasyon çalışmaları, sanatsal ortamlarla haşır neşir olmak gibi konular olabilir. İletişimlerinizde narin, kırılgan ve hassas bir yapıda olmanız muhtemeldir. Aile bireylerini hatırlamak, onları ziyaret etmek ihmal etmemeniz gereken faaliyetlerdendir. Mesleki sorumluluklarınızı unutmayacağınız bir pazar deneyimleyebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Boğa burcunda 12:47'de boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta kalacak. Ay, Güneş ve Jüpiter arasında, toprak grubundaki olumlu açılar sayesinde sevdiklerinizle veya yakın çevrenizle rahat ve huzurlu hissetmeniz, ruhsal ve bedensel olarak uyumlu ve dengede olmanız mümkün. Yapmak istedikleriniz için çevrenizden yardım ve destek alabilirsiniz. Kolaylıkla arkadaşlar edinebileceğiniz ve gruplarda pozitif anlamda aktif olabileceğiniz bir zamandır. Aileden ve çevrenizden sizi mutlu edecek olumlu bir fırsat çıkabilir ve gününüzü rahat geçirebilirsiniz. Hayatınızda yer alan erkek otorite figürlerinden yardım alabilirsiniz. Genelde rahat ve stresi az bir tatil günü geçirebilirsiniz. Annelik etmek, yemek yapmak, alışveriş ve dostlarla bir arada olup iştahla yiyip-içebileceğiniz bir gün olacaktır. BALIK BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

13 Mart 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ani verilen bir kararla seyahate çıkabilirsiniz. Bu seyahati, uzakta yaşayan yakın akrabalarınızı görmek için gerçekleştirebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı yanınıza alıp kısa bir geziye çıkmanız da mümkündür.

13 Mart 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 37" R
Ay
Yay
11° 50' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 10"
Venüs
Koç
26° 56' 38"
Mars
Balık
27° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 28"
Satürn
Balık
16° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 09' 36"
Neptün
Balık
28° 48' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 19"
Lilith
Başak
22° 58' 21"
True Node
Koç
15° 30' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>